Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENSA WELLBEING DAN 18. LIPNJA: Program u Zelenom kutku

Zagrebački park Maksimir 18. lipnja postat će mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome. Sve su radionice i predavanja besplatni. Evo koje vas aktivnosti očekuju u Zelenom kutku

 11. Sensa dan Izvor: Filip Hofer

Prostor iza info kućice na samom ulazu u park Maksimir na Sensa wellbeing danu 18. lipnja rezerviran je za odličan program sa zanimljivim radionicama i korisnim predavanjima.

12 – 13 h VJEŽBE ZA LICE
Jelena Orešković Atabeyki, instruktorica pilatesa i vježbi za lice, demonstrirat će vježbe za lice koje su idealne za korekciju određenih nepravilnosti. Vježbe ne traju dugo i odlično je što ih kasnije možete koristiti u vlastitom domu!

 Jelena Orešković Atabeyki
Jelena Orešković Atabeyki
Izvor: Dražen Kokorić

13 – 14 h ZDRAVLJE PROBAVNOG SUSTAVA U SLUŽBI CJELOKUPNOG ZDRAVLJA powered by BIORELA
Narušena mikrobiota može izazvati različite tegobe, od probavnih smetnji do pada imuniteta. Kako što bolje njegovati svoj probavni sustav, na ovogodišnjem Sensa wellbeing danu u Maksimiru, objasnit će nutricionistica Karmen Matković Melki.

 Karmen Matković Melki Izvor: Privatni album

14.30 – 15.30 h RASHLADIMO SE U LJETO radionica prirodne kozmetike
Na radionici aromaterapeutkinje Mary Novosel u sklopu Sensa wellbeing dana naučit ćete sami izraditi hladni osvježavajući napitak za ljeto, hladni losion nakon sunčanja te lip balm koji će pružiti svježinu vašim usnama.

 Mary Novosel
Mary Novosel
Izvor: Privatni album

16 – 17.30 h Panel – KAKO SLAVITI PRIRODNU LJEPOTU powered by MERZ SPEZIAL
Sudionice panela 'Kako slaviti prirodnu ljepotu powered by Merz Spezial' svjesno i snažno stoje iza svoje ljepote, prepoznaju snagu godina kao blagoslov, a mi u razgovoru s njima želimo saznati - kada su se istinski zavoljele, kako se njeguju, koje proizvode koriste i zašto su godine za njih blagoslov koji ne žele skrivati. Na Sensa wellbeing danu u Maksimiru urednica Izabela Vrtar ugostit će četiri dame, one su: Anamarija Pažin Morović, Sanja Plavljanić Širola, Jelena Orešković Atabeyki i Biserka Rajković Salata.

Cjelokupni program možete pogledati na linku!

Izdvojeno za vas...

Najnovije