Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENSA WELLBEING DAN 18. LIPNJA: Program na livadi Lipovo sjedište

Zagrebački park Maksimir 18. lipnja postat će mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome. Sve su radionice i predavanja besplatni. Evo koje vas aktivnosti očekuju na livadi Lipovo sjedište...

 Makrame radionica Izvor: Mirko Janković

Bogati program Sensa Wellbeing dana 18. lipnja ove godine pronaći ćete i na livadi Lipovo sjedište. Očekuju vas zanimljive i opuštajuće radionice kojima se možete pridružiti kroz cijeli dan. 

11 – 19 h BESPLATNA MASAŽA
Tijekom dana, od 11 do 19 sati, svakog polaznika koji rezervira svoj termin za masažu kod masera Gorana Klemena očekuje i besplatna masaža pod zelenim krošnjama. Riječ je o akupresurnom tretmanu koji se izvodi preko odjeće na masažnom stolu i traje 10-15 minuta.

 Goran Klemen, masaža
Goran Klemen
Izvor: Matija Marcius

11 – 12 h VJEŽBE ZA MOBILNOST TIJELA
Andrea Solomun pokazat će vježbe za mobilnost kojima možete izgraditi lijepo i snažno tijelo. Demonstrirat će vježbe koje služe povećanju opsega pokreta kako u ostalim vrstama treninga, tako i u svakodnevnom životu pojedinca kojem je cilj dugovječnost i povećanje kvalitete života.

 Adidas Andrea Solomun
Andrea Solomun
Izvor: Adidas

12 – 12.45 h ZVUČNA MEDITACIJA
Na 'Zvučnoj meditaciji' Gorana Klemena zvukovi zvečke, zvona, rainmakera i bubanja nježno će vas uvesti u opušteno stanje.

 Goran Klemen
Goran Klemen
Izvor: Profimedia/Shutterstock

13.30 – 15 h KREATIVNA MAKRAME RADIONICA
Mateja Fanuko će vas upoznati s osnovama magične makrame tehnike - umjetnosti vezivanja čvorova u uzorke. Makrame tehnikom moguće je izraditi različite vrste predmeta od bilo kojega materijala koji je moguće vezati u čvor, a od dodatnog pribora potrebni su samo škare i metar.

 Mateja Fanuko
Mateja Fanuko
Izvor: Profimedia/Shutterstock

15.15 – 16.45 h ZAVIRIMO ISPOD TEPIHA
Svi s vremena na vrijeme imamo potrebu nešto staviti, sakriti, gurnuti od sebe, u sebe, “ispod tepiha”. Ponekad se radi o odnosu, konfliktu, emociji, mislima… I to je potpuno u redu jer sve nam dolazi u pravo vrijeme. No, što se događa s nama i u nama kada to nešto ispod tepiha ostaje tamo predugo? Kako si dopustiti pogledati, riješiti, napraviti drugačije izbore? Što trebamo za sebe od sebe? Otkrijte na radionici 'Zavirimo ispod tepiha' pod vodstvom Sonje Runkas.

 Sonja Runkas
Sonja Runkas
Izvor: Mirko Janković

17 – 18.30 h ART TERAPIJA FRAKTALI
Na Sensa wellbeing danu naučite kako crtati fraktalne crteže kojima ćete poboljšati opće stanje, ali i odnose s okolinom i privući obilje u svoj život. Kroz proces će vas voditi Martina Kosec, specijalistica metode fraktalnog crteža iz centra za razvoj putem umjetnosti Puni potencijal.

 Martina Kosec.jpg
Martina Kosec
Izvor: Privatni album

Cjelokupni program možete pogledati na linku!

Izdvojeno za vas...

Najnovije