Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNA PROMOCIJA KNJIGE ALJOŠE BAGOLE NA SENSA WELLBEING DANU: Nagrađivani autor govorit će o sreći!

Magazin Sensa, u organizaciji s Javnom ustanovom – Maksimir, 5. lipnja organizira najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome - SENSA WELLBEING DAN. U sklopu programa, održat će se i promocija knjige cijenjenog autora

 0522 MARK Srecu molim POZIVNICA 1920x1080.jpg Izvor: Mozaik knjiga

Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetljeća te autor uspješnice Kako pregorjeti i uzeti život u svoje ruke, u svojoj novoj knjizi Sreću, molim istražuje pitanje nedostižne, odnosno teško dostižne sreće. Pritom utvrđuje kako naša sreća u stvari ne ovisi o tome koliko smo uspješni u oponašanju uspjeha drugih, već, prije svega, o hrabrosti i odlučnosti da se suočimo sa svojom tamnom stranom te je na zdrav način uklopimo u svoju cjelovitost. Tako na lak način otkrivamo i ostvarujemo svoju jedinstvenost - svoju bit.

 „Život je kratak, stoga pripazimo da se na kraju ne bismo osjećali kao da smo izvukli deblji kraj. Jednog ćemo dana, u hropćućoj horizontali, prosuđivati o svojoj dosljednosti – koliko smo hrabro životu gledali u oči dok nam je u lice urezivao duboke brazde, koliko noćne more nisu mogle osiromašiti naše snove, kako nismo dopustili da nam iz ruku istrgne naše najsvjetlije ciljeve. Kada si nešto zadamo, rutinom nadilazimo svoje mogućnosti. Kad planiramo, mirnije putujemo na svom putu. Kad sanjamo s namjerom, sve nenamjerno što nam život donese lakše prihvatimo i pobijedimo, a kad smo predani ciljevima, ne predajemo se lako.“

 Aljoša Bagola već gotovo dvadeset godina osmišljava najveće marketinške projekte u Sloveniji i široj regiji. Za svoj je rad primio više od 150 nagrada i priznanja, a nekoliko je puta proglašen slovenskim kreativnim direktorom godine. Redoviti je član žirija na raznim festivalima, poznati je kolumnist i predavač.

 SRECU-MOLIM-500pix.jpg Izvor: Mozaik knjiga

Predstavljanje njegove nove knjige održat će se 5. lipnja u Parku Maksimir, u dijelu Sensa kutak (kod glavnog ulaza u park), od 16 do 17.15 sati, uz moderatora Marka Hadjura iz Mozaik knjige i gl. urednicu Sense Izabelu Vrtar. 

Prijavite se na Facebook event Sensa dan u Maksimiru i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.

Izdvojeno za vas...

Najnovije