Andrea Solomun, nekadašnja balerina, kasnije koreografkinja, fokus u svojim 30-ima usmjerila je sa kreativnog, estetskog, tjelesnog i arhitektonskog na biomehaniku i performans tijela s ciljem optimizacije vlastitog i tuđeg generalnog zdravlja, kako bi ostvarila izgradnju svačijeg vlastitog optimalnog tijela. 

Kreirala je &Body workout program (treninzi snage, fleksibilnosti, vježbe mobilnosti, vježbe disanja, meditacije, pilates, &Ballet, HIIT treninzi...), koji svojom širinom obuhvaća cjelokupno zdravlje organizma. Glavni cilj programa je mijenjane navika na bolje i održivo uz ostvarenje dugovječnosti i usporavanja vječne borbe svih nas sa starenjem, a slogan mu je "Alow me to change your life".

Andrea Solomun
&body Andrea Solomun

&Body ima holistički pristup i brine se o cjelokupnosti fizičkog i mentalnog zdravlja putem alata za bolji san, očuvanje i stvaranje energije, savjetima za prehranu, najnovijim rezultatima studija u vezi s fastingom, zdravljem hormona (posebice za žene), kako ublažiti stres, koji su dodaci prehrani potrebni, zašto je redovito kontroliranje krvi i sastava tijela važno, i još mnogo toga.

&Body Andrea Solomun prezentirat će kroz vježbu i detaljno objašnjenje o programu vježbačima na Sensa danu 5. lipnja u Parku Maksimir, na livadi Kišobran (u blizini velike pozornice) od 11.30 do 12.15 sati. 

Prijavite se na Facebook event Sensa dan u Maksimiru i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.