Sensa POP UP event #lifelive okuplja community snažnih žena iz različitih poslovnih sfera, autentičnih osobnih afiniteta u vezi s relevantnim temama - briga o sebi i zdravlju, ravnoteža poslovnog i privatnog te osobnih izazova i nadilaženja prepreka. Ključan trenutak u životu svake žene i njezine vitalnosti je kada svoje zdravlje 'preuzme' u svoje ruke. odluči pratiti potrebe svog tijela i preokrenuti stvari na bolje. Stoga je tema kojom se na prvom panelu bavimo je personalizirani pristup mentalnom i fizičkom zdravlju uz naglasak na prevenciji tegoba izazvanih stresom i povratak u balans, zatim kako se njegovati, živjeti i brinuti se o sebi na kvalitetniji način.

Glavna urednica Sense Izabela Vrtar na panelu 'Personalizirani healthy lifestyle' o toj temi razgovarat će sa ženama koje žive svoje tijelo i svoj duh na mudar način. One su Maja Brekalo, food blogerica i autorica uspješnih kuharica u Hrvatskoj i svijetu, Jana Fabijanić, pjevačica i voditeljica, Jelena Orešković Atabeyki, instruktorica pilatesa i vježbi za lice, Karmen Matković Melki, nutricionistica te Tamara Aye, direktorica sektora marketinga Merkur osiguranja.

Odlična vijest je da i vi možete sudjelovati u našem Sensa pop-up eventu #lifelive panelu o personaliziranom pristupu mentalnom i fizičkom zdravlju. Zaigrajte nagradni natječaj na našem Instagram profilu i osvojite dvije ulaznice. 

Pridružite se društvu zanimljivih i inspirativnih žena te poslušajte njihove savjete i iskustva uz zdrave zalogaje i pića, prezentaciju Vinoble kozmetike koja se bazira na antioksidativnom djelovanju grožđa te mini tretmane i darove za sve sudionike koje omogućuje Merkur Lifestyle.