Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GONG KUPKA NA SENSA WELLBEING DANU U MAKSIMIRU: Otpustite nakupljeni stres i prepustite se pozitivnim vibracijama

Magazin Sensa, u organizaciji s Javnom ustanovom – Maksimir, 5. lipnja organizira najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome - SENSA WELLBEING DAN. Uvjerite se u dobrobiti gong kupke na livadi Kišobran!

 gong, 13. sensa dan Izvor: Sensa

Ležite u ozračju predivne maksimirske šume, ne radite ništa, a sve se događa! Moćne vibracije gonga iscjeljuju vas na svim razinama i doživljavate dubinsko opuštanje i povezanost s prirodom i svojim unutarnjim bićem. Tako osnaženi stvarate podlogu za nove početke u harmoniji i balansu, poručuje business i life coach Svetlana Vukić koja će polaznike Sensa wellbeing dana 'okupati' čarobnim vibracijama. 

Uz zvuk i vibracije gonga otpustite nakupljeni stres, njegove vibracije olakšavaju otpuštanje, oslobađanje od negativnih obrazaca, podržava i unapređuje svijest o tijelu, omogućuje pristup i korištenje vlastitih resursa, djeluje na oštećene diskove, bolne zglobove, artritis, bolne menstruacije, izostanak menstruacija, neplodnost, impotenciju i frigidnost, miome, endometriozu, otpušta lumbalne i vratne blokade, ublažava probleme sa štitnjačom, migrene, alergije, olakšava tegobe u menopauzi...

 gong
gong
Izvor: Martina Fiorentin

Uvjerite se u dobrobiti gong kupke 5. lipnja u Parku Maksimir, na livadi Kišobran (u blizini velike pozornice) u suradnji s GARNIER BIO

Prijavite se na Facebook event Sensa dan u Maksimiru i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni. 

Izdvojeno za vas...

Najnovije