SENSA WELLBEING DANU U MAKSIMIRU PRIDRUŽUJE SE ANDREA SOLOMUN: Isprobajte vježbe za mobilnost tijela

Zagrebački park Maksimir i ove će godine, 18. lipnja postati mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome. Programu se pridružuje Andrea Solomun sa svojim vježbama za mobilnost tijela

Mirko Janković

Na Sensa Wellbeing danu od 11 do 12 sati na livadi Lipovo sjedište, Andrea Solomun pokazat će vježbe za mobilnost kojima možete izgraditi lijepo i snažno tijelo. Demonstrirat će vježbe koje služe povećanju opsega pokreta kako u ostalim vrstama treninga, tako i u svakodnevnom životu pojedinca kojem je cilj dugovječnost i povećanje kvalitete života.

Andrea Solomun, nekadašnja balerina, kasnije koreografkinja i trenerica, fokus u svojim 30-ima usmjerila je s kreativnog, estetskog, tjelesnog i arhitektonskog na biomehaniku i performans tijela s ciljem optimizacije vlastitog i tuđeg generalnog zdravlja. Njezin je cilj potaknuti ljude da poduzmu napore usmjerene na stvaranje upravo njihovog optimalnog tijela koje uključuje željene rezultate, odlično zdravlje i dobar osjećaj. 

U svojoj srži, Andreina ideja je izgradnja funkcionalnog izbalansiranog tijela iz unutra na van – tako da je estetika vanjštine ono što se ispoljava radom iz unutra, odnosno promjenom generalnog lifestylea i navika te je kao takva održiva i ostaje zauvijek. 

Za uvrstiti vježbanje u dnevnu rutinu svaki je trenutak idealan, a upravo ćete na Andreinim vježbama za mobilnost tijela pronaći potrebnu motivaciju za uvođenje treninga u svakodnevicu.

Pridružite nam se i naučimo kako izgraditi naše optimalno tijelo zajedno!

Prijavite se na Facebook event Sensa wellbeing dan 2023. i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.