Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova Sensa oda je novim mogućnostima i čeka vas na svim kioscima!

Nova sezona nosi nove izazove i pravo je vrijeme da naučimo koristiti (ali i priznati i prepoznati) naše unutarnje snage! Ne propustite od 3. rujna novi broj na svim kioscima, a u njega vas uvodi naša urednica Izabela Vrtar...

 Sensa loves Izvor: Profimedia/Shutterstock

Leptir

'U zraku je dah promjene, onaj koji ćutimo s novom sezonom. Novi izazovi, nova uzbuđenja, kao da prvi put prolazimo inicijaciju u drugačije i svježe, neotkriveno i svemoguće. Koliko god nas prizivala svojim slatkim zovom, obećavala nam do od sada možemo biti slobodniji, autentičniji, snažniji, promjena sa sobom za mnoge nosi strah, nesigurnost i, nerijetko, grčevito „držanje“ za status quo.

 Sensa loves

Sensa loves
Izvor: Profimedia/Shutterstock Za većinu, ona nije laka. Čak i kada sa sobom nosi obećanje boljeg, rijetki od nas spremni su mijenjati utabane i zaglavljene postavke koje na kraju dana poznajemo kao „naše“.


Ovaj broj posvetili smo vanjskim i unutarnjim promjenama, onima koje od nas očekuju novonastale situacije na koje možemo utjecati svojom prilagodbom i drugačijim pogledom na stvari te one čiji zov tinja u nama samima. Prilagodba, otpornost i akcija temelji su kvalitetnog nošenja s promjenama. Krutost, odbijanje koncepta prolaznosti i promjenjivosti pritom nas vodi u daljnje nezadovoljstvo.

Fascinantna životna priča Glennon Doyle, autorice svjetske uspješnice Neukroćena, jedan je od onih scenarija za koji znamo reći da bi činio neuvjerljiv film. Toliko traume, prevrata i „guranja“ prema onome što je prepoznala kao svoju istinu, Glennon je, napokon, u četrdesetim godinama života donijelo mir i razumijevanje onoga „što je to što ona zapravo želi“. Čitajući njezinu knjigu i pripremajući se za intervju, pomislila sam koliko mnogo (skrivene) patnje svi mi nosimo u sebi. Gomilamo je i prihvaćamo kao zadanost.

 glennon doyle

glennon doyle
Izvor: Profimedia/Shutterstock

No, isto toliko nas u sebi nosi zov promjene, ali i mogućnost da sutra budemo potpunija i iskrenija verzija sebe. Da ne ostanemo čahura, nego postanemo leptir. Proširimo se malo šire, skočimo malo dalje, poletimo malo više, pronađimo svoje izvore strasti i zadovoljstva, ali i toliko željenog mira. Pronađimo odgovor na pitanje: Tko sam, sada, u ovom trenutku?'

Ovdje prelistajte novi broj

 sensa rujan 2021

sensa rujan 2021
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Najnovije