Nakon tri godine u Zagreb se ponovno vraća Željko Joksimović, jedna od najvećih regionalnih zvijezda. Omiljeni pjevač dva dana uoči 50. rođendana okupit će svoje obožavatelje u zagrebačkoj Areni i pripremiti koncert za pamćenje! Priznaje da su mu tijekom pandemije najviše nedostajali nastupi i kontakt s publikom pa se posebno veseli koncertu koji će se održati 18. travnja. Željko za Story otkriva je li poželio veliki tulum ili mirnu proslavu uz suprugu i djecu te govori pribojava li se novog desetljeća života. Također, napominje koliko mu je važan skladan ljubavni odnos te komentira aktualne događaje i otkriva bi li pribjegao nasilju kao glumac Will Smith da netko uvrijedi njegovu suprugu. „Odnos s Jovanom iznimno mi je važan i jako se trudim kad je o tome riječ. Ulažem i vraća mi se na najljepši mogući način“, iskreno i romantično izjavljuje glazbenik.

U novom broju Storyja donosimo i priču naše uspješne poduzetnice i bivšeg top-modelaLjupke Gojić Mikić. Na zahtjev Grada Zagreb, vlasnica oaze za slastice Jolie Petite Patisserie morala je srušiti terasu svoje mnogima omiljene slastičarnice u srcu zagrebačke Knežije. O svojoj borbi i razočaranju govori za Story te otkiva: „Problem je što kao društvo ne idemo naprijed, ne podržava se nekog tko ulaže vrijeme i novac da bi zajednici bilo bolje.“

Pročitajte i intervju s novim Gospodinom Savršenim! Samo za Story atraktivni Splićanin Toni Šćulac u iskrenom intervjuu govori kako mu se zapravo u životu ništa nije promijenilo, a komentari na njegov izgled, nevjerojatan životopis i odnos s djevojkama u gledanom showu ne prestaju. „O sebi volim reći da sam visoko funkcionalni sramežljivac. Definitivno nisam zavodnik, nisam od onih koji će u klubu vidjeti djevojku koja mu se sviđa i prići joj bez imalo ustručavanja, oboriti je s nogu i uzeti njezin broj“, otvoreno otkriva simpatični Toni.

Story daruje čitateljima Uskrsnu kuharicu

U povodu nadolazećih uskrsnih blagdana Story daruje čitateljima prigodnu kuharicu! Proslavite Uskrs na najukusniji način i blagdanskim delicijama razveselite svoje najdraže. Story kuharica by Zvijezda donosi najbolje slatke i slane recepte na čak 32 stranice. Uz novi Story potražite na dar Uskrsnu kuharicu.

Story donosi i brojne priče iz života slavnih, skandale s glazbene i glumačke scene koji se pamte te novu uzbudljivu kolumnu Nives Celzijus. Doznajte što je novo u svijetu mode i ljepote, upoznajte nadolazeće trendove i recepte za brzu, ukusnu i zdravu hranu koju morate isprobati na gurmanskoj manifestaciji Food Market by StoryGourmet!

01_Cover_14_06042022_kuharica_1200.png
Story 

Ne propustite novi broj Storyja koji je u prodaji od 6. travnja + DAR ČITATELJIMA prigodna Uskrsna kuharica s neodoljivim specijalitetima!

01_Cover_14_06042022_1200.png
Story