Bistro Lari&Penati poznata je hedonistička destinacija koja je već više od deset godina prava adresa za sve gurmane i one gladne dobre kvalitete, ukusnih obroka i nepretencioznog druženja. Upravo je takve filozofije i FOOD MARKET koji dolazi u Peti kupe od 7. do 9. listopada, a posjetitelji će prvi dan moći uživati i u prepoznatljivim okusima ovog kultnog bistroa.

Food Market
PR 

Nakon proljetnog izdanja Food Marketa na kojem ste s timom predstavili vaše bestsellere, odlične kofte od oslića s kaparima i koprom, polpete od kozica s umakom od limete i chilija uz lešadu od povrća, legendarni Topli Reuben Sendvič te zapečena pileća krilca s prženim batatom, pridružujete nam se i na jesenskom izdanju. Što ukusno pripremate?

'Veselimo se novom jesenskom izdanju Food Marketa i pripremamo pregršt uzbudljivih kombinacija i okusa. Obzirom na to da ćemo ovoga puta na Food Marketu imati na raspolaganju i dva velika Ofyr roštilja, našu ponudu ćemo prilagoditi i bazirati na jelima koja ćemo pripremati na njima. Uglavnom vas očekuje jedan šarolik hommage ljetu iza nas, uz ukusne klasike s roštilja, ali i neke zanimljive kombinacije koje omogućava priprema hrane na OFYR roštiljima'.

Atraktivnost ponude u vašem restoranu počiva na najboljem od sezonalnosti, ali i miksu kuhinja Sjeverne Amerike, Europe, Mediterana, Bliskog istoka, i Sjeverne Afrike. Što u vaš restoran novog donosi jesen, koje su vam namirnice u fokusu?

'Kao i uvijek, jesen je doba bogatih jela od gljiva, aromatičnih okusa bundeva, slasnih kestena i raznih ukusnih confita. U tome smjeru će ići i ovojesenska ponuda u Lari&Penati, ali naravno da nećemo izostaviti i naše uvijek prisutne klasike, koje publika već dobro poznaje i obožava'.

Lari&Penati na Food Marketu
Dražen Kokorić 

U vašem je radu i konceptu uz odličnu hranu te vrhunsku uslugu nezaobilazna i glazba, recite nam više o tome i otkrijte možemo li očekivati vas i ulozi DJ na Food Marketu?

'Što se tiče glazbe, možete očekivati dodatnu Lari&Penati poslasticu. Slijedit ćemo format koji se sam po sebi nameće kad ste u Petom kupeu, a to je kvalitetna house glazba, ali uz disco i funk ritmovi koje smatram idealnim receptom za podizanje raspoloženja, a i publiku uvijek navodi na ples i zabavu. Osim toga, ne smijemo izostaviti ni nekoliko nezaobilaznih klasika iz formativnih godina, koje svi rado slušamo'.

Lari&Penati na Food Marketu
Dražen Kokorić 

Moto jesenskog Food Marketa 'Dođi gladan' svojevrsni je poziv svim zaljubljenicima u dobru hranu, glazbu i zabavu, što biste vi nadodali ovom pozivu za nezaobilazno listopadsko food druženje na lokaciji Petog kupea?

'Uz ovako genijalan moto, ja bih dodao samo #DođiJakoGladanIŽeljanZabave! Radujemo se novom susretu na Food Marketu u Petom kupeu i pozivamo sve da dođu na otvorenje u petak, 07. listopada'.