Jesen je snažno zakucala na vrata i još jednom podsjetila koliko je naša budućnost zanimljiva kombinacija prošlosti i sadašnjosti, ona na koju ipak sami možemo utjecati. Novi broj magazina Elle za listopad presjek je tema koje ukazuju da je više nego ikada prije važno osvijestiti činjenicu kako i naše male odluke oblikuju našu budućnost, zato neka jedna od vaših odluka bude otkrivanje odličnih priča, osoba i trendova za mjesece pred nama.

I dok modni trendovi podsjećaju kako se ove jeseni prije svega nosi dobro krojena moda koja savršeno odražava stil i osobnost, pozivamo vas da otkrijete i koliko je jesen dobro prigrlila nijanse plave, apstraktne uzorke, modnu boho nostalgiju, jer ova je modna jesen savršeni miks stilova i osobnosti. Ne propustite modnu priču o nedavno preminuloj kraljici Elizabeti II. koja je kroz desetljeća vladavine, u nedostatku konkretne političke moći, pomno odabiranu odjeću koristila kao sredstvo neverbalne komunikacije i tzv. meke moći.

queen e.jpg
Elle 

Otkrijte značenje pojma modnih labudova, utjecaja mode pedestih te koliko je visoka moda važna, jer sve se češće suočavamo sa zamjenom teza o tome što je moda, a što stil. Jer, visoka moda ipak ne izlazi iz mode!

Novi broj Elle-a donosi i intervju s Malikom Favre, jednom od najvažnijih ilustratorica današnjice, koja kroz sjećanja na djetinjstvo i odrastanje otkriva kako je rasla i njezina živopisna umjetnost, a koja ukazuje i kako uspješna karijera zahtijeva mnogo više od same vještine i mašte. Za Maliku Favre uspjeh se temelji na dugoročnoj viziji o tome kako želite da izgleda vaše kreativno putovanje.

malika.jpg
Elle 

Tema Naši preci, naša svjetlost i naša tama otkriva koliko je važno posvetiti se pitanju transgeneracijske traume, tj. prijenosa emocionalne, fizičke ili socijalne boli na potomstvo, jer podsjećamo - mi svojim odlukama oblikujemo budućnost. Zdraviju budućnost oblikujemo i pričama poput priče o revolucionarnom menstrualnom donjem rublju koje će iz naših života izbaciti uloške i tampone.

Vodimo vas i na putovanje – diljem svijeta kroz vrhunske fotografije, osvrtom na posjet našem čarobnom otoku Visu te okusima u Cap Aureo, rovinjsku oazu fine dininga u kojoj stvara chef Jeffrey Vella.

putovanje vis.jpg
Elle 

I ne zaboravite, najbolji začin ove jeseni i dalje su stil i osobnost u koje je važno ubaciti djelić prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Potražite listopadsko izdanje magazina Elle na kioscima!

Elle - ljepota je unutra!