U trgovine su stigle neodoljive jesenske kolekcije koje obiluju zanimljivim bojama, uzorcima, materijalima kao i modnim dodacima što će začiniti svaku kombinaciju! Upravo u najbolje vrijeme – lifestyle magazin Story donosi kupone za fantastičan šoping s kojim ćete ostvariti popust od 30% na omiljene artikle za jesensko-zimsku sezonu, u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske.

Modna prognoza za jesen i zimu 2022./2023. najavljuje stilsku raznolikost i dizajn koji izlazi iz okvira - bojama, krojevima, dimenzijama… Udobna i mekana odjeća, pleteni prsluci, traperice predimenziranih nogavica, šljokice za svaki dan, puf komadi, midi krojevi, resice, cipele i tenisice debelih potplata - na vama je da odaberete komade iz najnovijih ovosezonskih kolekcija svjetskih brendova, i to po posebnim popustima do čak 40% u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske.!

Potražite časopis Story sa shopping kuponima od srijede, 12. listopada 2022. godine.

StoryShoppingFest-1200x1200.jpg
Story 

Kuponi su iskoristivi do 18. listopada na području Republike Hrvatske, a u subotu 15. listopada očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte svojom Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Uz to, u subotu, 15. listopada očekuje vas i donatorsko događanje od 10 do 14h u centru Zagreba. Pod geslom ‘Sačuvajmo zdrave dojke’ magazin Story, generalni partner dm Hrvatska, PBZ i Udruga P.I.N.K.-life pripremaju bogat edukativno-zabavni program na Zrinjevcu i Trgu Petra Preradovića, s ciljem osvještavanja javnosti o važnosti prevencije i borbe protiv raka dojke.

Shopping-fest1200x837.jpg
Story 

Ne propustite Story Shopping Fest powered by Premium Visa - rezervirajte u kalendaru 12. listopada 2022. godine za kupnju novog Storya sa shopping kuponima na dar.

Pratite Story.hr i uskoro doznajte u kojim trgovinama možete ostvarite fantastične shopping pogodnosti!