Svima nam se već dogodilo da su nam gosti pokucali na vrata baš onda kad su naši hladnjaci i police bili prazni. U takvim situacijama dobro je u kuhinjskom ormariću imati tost Pan Carre koji ostaje svjež dugo vremena, i od njega napraviti simpatične club sendviče koji će očarati vaše goste. Upravo takav sendvič pripremila je i poznata TV voditeljica Anja Alavanja, te vam u nastavku donosimo video recept koji ne smijete propustiti.

Sastojci:
• pečena piletina marinirana u namazu od maslina
• 4 šnite tosta Pan Carrè Bianco
• 4 komada slanine
• 1 žlica majoneze
• listovi zelene salate

Pan Carre proizveden je po tradicionalnoj recepturi od mekog bijelog brašna i suncokretovog ulja. Zahvaljujući idealnoj debljini kriške, fantastično sljubljuje okuse, ostajući hrskav izvana i mekan iznutra.

Tost Mulino Bianco Pan Carre neka vam je uvijek pri ruci, budući da u svom praktičnom pakiranju ostaje svjež i do 45 dana. Svježina tosta očuvana je posebnim postupkom izrade, bez umjetnih dodataka, te pakiranjem u kontroliranoj atmosferi. Budući da sadržava pravi omjer ugljikohidrata, bjelančevina i vlakana, kruh Mulino Bianco produljuje osjećaj sitosti te je prikladan i za dijetalnu prehranu. 

Mulino Bianco
PR 

DOBRO JE IMATI GA NA ZALIHI

Tempo suvremenog života katkad nas sustigne – zato je dobro imati dobre stvari na zalihi! Ovdje možete naručiti rezani kruh za tost: https://www.konzum.hr/web/products/barilla-pan-carre-rezani-kruh-za-tost-285-g