Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I SENSA JE NA PRVOM WOMEN'S WEEKENDU U RIJECI: Inspiracija i zabava, s naglaskom na osnaživanje žena (i muškaraca)

Autor Promo

U tjednu Dana žena ne propustite biti dio prvog Women’s Weekenda u Rijeci! Uz ostale zanimljive panele, glavna urednica Sense Izabela Vrtar moderirat će onaj o novom, osvještenom muškarcu s naših prostora

 Women's Weekend Izvor: Women's Weekend

Osim cijelog niza inspirativnih predavanja i panela, prva regionalna konferencija Women's Weekend, koja će se održati od 9. do 11. ožujka 2023., pobrinula se i za organizaciju odlične zabave u prostoru hale Exportdrva u središtu Rijeke i hotela Hilton Rijeka Costabella. Ovo jedinstveno događanje okupit će u Rijeci u tjednu Dana žena više od 80 predavačica i panelistica, predvodnica u područjima biznisa, lifestylea, ljepote, zdravlja i osobnog razvoja koje će primjerima pokazati kako najbolji pomiču granice i ponuditi brojne inspirativne priče iz života.

Ipak, bit će na Women's Weekendu riječi i o muškarcima, i to o 'novom' prototipu osvještenih muškaraca koji se suvereno, s puno humora i mudrosti snalaze u očekivanjima okoline i današnjeg svijeta. „Balkanski muškarac 2.0 – kad stiže nova verzija?“, na kojem će sudjelovati glumac Fabijan Pavao Medvešek, tv i radijski voditelj Robert Ferlin te voditelj i  pjevač Mario Battifiaca, vodit će ga glavna urednica Sense Izabela Vrtar.

O važnoj temi, vitalnosti, na svom predavanju na Women's Weekendu govorit će Ana-Marija Jagodić Rukavina, inovatorica jedinstvene Body tehnike i dugogodišnja suradnica Sense. Kako bi svoje riječi prenijela i u djelo, subota ujutro, od 8 do 9 h, bit će posvećna aktiviranju tijela. U suradnji sa Sensom, u hotelu Hilton Costabella održat će sat vježbanja na kojem će pokazati kako pokrenuti našu urođenu vitalnost i podsjetiti tijelo da je mnogo snažnije i potentnije no što mu dajemo za pravo. Jutarnje vježbanje s Ana-Marijom Jagodić Rukavinom i Sensom podržat će i brend Merz Spezial te polaznicima pripremiti bogati goodie bag s vrhunskim dodacima prehrani za zdravlje kose i kože.

 Anamarija Jagodić Rukavina.jpg
Anamarija Jagodić Rukavina
Izvor: Privatni album

Zamke nametnutih standarda ljepote bit će tema panela „O čemu žene lažu?, dok će se na temu „Nema pauze u menopauzi“ govoriti o temi koja će do kraja 2025. godine biti važna za čak 1.2 milijardu žena. Women's Weekend progovorit će i o tome „Što je luksuz novog doba?“, okupit će vodeće žene hrvatskih medija na panelu „Kreatorice javnog mnijenja“, kao i snažne, prepoznatljive i britke „Vladarice TV ekrana“.

 Antonija Blaće
Antonija Blaće
Izvor: Privatni album

Povezivanje žena iz različitih industrija i društvenih sfera i razmjena znanja i iskustva svakako će biti ključne točke ove regionalne konferencije na kojoj su pokrovitelji Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Turistička zajednica Kvarnera. Partner konferencije je i Erste banka, dok je generalni tehnološki partner Women's Weekenda A1 Hrvatska, kompanija koja potiče žene na vodećim pozicijama i u kojoj čak 44 % zaposlenika čine žene, koliko ih je i na menadžerskim pozicijama.

Za zabavni dio programa pobrinut će se predvodnica novog vala mladih glazbenih vokala Nika Turković i jedan od najboljih domaćih muških vokala Damir Kedžo.

 Nika Turković
Nika Turković
Izvor: promo

U tjednu obilježavanja Dana žena ne propustite biti dio prvog Women’s Weekenda u Rijeci! Ulaznice osigurajte klikom na link, a sve informacije o programu i sadržajima na Women’s Weekendu pratite i putem društvenih mreža FB, IG i LinkedIn.

Vidimo se u Rijeci od 9. do 11. ožujka!

Najnovije