S nestrpljenjem iščekujemo modnu reviju Roberta Severa koja je rezultat dizajnerova višemjesečnog rada i predstavlja kombinaciju nježnih uzoraka različitih tekstura, tehnika ručne izrade i modela koji su vrlo nosivi i profinjeni.

Make up na reviji potpisuje brend Jane Iredale, ekskluzivni sponzor, a prije modnog spektakla otkrit ćemo vam jedan od njihovih zvjezdanih noviteta - HydroPure™ Tinted Serum, učinkoviti hibrid koji briše granicu između make upa i proizvoda za njegu kože.

1.jpg
promo 

Prvi zadatak make upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu. U ne tako davnoj prošlosti make up je mogao napraviti više štete nego koristi, osobito na problematičnoj koži lica. Teški puderi 'zabetonirali' bi kožu i pomagali mikrobima u nastanku mitesera i prištića, a u težim slučajevima i akni. Učiniti dekorativne proizvode njegujućim bio je pravi izazov za kozmetičku industriju, ali stalnim istraživanjem razvili su proizvode koje danas nazivamo skincare make up proizvodima.

11.4_HydroPureTintedSerum_Tease-600x600-52367088-a8a2-4930-b8ca-f4a5009b54e7.jpg
promo 

Zašto volimo skincare make up proizvode?

Zbog vrlo jednostavnog razloga: osim što će prekriti sitne nesavršenosti, ovi će proizvodi blagotvorno djelovati na samu kožu. Brend Jane Iredale oduvijek je veliku pozornost posvećivao zdraviju, njezi i jednostavno boljem izgledu kože lica. Na istom tragu predstavlja i svoj novi proizvod HydroPure™ Tinted Serum s hijaluronskom kiselinom i CoQ10, pigmentirani serum za lagano prekrivanje i ujednačavanje tena prepun sastojaka za njegu kože.

before-and-after-ace-2.jpg
promo 

Novi učinkoviti hibrid kojim brend Jane Iredale još jednom briše granicu između make up proizvoda i proizvoda za njegu kože iznimno je hidratantan tonirani serum koji popunjava i zaglađuje fine linije i bore, smanjuje pojavu pora, umiruje kožu, pruža snažnu antioksidacijsku zaštitu te koži daje blistav i svjež mladenački izgled. Ključni sastojci novog proizvoda pomažu zadržati vlažnost kože i osiguravaju intenzivnu hidrataciju.

HydroPureTintedSerum_Ingredients-2.jpg
promo 

HydroPure™ Tinted Serum donosi brojne moćne sastojke za njegu kože

Hijaluronska kiselina (2%) pruža intenzivnu hidrataciju površinskih slojeva kože za trenutačni učinak zaglađivanja i učvršćivanja. Skvalan iz masline pomaže u održavanju zaštitne barijere kože, sprečava transepidermalni gubitak vode i vlage te blokira iritante iz okoliša da prodru u kožu. CoQ10 dobro je poznat antioksidans snažan u borbi protiv starenja kože. Ovaj koenzim smanjuje oksidativni stres i jača sposobnost kože u borbi protiv slobodnih radikala, smanjujući pojavu finih linija i bora. Neven, alge, ekstrakt kore vrbe i aloe pomažu umiriti kožu. Jedinstveni inkapsulirani liposomi sadrže čiste mineralne pigmente koji su obogaćeni pčelinjim voskom, što sprečava razgradnju aktivnih sastojaka.

HydroPureTintedSerum_before-and-after-svetlana-2.jpg
promo 

Poboljšane performanse u sedam nijansi jednostavnih za nanošenje

Serum HydroPure™ Tinted nanosi se nakon uobičajene njege na čistu i hidratiziranu kožu i namijenjen je svim tipovima kože. Dva potiska pumpice bit će dovoljna za ravnomjerno i potpuno prekrivanje lica i vrata. Prije razmazivanja prstima ili kistom za blendanje / konturiranje sjedinite pigment i serum.

Zahvaljujući laganoj teksturi, hidratantni HydroPure™ Tinted Serum iznimno je jednostavno nanijeti. Ako je potrebno dodatno prekrivanje, nakon seruma HydroPure™ Tinted nanesite omiljeni puder Jane Iredale, primjerice Amazing Base ili PurePressed Base Mineral Foundation. Novi pigmentirani serum dolazi u sedam nijansi, ne sadrži SPF i nije veganski proizvod.