Modna suradnja Roberta Severa i časopisa Story traje dugi niz godina, a drugi put zaredom ujedinili su snage i zajedno organizirali modnu reviju.

Robert Sever je u novoj proljetnoj kolekciji Vere Fabula pokazao svoju viziju mode za aktualnu sezonu. Podržale su ga brojne poznate osobe koje nisu htjele propustiti impresivnu reviju s čak 60 izlaza. Reviju je otvorila i zatvorila legenda domaće i svjetske modne scene Ljupka Gojić Mikić koja je prvi put nakon dvadeset i dvije godine izišla na pistu. Uz Ljupku pistom je suvereno prošetala i glumica Ana Begić Tahiri te pokazala svoju vitku liniju u kreacijama Roberta Severa.

DRUGA FOTKA DSC07843 (3).jpg
Robert Gašpert, luka cerovina 

Muške snage branio je Konstantin Haag, glumac u hit-seriji ‘Kumovi’ Nove TV. Iz prvog reda pomno ga je pratila njegova partnerica, glumica Jagoda Kumrić koja je svaki njegov korak dokumentirala za društvene mreže.

“Bile forme kratke, duge, uske ili ležerne, moj je zadatak stvoriti predivne komade koje ćete moći nositi uvijek, dugi niz godina”, istaknuo je Robert Sever.

Generalni make up sponzor revije bio je luksuzni brend Jane Iredale koji čine linije proizvoda s čistim mineralnim sastojcima koji na kožu djeluju poput ciljane njege. Ne sadrže mirise i konzervanse te sastojke koji izazivaju iritacije i začepljuju pore, što je dokazano višestrukim testiranjima. U brendu Jane Iredale vode se premisom da šminka treba izgledati dobro, činiti dobro koži i pružati dobar osjećaj.

Za styling kose modela pobrinuo se Redken 5th Avenue NYC, profesionalni brend za njegu kose i boja za kosu posvećen pružanju inspirativne edukacije, revolucionarnih proizvoda i neusporedive kreativnosti klijentima i stilistima. Prisutan iza pozornica na tjednu mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu, Redken je lider u ljepoti koji kreira lookove na pisti za prestižne dizajnere u industriji.

Parna postaja Philips PerfectCare 8000 bila je odličan saveznik za savršen izgled modnih kreacija u backstageu, a ističe se performansama i dizajnom te predstavlja premium proizvod namijenjen svakodnevnoj upotrebi. Omogućuje savršeno jednostavno glačanje uz automatsko ispuštanje pare te senzor pokreta koji osigurava vertikalno i horizontalno glačanje. Glača sve vrste tkanina na jednoj optimalnoj temperaturi, što znači da zajamčeno nema progorijevanja, a funkcija Speed mode prilagođava količinu pare brzini glačanja za još brže rezultate.

Uzvanici su nazdravili odličnim koktelima vodeće distribucije alkoholnih pića i Illy kave PPD GLOBAL te Agrolaguninim vrhunskim vinima Festigia i pjenušcem Vina Laguna Perla Rose. Izvorska voda Cetina poslužila je kao pravo osvježenje modelima u backstageu, ali i dizajneru Robertu Severu te brojnim uzvanicima. Dekoraciju prostora potpisuje Lela Design cvjetne dizajnerice Mirele Lele Mikšić.

Časopis Story i Robert Sever zahvaljuju svim sponzorima i partnerima modnog događanja.

Robert Gašpert i Luka Cerovina Robert Sever revija

Robert Gašpert i Luka Cerovina Robert Sever revija