Ninini recepti izvorno su zasnovani na talijanskoj tradiciji, ali ona ih obogaćuje svojim idejama i inovacijama. Svi sastojci koje koristi pažljivo su odabrani i visoke kvalitete, a veći dio njih potječe iz lokalnih izvora.

PRI SUNCU sladoled posebno je popularan među mladima i onima koji žele probati nešto novo i drugačije od običnog sladoleda . Sladoled PRI SUNCU izrađen je od prirodnih sastojaka, bez umjetnih bojila i aroma, što ga čini idealnim izborom za sve koji paze na svoje zdravlje. U ponudi PRI SUNCU sladoleda su i različite varijante koje su prikladne za one koji imaju posebne prehrambene potrebe ili navike, poput gluten free, veganskih i sladoleda bez jaja.

I ove godine Nina Šarić i njezin tim nastavljaju s promocijom svojeg sladoleda na raznim događanjima diljem Hrvatske. Prepoznatljivu roza food-prikolicu postavljat će na brojnim food truck festivalima, sajmovima, glazbenim manifestacijama, ali i na drugim događanjima na otvorenom. Osim toga, PRI SUNCU iznajmljuje svoju food-prikolicu i drugim tvrtkama za njihove evente, poput obljetnica, godišnjih okupljanja i drugih posebnih prigoda. Ovakva fleksibilnost omogućava im da svoje proizvode predstave široj publici, ali i da pomognu drugim tvrtkama u organizaciji njihovih događanja.

Nina Šarić
promo 

Nina i njezin tim planiraju proširiti svoju djelatnost i na polju edukacije, te će uskoro početi provoditi edukacije o izradi sladoleda. Ove edukacije namijenjene su svima onima koji žele naučiti tajne zanatske proizvodnje sladoleda, bez upotrebe umjetnih sastojaka i aditiva. Kroz tečaj, polaznici će naučiti o sastojcima, procesu proizvodnje, tehnici zamrzavanja i mnogim drugim važnim elementima u proizvodnji sladoleda. Nina će podijeliti svoje znanje i iskustvo kako bi pomogla drugima da stvore vlastiti vrhunski sladoled.

Uz PRI SUNCU sladoled, Nina Šarić i njezin tim promoviraju ideju da je hrana više od obične potrebe - to je način da se uživa u životu, druži s prijateljima i obitelji, ali i da se podrži lokalna proizvodnja i održivi razvoj.

Zahvaljujući izvrsnom okusu, kvalitetnim sastojcima i inovativnim okusima, PRI SUNCU postaje sve popularniji brend u Hrvatskoj. Ovog ljeta, kada se temperature popnu, nemojte propustiti priliku da uživate u najboljem zanatskom sladoledu u Hrvatskoj. Potražite PRI SUNCU roza food-prikolicu na festivalima hrane i drugim događanjima na otvorenom ili je iznajmite za svoj poseban događaj. 

image3.jpeg
promo