Iako je nagrađivana kazališna, televizijska i filmska glumica, Nataša Janjić Medančić baš se i ne trudi maskirati i lažirati neke trenutke. Naprotiv, nerijetko izražava stav o raznim društvenim anomalijama, a iskrena je i kada je pitate o svakodnevici. Tako je bilo i ovaj put kada smo razgovarali u povodu njezina rođendana - kada je 'vozila slalom' između obiteljskih obaveza, posla i snimanja. Pitali smo je o svemu - što su joj donijele četrdesete, koliko se promijenila, kako proživljava teške trenutke, koliko je zahvalna svojoj optimističnoj prirodi... Priznala je i da se uhvati kako svojoj djeci izgovara riječi svoje majke, a otkrila je kada ju je suprug Nenad fascinirao, zašto se ruga samoj sebi otkako je postala mama 3-godišnjoj kćeri Kaji i 4,5-godišnjem sinu Toniju, ali i za koje sitne gušte nema više toliko vremena.

nataša janjić
Goran Čižmešija 

'Moram priznati da mi je četrdeseti rođendan donio svojevrsnu melankoliju, svijest od tome da vrijeme prebrzo prolazi, da je ona prava mladost iza mene. Otkad imam djecu osvijestila sam i koliko nam je važno zdravlje, ali i puno sreće. No nije me melankolija dugo držala, dvije godine. Uživam u svom dosadašnjem iskustvu i zrelosti, a nalazim se upravo ondje gdje bih se, da ste me pitali prije deset godina (a jeste, sjećam se), voljela vidjeti i za idućih deset - sa svim ovim što imam oko sebe. Godine nisu važne ako ti je srce na mjestu i ako te služi zdravlje. I naravno, ako se, kao ja, osjećaš kao da ti je 35', rekla je ekskluzivno za novi broj magazina Story.

Story_47_29112023_m.png
Story 

Šetnja subotnjom špicom svakako je znak da su odlučili svima pokazati kako im je nakon nešto više od dva mjeseca, koliko su zajedno, dosadilo skrivati se od javnost, a upravo Story donosi prve fotografije para.Hrvatski tenisač Borna Ćorić i influencerica Anamaria Raič u društvu prijatelja te njegove sestre Brune i njezina dečka prošetali su Teslinom ulicom, gdje ih je snimio naš fotograf. 

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE POGLEDATI MOŽETE SAMO U NOVOM BROJU MAGAZINA STORY.

tihana harapin zalepugin
Goran Čižmešija 

Najpoznatija modna agentica u Hrvatskoj Tihana Harapin Zalepugin slavi tri desetljeća rada tijekom kojih je otkrila mnogo djevojaka koje su i danas pojam ljepote. No one nisu bile samo lica na naslovnicama, nego ikone stila i predstavnice vrijednosti te ere, a njihova sofisticiranost, skromnost i radna etika činile su ih uzorima. Tihana je u svojoj agenciji Talia Model u posljednjih 25 godina, kao i tijekom pet godina koje je provela u Direkciji Miss Hrvatske u 90-ima, toliko visoko podignula standarde da ih drugi još pokušavaju dosegnuti.

Story_47-23_1200x900_PR.png
Story 

Ove i druge inspirativne priče potražite u novom broju magazina Story, koji je na kioscima od 29. studenog.

#story #storyhr