Kreatorica je koncepta za opuštanje i prirodnu njegu, Laurus Slow Spa, koji je dobio brojne nagrade i priznanja, a taj je koncept implementirala i u vlastiti zagrebački studio za aromaterapiju - Laurus.

Kreirala je i vodi FB zajednicu Holistička ljepota u kojoj za 13 000 žena nudi niz besplatnih programa na temu njega lica i tijela, opuštanja i detoksikacije.

sensa dan 2024_1200x675px.png
Sensa 

Seka Zebić

Seka Zebić je pionirka prirodnih metoda pomlađivanja lica koja godinama primjenjuje gimnastiku lica što se na njezinom licu itekako vidi. Autorica je priručnika „Kako zaustaviti starenje“, a kozmetikom, gimnastikom i njegom lica se bavi više od 50 godina. Kreatorica je kozmetike ImunoD3erm, posebne kozmetike za prirodnu njegu lica s vitaminom D3 te vlasnica i kreatorica koncepta gimnastika lica koji primjenjuje i podučava skoro pola stoljeća.

FB_IMG_1639129691065.jpg
promo 

Anamarija i Seka će na Sensa Wellbeing danu održati radionicu u okviru koje će sudionicama prezentirati najbolje metode za prirodno čišćenje lica i vježbe za prirodno pomlađivanje okoloočnog područja i čela.

Lice puno govori o nama, otkriva nas, po licu nas prepoznaju. Pravilna njega lica u kombinaciji s gimnastikom lica popravlja reljef i tonus, usporava proces starenja i otvara lice dajući mu blistav izgled.

IMG-20240509-WA0002.jpg
promo 

Jeste li znali da je dobra "čistilica" jednako važna kao i dobra krema za lice?

Agresivno čišćenje lica može ubrzati procese starenja, a prvi znakovi da lice ne čistimo na dobar način je osjećaj zatezanja nakon čišćenja lica.

Sve sudionice naučit će kako na jednostavan način pravilno očistiti lice i time usporiti procese starenja te će izraditi dvije vrste čistilice i dvije vrste maske za čišćenje lica.