Vinka Tresić započela je svoju vege pustolovinu nakon što se susrela sa sadržajem knjige naziva „Zeleno za zdravlje“. Tako je otkrila zelene, kašaste sokove koji su joj u potpunosti promijenili život. Naravno – nabolje.

Posljednjih 7 godina nastavlja otkrivati i ponovno nailaziti na iznenađenja koja nudi veganska hrana, a svoje najzanimljivije recepte objavljuje na Instagram profilu spajajući tako dvije velike strasti: kuhanje i fotografiju. U slobodno se vrijeme bavi planinarenjem, plesanjem salse, kuhinjskim radionicama…

Upravo će stoga na radionici u sklopu Sensa wellbeing dana pokazati kako napraviti neke od smoothija koje svakodnevno radi i sebi te svojim ukućanima. Otkrit će i koliko je koristan, a jednostavan ovj način unosa što više zdravih nutrijenata u tijelo poput voća, povrća i sjemenki u najslasnijim kombinacijama.

Koji su sve benefiti ovakvih napitaka i kako ih jednostavno pripremiti, moći ćete saznati sudjelovanjem na radionici na Sensa wellbeing danu u Maksimiru, u nedjelju, 9. lipnja 2024. godine.