Novi broj donosi i ekskluzivnu priču - ljubavnu bajku pjevača Sergeja Ćetkovića i supruge Kristine koja traje 25 godina, a razloga za slavlje ovaj miljenik publike ima još i o njima govori samo za Story

Story_24_19062024_m.png
Story 

Magazin Story nastavlja slaviti i u lipnju! Pušemo u 22 svjećice, a s nama slavite i vi! U novom broju potražite DAR - LACTOVIT LACTOUREA deo roll on!

Za osvježenje i dodatnu njegu vaših pazuha u vrućim ljetnim danima! Spriječite znoj i neugodan miris s Lactovit Lactourea obnavljajućim deo roll on-om koji u sebi sadrži mliječnu kiselinu i čistu ureu, sastojak s visokom snagom hidratacije koji obnavlja vašu kožu i štiti je do 48 sati.

Lactovit_DAR_1-1_23-24-2.jpg
Story 

Formula s Lactoprotect mikrokapsulama – proteinskim kalcijem daje dnevnu dozu snage vašoj koži kako bi ostala čvrsta i mlada. Lactovit Lactourea deo roll on pogodan je za normalnu, suhu i vrlo suhu kožu. Proizvod ne sadrži alkohol i ne izaziva iritacije.

Uz dar, Story donosi i ekskluzivan intervju s miljenikom zagebačke publike! Sergej Ćetković je pravi sretnik! Život mu je velika pjesma, i to doslovno jer sve što vidi i osjeti - dobro, bolno, sjetno, ljubavno... - stane u njegove strofe u kojima publika uživa i putuju daleko… Ova je godina 48-godišnjem crnogorskom kantautoru posebna jer slavi 25 godina karijere, najavljuje novi album nakon devet godina, u listopadu će održati nekoliko uzastopnih koncerata u Lisinskom, gdje je prvi put nastupio 2015. i od tada traje posebna veza sa zagrebačkom publikom. Rijetko je kojem glazbeniku pošlo za rukom tu kultnu dvoranu napuniti čak 20 puta. Usto, Sergej ove godine slavi 25 godina skladnog braka i ljubavi sa suprugom Kristinom, posebnom osobom koja je njegovo sidro, čvrst životni oslonac. Sve je to više nego dovoljan povod za razgovor s ovom skromnom glazbenom zvijezdom o toplim ljudskim, filozofskim, zvjezdanim i svakodnevnim temama.

'Mogu reći da je ovih prvih 25 godina prošlo zaista brzo, kao dlanom o dlan. Sretan sam što smo naš svijet gradili polako, brižno i s puno ljubavi. Svijet prepun prijatelja, dobrih i kvalitetnih ljudi koji nam puno znače', rekao je Ćetković ekskluzivno za novi broj magazina Story.

Novi Story donosi i druge zanimljive priče!

Story + DAR LACTOVIT LACTOUREA DEO ROLL ON potražite na kioscima od srijede, 19. lipnja!
#storybday #storyslavi22 #lactovitlactourea #story #storyhr

Story_24-23_1200x780_PR (1).png
Story