Nova era kampiranja: Simbioza održivosti, avanture i luksuza

Brač, biser južnog Jadrana, oduvijek je bio sinonim za prirodu i gotovo netaknutu ljepotu. Čuvena plaža Zlatni rat, mistična Zmajeva špilja i nekadašnje pustinjačko prebivalište glagoljaša samo su neke od asocijacija na spomen ovog otoka

Camp Aloa

Iz godine u godinu otok Brač s razlogom privlači sve više posjetitelja, a jedan od njih je i bogat izbor smještajnih kapaciteta pa svatko ima mogućnost pronaći baš ono što želi.

U srcu bujne borove šume, samo nekoliko kilometara udaljena od turističkog mjesta Bol, smjestila se Aloa - pravi primjer kamperskog raja koji njeguje ideju suživota s prirodom i brige o ekološkoj održivosti. Ovdje nije riječ samo o mjestu za spavanje pod zvijezdama, nego o kamperskoj idili gdje se priča o odgovornosti prema okolišu spaja s udobnošću i luksuzom.

Aloa svojim gostima nudi različite opcije smještaja, od elegantnih glamping šatora za luksuzno iskustvo u divljini, mobilnih kućica pokraj plaže do klasičnog kampiranja uz plavo more i pjesmu cvrčaka. Kao pravi kameleon, kamp se prilagođava različitim potrebama posjetitelja, bilo da su to obitelji koje traže miran zajednički odmor ili organizatori manifestacija i radionica koji dijele istu strast prema očuvanju okoline u kojoj živimo.

Jedan od uzbudljivijih događaja tijekom ove sezone bit će četverodnevni festival koji okuplja stotine ljudi iz cijeloga svijeta u zajedničkom slavlju prirodnih ljepota, sporta, plesa i glazbe. Osim toga, kamp će ugostiti i nekoliko retreatova čija je tema rada na osobnom razvoju i postizanju boljitka.

Naposljetku, ovo nije samo mjesto za odmor i kontemplaciju, nego za stjecanje iskustva koje nadilazi običan turistički boravak. To je poziv na avanturu i čarobnu povezanost s prirodom - sve ono što Alou čini jedinstvenim odredištem koje ostavlja neizbrisiv trag u srcima svih svojih rado viđenih gostiju.

*Sadržaj nastao u suradnji s kampom Aloa.