Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako novogodišnje odluke donose Ovan, Lav i Strijelac

Strastveno srce nevidljivim nitima oblikuje vaše odluke. A ono želi toliko toga, želi odmah, želi sve!

 anđeli nova godina Izvor: Shutterstock

Strategija srca

Vaše srce i vaš um uvijek su puni ideja. U svojim vizijama lako vam je vidjeti budućnost kakvu biste željeli. Strastveno srce nevidljivim nitima oblikuje vaše odluke. A ono želi toliko toga, želi odmah, želi sve! Premda lako donosite odluke, u njihovom provođenju niste uvijek pažljivi. Dosadni detalji svakodnevice zamaraju vas pa se možete spotaknuti na neki naizgled nevažan detalj.

Rijetko kad ćete se zamarati zapisivanjem i pripremom odluka, no upravo bi taj proces pomogao stvaranju strategije srca. To je posebno važno Ovnu koji je sklon naprasito odustati vođen ponosom ili ljutnjom. Olako odustaje i kada se odluke ne ostvaruju onom brzinom koja odgovara njegovom naglom temperamentu.

Lav je uporniji, ponos mu ne dopušta da odustane, osobito ako su u njegovu odluku na neki način uključeni i drugi ljudi. Potrebno mu je odobravanje, a ako naiđe na nerazumijevanje, još će tvrdoglavije ustrajati u svojoj odluci.

Strijelac je najskloniji analizi svojih odluka, a u filozofski nadahnutim trenucima stavit će na papir ne samo svoje odluke nego i cijelu dušu. U svom entuzijazmu sklon je praviti veće planove nego što ih je u stanju ostvariti. Dobronamjerno će davati obećanja koja ne može ispuniti, a kad sam shvati da se precijenio, posve će nonšalantno odustati i usmjeriti se prema nečem drugom.

Astro: Od želje do (novogodišnje) odluke

Kako novogodišnje odluke donose Bik, Djevica, Jarac

Kako novogodišnje odluke donose Rak, Škorpion, Ribe

Kako novogodišnje odluke donose Blizanci, Vaga, Vodenjak

Najnovije