Stoga se mirite s premalom plaćom, a tema novca uvijek je posebno važna, bilo da ga imate premalo ili se bojite da ćete ga izgubiti. Stvaranje materijalne sigurnosti za vas je težak posao i pribojavate se neuspjeha.

Skrivena sposobnost Saturna u zemljanim znakovima je u tome da točno znate koliko vrijedite, kako dobro zarađivati i uspješno raspolagati novcem i materijalnim vrijednostima. Uz energiju Saturna nikad vam nije teško raditi, a to postaje još lakše kad znate da ste primjereno plaćeni.

U dogovorima o plaći ili naplati svojih usluga nećete se bojati tražiti više, a odgovornost i stabilnost kojom zračite s lakoćom će vam donijeti ono što želite. Kad upoznate taj skriveni talent, razvit ćete sposobnost otkrivanja još učinkovitijih načina zarađivanja.

Tome pridonose i odlične organizacijske sposobnosti te poseban njuh za poslove i projekte koji će biti uspješni. Kad osvijestite i razvijete svoju sposobnost zarađivanja, učvrstit ćete i svoj osjećaj samopouzdanja i sigurnosti te marljivo izgraditi svoje privatno i poslovno carstvo iz snova.

Otkrijte gdje vam je Saturn i koje su vaše skrivene sposobnosti

Saturn u Ovnu, Lavu ili Strijelcu: Sposobnost predvodništva

Saturn u Blizancima, Vagi ili Vodenjaku: Društvena inteligencija

Saturn u Raku, Škorpionu ili Ribama: Emocionalna inteligencija