Kroz razne životne situacije, a posebno u nekom kriznom razdoblju, iz vaših dubina izvire razumijevanje unutarnjih emotivnih procesa. Razumjeti osjećaje znači i prepoznati motivaciju, pa vi jednostavno znate što svaku osobu pokreće, što je njen najveći strah i gdje se nalazi ono najosjetljivije mjesto.

To vam daje sposobnost da budete odličan savjetnik i bavite se bilo kojim poslom kojim se pomaže ljudima. Intuicija je korisna bez obzira na to kojim se poslom bavite, a Saturnova energija pomoći će vam da je praktično iskoristite. U osobnom životu možete razviti sposobnost introspekcije i dobrog razumijevanja, pa i kontrole vlastitih osjećaja.

Emotivno stabilni iznutra, lakše ćete stvarati stabilnost i u drugim segmentima svog života. Ljudi vas vole zbog vašeg suosjećanja i spremnosti da pomognete, a najviše zbog vaše sposobnosti da uvijek s pravom mjerom date savjet i utjehu. No najvažnije jest da će vam sva ta emotivna inteligencija otvoriti širok put prema stvaranju prave i duboke ­ljubavne veze.

Otkrijte gdje vam je Saturn i koje su vaše skrivene sposobnosti

Saturn u Ovnu, Lavu ili Strijelcu: Sposobnost predvodništva

Saturn u Biku, Djevici ili Jarcu: Stvaranje materijalne sigurnosti

Saturn u Blizancima, Vagi ili Vodenjaku: Društvena inteligencija