Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rođeni u utorak - hrabri kao Mars

Stari su narodi sedam dana u tjednu nazvali po sedam vidljivih planeta Sunčeva sustava. Svaki dan je imao svog planetarnog pokrovitelja, čija se energija odražavala u svemu što se tog dana događalo. Dan u tjednu kad ste rođeni, ...

 žena indijanka Izvor: Profimedia

Začin posebne energije

Znatiželja se uvijek budi kad imamo priliku doznati nešto više o sebi. Bez obzira na to u kojem obliku dolazi, svaka, čak i najmanja informacija, čak i iz neobičnih izvora, čini nam se zanimljiva. Sve se te male informacije, bilo da se riječ o našem zdravlju, emocijama ili psihologiji, slažu poput komadića slagalice u veliku cjelinu.

Temeljne energije vašeg horoskopa najsnažnije simboliziraju Sunce, Mjesec i podznak, no planet koji je pokrovitelj dana u tjednu kad ste rođeni može ih začiniti s malo posebne energije! Ponekad će se njegova simbolika dobro uklopiti u temeljne energije vašeg horoskopa, a ponekad će dodati nešto novo ili neočekivano. Dan u tjednu kad ste rođeni možete lako saznati na internetu.

Jedna od brojnih stranica jest: www.mathsisfun.com/games/dayofweek.html

— ❂ —

Utorak - Marsov dan

Sudeći po planetarnom pokrovitelju Marsu, utorak bi trebao biti vrlo aktivan dan. Mars je astrološki vladar Ovna, a njegova je temeljna energija aktivna, spontana, nemirna i nestrpljiva. U vašem bi se ponašanju ta snažna energija mogla odraziti kao izravnost i hrabrost u ostvarenju svega onog što za vas predstavlja uspjeh.

Marsova energija sugerira da točno znate što želite i tvrdoglavo se toga držite. Ne volite kad vam drugi određuju što ćete i kako raditi, jako vam je važna sloboda odlučivanja i neovisnost. Niste baš najbolji timski igrač, ali ćete lako preuzeti ulogu predvodnika. Svoje ciljeve možete ostvarivati vrlo brzo, uz izraženu radnu etiku i uvijek jasan cilj pred sobom.

No kad stvari ne idu onako kako ste planirali, vaša vas nestrpljivost, a ponekad i ljutnja, mogu omesti u završavanju projekata. Možda ste „ljutko“ koji se brzo zapali, ali i brzo ohladi. Mogao bi u vama postojati duboki nemir zbog kojeg stalno tražite nove izazove. Za vas se vjerojatno može reći da ste vrlo temperamentna osoba!

Rođeni u ponedjeljak - senzibilni kao Mjesec

Rođeni u srijedu - britki kao Merkur

Rođeni u četvrtak - sretni kao Jupiter

Rođeni u petak - šarmantni kao Venera

Rođeni u subotu - vrijedni kao Saturn

Rođeni u nedjelju - topli kao Sunce

Dijete nedjelje, utorka, petka...: Koju vam moć daje dan rođenja?

Najnovije