Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rođeni u nedjelju - topli kao Sunce

Stari su narodi sedam dana u tjednu nazvali po sedam vidljivih planeta Sunčeva sustava. Svaki dan je imao svog planetarnog pokrovitelja, čija se energija odražavala u svemu što se tog dana događalo. Dan u tjednu kad ste rođeni, ...

 žena indijanka Izvor: Profimedia

Začin posebne energije

Znatiželja se uvijek budi kad imamo priliku doznati nešto više o sebi. Bez obzira na to u kojem obliku dolazi, svaka, čak i najmanja informacija, čak i iz neobičnih izvora, čini nam se zanimljiva. Sve se te male informacije, bilo da se riječ o našem zdravlju, emocijama ili psihologiji, slažu poput komadića slagalice u veliku cjelinu.

Temeljne energije vašeg horoskopa najsnažnije simboliziraju Sunce, Mjesec i podznak, no planet koji je pokrovitelj dana u tjednu kad ste rođeni može ih začiniti s malo posebne energije! Ponekad će se njegova simbolika dobro uklopiti u temeljne energije vašeg horoskopa, a ponekad će dodati nešto novo ili neočekivano. Dan u tjednu kad ste rođeni možete lako saznati na internetu.

Jedna od brojnih stranica jest: www.mathsisfun.com/games/dayofweek.html

— ❂ —

Nedjelja - Sunčev dan

Nedjelja je dan odmora, a ako ste rođeni u nedjelju, budite bez brige – to ne znači da ste neradnik! Nedjelja se oduvijek smatrala vrlo sretnim danom i početkom novog tjedna. Njen je planetarni pokrovitelj Sunce, središnji izvor energije, svjetlosti, topline i samog života.

Sunce je astrološki vladar Lava, pa bez obzira na to u kojem se znaku nalazi Sunce u vašem natalnom horoskopu, u vašem bi se ponašanju mogle manifestirati i osobine znaka Lava. Poput snažne svjetlosti i topline Sunca, možda i vi na neki način blistate u svojoj okolini, svojom vedrinom, optimizmom, idejama, osobnošću. Moguće je da u sebi imate crtu lavovske, dramatične, glasne, kreativne i ekstrovertirane energije.

Možda ste primijetili da spontano i odlučno preuzimate inicijativu, a kad zatreba, lako donosite odluke i za sebe i za druge. Čini se da vas baš ne usrećuju prosječne, obične, rutinske stvari i doživljaji – uvijek težite nečem posebnom. Dostojanstvo i ponos bit će poseban dodatak vašem ponašanju.

Rođeni u ponedjeljak - senzibilni kao Mjesec

Rođeni u utorak - hrabri kao Mars

Rođeni u srijedu - britki kao Merkur

Rođeni u četvrtak - sretni kao Jupiter

Rođeni u petak - šarmantni kao Venera

Rođeni u subotu - vrijedni kao Saturn

Dijete nedjelje, utorka, petka...: Koju vam moć daje dan rođenja?

Tagovi