Ovaj tjedan počinje punim Mjesecom u Raku koji će utjecati na sve znakove, a bit ćemo i pod utjecajima retrogradnog Merkura, moćnog Plutona i konjunkcije Sunca i Merkura za vikend. Kako će se znakovi izboriti sa svim emotivnim izazovima, pročitajte u astrološkoj prognozi od 17. do 23. siječnja.

Ovan

Pod utjecajem Plutona dobit ćete želju za otkrivanjem izvora problema koji uključuje vašu obitelj ili imovinu. Nastojte izbjeći autoritarni stav prema ljudima koji mogu biti uključeni u sve to. Kako su i Venera i Merkur ovog tjedna još uvijek retrogradni, vrijeme je da preispitate svoje odnose, zajedno s načinom na koji komunicirate s drugima. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur će potaknuti interakciju s prijateljima i bolju suradnju s kolegama.

Bik

Pun Mjesec u Raku može izazvati želju za izražavanjem ideja. Flert će vam posebno ići od ruke, ali pod utjecajem Plutona, može doći do nesporazuma ili čak sukoba s voljenom osobom, stoga vodite računa o tome kako se izražavate. Venera i Merkur su još uvijek retrogradni, iskoristite ovo vrijeme da analizirate svoj ljubavni život i emocije. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur može potaknuti razmišljanje o vašim dugoročnim osobnim težnjama ili profesionalnom putu.

Blizanci

Pun Mjesec u Raku daje vam priliku za financijsku dobit, ali Pluton kod vas može izazvati opsesiju novcem, stoga pokušajte postići neku ravnotežu. Što se ljubavi tiče, pošto su i Venera i Merkur još uvijek retrogradni, sada je vrijeme za introspekciju o intimnosti, o onome što želite i koga želite, za emocionalno iscjeljenje i otpuštanje svega lošeg. Konačno, konjunkcija Sunce/Merkur može probuditi želju za putovanjem ili za proširivanjem znanja.

Rak

Pun Mjesec u vašem znaku u ponedjeljak sigurno će pojačati vaše emocije. Štoviše, s moćnim Plutonom, može doći čak i do pretjeranih reakcija. Kako je Venera i dalje retrogradna u vašem partnerskom aspektu, sada je vrijeme da se pozabavite svojim odnosima, da otkrijete što vas sputava i koči, a ako već imate partnera, razmislite da vezu podignete na sljedeći nivo. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur izoštrava vašu intuiciju.

Lav

Pun Mjesec u Raku potiče vaše nesvjesno, pa ćete se osjećati kao na pravom emotivnom vrtuljku. Pod utjecajem Plutona bit ćete u prilici otkriti što je to što ometa ili narušava vaše samopouzdanje. Energija retrogradne Venere i Merkura može vam dati dodatan uvid u vaše srce i ono što zaista želite. Ako ste sami, moderne tehnologije i društvene mreže vam mogu donijeti obožavatelja kojeg vrijedi uzeti u obzir. Dok se Sunce stapa s Merkurom, sva druženja ovo vikenda će teći glatko, bilo da su u pitaju partner, prijatelj ili netko s kim tek razvijate dublji odnos.

Djevica

Pluton može pokrenuti problem s nekim tko vam je nadređen ili s prijateljem s kojim dijelite neku tajnu. Može potaknuti sumnje. Kako su Venera i Merkur još uvijek retrogradni, uvid u vaše emocije i način razmišljanja o vezama može osloboditi vaše srce. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur donosi vam ideje na osnovu kojih biste mogli poboljšati poslovanje, a samim time i financije.