Mlađak 1. veljače u Vodenjaku izvlači nas iz mnogih okvira u koje smo neprimjetno upali i nadahnjuje na promjenu. Želimo više vremena za druženja, više slobode za osobne ciljeve. Trebamo nove prijatelje, no ne kao lajk nego kao stisak ruke i pogled u oči. Ako se osjećate izolirano, izađite u život, uključite se u humanitarni rad, u aktivnosti koje se bave onim u što i vi sami vjerujte. Vodenjak, Vaga i Blizanci pronalaze nove načine izražavanja sebe, od odjeće i stila, preko posla do ljubavi!

Bik, Jarac i Djevica osjećaju se slobodnije na poslu, a inovativne ideje donose uspjeh. Lav rješava bračne i ljubavne teme, a Škorpion obiteljske zavrzlame. Ribe i Rak se potpuno posvećuju drugima, a Ovan i Strijelac pronalaze uspješnije načine suradnje.

Uštap u Lavu 16. veljače razotkriva tajne srca. Spremno ćemo izraziti osjećaje, izjaviti ljubav ili isplakati svoje tuge. Podsjeća nas da prvo moramo voljeti sebe kako bismo nesebično davali ljubav drugima i hrabro se otvorili primanju ljubavi. Ovnu i Vodenjaku, Vagi i Blizancima kao sreća i uspjeh vraća se sve što su uložili u ljubavne, partnerske i prijateljske odnose.

Za Lava, Bika i Škorpiona ovo je uzbudljivo i dinamično razdoblje na poslu, kao i kod kuće, uz obilje smijeha, kreativnosti i ponekog odmjeravanja snaga. Jarac i Rak doveli su do vrhunca svoj važni kreativni ili poslovni projekt, sad je trenutak da pokupe zasluge. Djevica i Ribe hrabro će iskoračiti u samostalni projekt ili važnu odluku vezanu uz posao, a Strijelac mora osjetiti slobodu putovanja, bilo onih stvarnih ili duhovnih.

Uz mlađak u Ribama 2. ožujka nije lako ostati s obje noge čvrsto na zemlji. Rado ćemo odlutati u svijet glamura, ljepote, mašte, umjetnosti ili snova. Mogli bismo sanjati živopisne snove; počnite pisati dnevnik snova i otključavati njihove simbole. Ako već niste, krenite s kontinuiranom praksom meditacije ili upišite tečaj koji će vam pomoći u kreativnom izražavanju. Posebno su naglašeni fotografija, film, slikarstvo i glazba.

Snažno nadahnuće pokreće Ribe, Raka i Škorpiona, a ljubav osnažuje Djevicu, Jarca i Bika. Vodenjak, Blizanci i Vaga ovu će maštovitu energiju uspješno primijeniti u poslu ili biti kreativni u financijama. Vodena energija ovog mlađaka prigušuje nemir Ovna, Lava i Strijelca koji negdje duboko u sebi oblikuju nove namjere i mirno planiraju nove pothvate.