Predstojeći tjedan bit će obasjan pozitivnim utjecajem planeta, a svi problemi koji će iskrsnuti, brzo će se riješiti. Evo što znakovima predviđa horoskop od 7. do 13.veljače. 

Ovan

Ovog tjedna bit ćete još jači i uspješniji nego ranije. Planeti će vam pomoći da se izborite s nepredvidivim raspoloženjima i dati više energije za fizičku i intelektualnu aktivnost. Javit će vam se potreba da sve kontrolirate, a to, naravno, neće biti moguće. Jedino što možete kontrolirati su vaše emocije. Pokušajte  biti strpljivi.

Bik

Vrijeme je da se više aktivirate u sferi posla, promijenite radno mjesto ako niste zadovoljni ili potražite dodatni izvor prihoda. Promjene su dobre! Slobodno budite smjeliji i odlučniji kako biste ostvarili ono što želite. Kako biste privukli ljubav u svoj život, budite svoji, ali razmislite o svojim uvjerenjima. Možda sami sebe sputavate.

Blizanci

Sada je najpovoljniji trenutak za donošenje važnih odluka, nemojte više odlagati. Vrijeme je da uložite maksimalne napore u rješavanje problema - ne propustite svoju sreću. Ostavite sve što je bilo u prošlosti i napravite plan za daljnje akcije u bliskoj budućnosti. Lijepo bi bilo da pronađete neki hobi, nešto kreativno što će vam pomoći da se opustite i smanjite stres.

Rak

Sada je idealno vrijeme za introspekciju. Merkur će vam pomoći da razmislite o svojim odlukama i postupcima, poslovnim situacijama i troškovima. Što se tiče osobnog života, prognoza je povoljna: moći ćete izgladiti sve nesuglasice i nesporazume koji postoje u komunikaciji s drugima. Od bliskih ljudi imate podršku za sve što radite. Također, možete tražiti podršku od bližnjih ili voljene osobe.

Lav

Lavove očekuje sreća u sferi poslovanja i financija. Ovog tjedna mogući su neki neočekivani događaji uslijed čega možete biti malo osjetljiviji i emotivniji. Pokušajte zadržati smirenost. Kada dođe trenutak za poduzimanje sljedeće koraka, planeti će vam pomoći da se sve završi kako treba.

Djevica

Ovog tjedna bit ćete izuzetno uspješni ne samo u ljubavnim odnosima, već i na poslu. Pokušajte na svijet gledati isključivo kroz prizmu optimizma, tako će i neki negativni događaji djelovati manje strašno. Odluke donosite tek nakon što sagledate sve informacije, a zatim promislite o svemu.

Vaga

Vage bi trebale započeti tjedan čišćenjem toksičnih ljudi, informacija i raznih negativnih situacija iz svoga  života. Tako ćete postići uspjeh u radu i moći ćete jasnije izraziti svoje misli. Sve akcije koje poduzimate ovog tjedna i sve što govorite treba biti uravnoteženo. Javit će se periodi sumnje, ali neće vas puno omesti.

Škorpion

Zvijezde i planeti će vam pomoći da eliminirate negativne veze, da razmišljate pozitivnije, da budete sretniji i produktivniji. Tjedan vam može donijeti sumnje i strahove. U ovom trenutku više se oslanjajte na logiku i razumsko razmišljanje nego na intuiciju. Astrolozi predviđaju da će tijekom ovih sedam dana biti dosta zanimljivih poznanstava.

Strijelac

Predstavnici ovog znaka će se u ovom periodu, najvjerojatnije, morati osloniti samo na sebe. Najvažnije je da otkrijete gdje bespotrebno trošite svoju energiju i da te ljude ili aktivnosti svedete na minimum. Prekomjerna napetost može se razviti u nove probleme i zadati vam brige. Pronađite vremena za opuštanje.

Jarac

Pokušajte ograničiti kontakt s toksičnim ljudima. Dok su planete u povoljnom položaju, bolje je da zaobilazite sve što vas opterećuje. Pokušajte kontrolirati svoje emocionalne reakcije, naročito kada ste pod stresom. Imat ćete dosta obaveza i kod kuće i na poslu. Merkur je u direktnom kretanju, pa će vam pomoći da se brže izborite sa svime.

Vodenjak

Astrolozi savjetuju da održavate dobre odnose s drugima, posebno s kolegama kako posao ne bi trpio zbog eventualnih nesuglasica. Univerzum će vam pružiti puno novih mogućnosti u ljubavi i poslu, tako da se morate osloboditi straha od nepoznatog. Astrolozi vam savjetuju da sudbonosne odluke ne odlažete za kasnije.

Ribe

Astrolozi vam savjetuju da odvojite vrijeme za introspekciju. Možete pokušati pronaći odgovor na pitanje zašto nemate sreće u životu i zbog čega ste nezadovoljni . Sada je važno da ne zaboravite na sebe: dovedite u red svoj ljubavni život, pozabavite se financijama, vodite računa o zdravlju i svom izgledu.