Tjedni horoskop od 28. ožujka do 3. travnja 2022. godine!

Ovan
Vaš će ljubavni život ovog tjedna procvjetati. Dobro je vrijeme za traženje ljubavi, ali to činite suptilno, ne prenametljivo. Poteškoće vas očekuju u poslovnoj sferi - događaji se možda neće razvijati kako ste očekivali. Možete izgubiti kontrolu nad situacijom. Astrolozi kažu da je sve ovo rezultat prevelikih očekivanja. Pokušajte kontrolirati emocije, a onda će tjedan proteći uspješno i mirno. 

Bik
Bik treba naučiti kako pravilno komunicirati s toksičnim ljudima kako bi se zaštitio od njihovog negativnog utjecaja. Posebna pažnja se preporučuje u obiteljskim stvarima. 2. travnja zbog konjunkcije Sunca i Merkura riskiraju da budu upleteni u svađe. Morate na stvari gledati dublje. Red i pažnja su glavni saveznici Bika ovog tjedna. Planeti savjetuju da ostavite misli o promjenama za kasnije, za sada zauzmite poziciju promatrača. 

Blizanci
U Blizancima će od utorka prevladavati energija visokih vibracija. Nove perspektive i prilike su na pomolu. Žene Blizanci će biti vrlo  atraktivne i uspješne. Podrška će doći od Merkura u Ovnu. Kraj ožujka je vrijeme kada bi Blizanci trebali biti oprezniji. Ako riskirate, onda tek od petka - od prvog dana travnja čeka vas napredak. Sreća vam dolazi...

Rak
Rakovi bi trebali biti što pažljiviji i promatrati sve što se događa okolo. Također je važno naučiti prepoznati energetske vampire i braniti se od njih. Ovog tjedna će biti mnogo neugodnih ljudi u blizini, tako da morate biti selektivni u komunikaciji. Žene ovog znaka ulaze u novu fazu u svom životu, koja će im pružiti nove mogućnosti i perspektive. U sferi odnosa moguće su nevolje, ali su privremene. Nema potrebe za panikom zbog male disharmonije.

Lav
Lavovi će morati pažljivo birati svoje riječi kako ne bi uvrijedili nekog sebi bliskog. Da biste postali ispunjeniji, ne trebate ništa novo steći, već trebate odbaciti staro. Na primjer, emocije i strahove koji vas blokiraju na putu do uspjeha. Aktivnost i odlučnost su dobri, ali je vrlo važno ne trošiti mnogo energije na postizanje bilo kojeg cilja. Astrolozi savjetuju da mirno odmjerite svoje mogućnosti, bez precjenjivanja.

Djevica
Kada napravite dobar plan, sve ide kako treba. Ovaj tjedan bit će mnogo događaja koji će pozitivno uticati na vaš privatni život. Vjerojatno je da će Djevice uspjeti pronaći osobu svojih snova ili poboljšati postojeće odnose. Predajte se poslu. Moguće je da ćete upravo u ovoj sferi postići veliki uspjeh. Tjedan će biti pun događaja koji će za sobom ostaviti mnogo pozitivnih utisaka.

Vaga
Na prijelazu između ožujka i travnja, astrolozi preporučuju Vagi da se brine o sebi: naspavajte se, posveti se njezi kože, kupujte novu odjeću i nakit. Krajem tjedna moguća je neugodna vijest zbog konjunkcije Merkura sa Suncem. Planeti i zvijezde od vas zahtijevaju smirenost. Astrolozi pozivaju na maksimalan oprez na poslu, bolje je ne forsirati stvari.

Škorpion
Bolje je posvetiti posljednje dane ožujka rješavanju nagomilanih zadataka. Početak travnja, koji je ujedno i kraj ovog tjedna, posvećen je sferi ljubavi: flertu, novim poznanstvima, romantici. Šanse su idealne da provedete vrijeme s voljenom osobom: u ovom slučaju zvijezde će ispuniti vezu srećom. Moguće je da će Škorpioni započeti novo poglavlje u svom životu. Astrolozi savjetuju traženje novih načina za rješavanje uobičajenih problema.

Strijelac
Sada je vrlo povoljan period za donošenje ključnih odluka. Možda ćete morati da iznova pogledati svoj život. Ovo je savršeno vrijeme da postavite nove ciljeve, obnovite garderobu, promijenite frizuru i kreirate potpuno novi izgled. Radeći ovo sada, Strijelac će se moći radovati rezultatima koji su bolji od očekivanih, posebno u ljubavi i financijskoj sferi. Naučite kako se zaštiti od loše energije prilikom komunikacije s toksičnim ljudima.

Jarac
Jarčevi će ovog tjedna biti izuzetne sreće. Moguće je da će uspjeti preokrenuti svoj život i učiniti ga boljim. U tome će im pomoći pojačana intuicija. Krajem ožujka, planeti će predstavnike ovog znaka velikodušno obdariti odlučnošću i moćnim kreativnim potencijalom. To znači da će šanse za uspjeh u poslu i ljubavi biti vrlo velike. Sada je najvažnije da budete dosljedni i ne preuzimate stotinu obaveza na sebe u isto vrijeme.

Vodenjak
Usprkos činjenici da zvijezde sada nisu u najboljem položaju, Vodenjaci će se moći othrvati svojoj mračnoj strani. Ovo je nevjerojatno važan tjedan za sve žene ovog znaka, jer će u njoj moći shvatiti koje su njihove slabosti i problemi. Svom snagom štitite svoj duševni mir. Ako se želite zabaviti i opustiti, najbolje je da izaberete shopping ili ćaskanje s prijateljima u slobodno vrijeme. 

Ribe
Ribe se trebaju više aktivirati u sferi ljubavi. Da bi povećali samopouzdanje i šanse za uspjeh u komunikaciji, iskoristite svoju privlačnost i šarm. Ovog tjedna, zvijezde će vam pružiti vitalnost i odlučnost. Astrolozi savjetuju da budete mekši prema ljudima i da provodite više vremena s voljenima. Ovo je odličan period za nova poznanstva - i romantična i poslovna.