Od 19. travnja do kraja tjedna mnogi će imati velike šanse za uspjeh i prihode, za poboljšanje svog materijalnog stanja, ali najveći miljenici sreće bit će 3 horoskopska znaka. Oni će ostvariti bonuse, dobiti neočekivani priljev sredstava ili šansu da ostvare dobitak u igrama na sreću.

Bik
Bikovi mogu očekivati dodatna primanja. Nije u pitanju plaća, već dodatni posao koji će vam biti ponuđen da odradite, poklon od dragih ljudi, nasljedstvo ili prodaja nekretnine. Ako ste nekada ranije uzeli kredit, obradovat će vas vijesti iz banke. Možete se okušati i u igrama na sreću, imate šanse za dobitak!

Djevica
Usprkos činjenici da je ranije postojao duži period novčanih nevolja, ova teška faza će se uskoro završiti. Zvijezde kažu da u petak možete računati na primamljive ponude za posao, bonuse i poklone.

Jarac
Ovaj tjedan bit će financijski stabilan s određenim pozitivnim pomacima. Konkretno, dobit ćete bonuse koje niste očekivali. I ljudi kojima ste ranije pozajmili novac, vratit će vam dug. Važno je da sada vodite računa o svojim sredstvima, jer pozajmljivanje u ovom trenutku nije dobro.