Tjedni horoskop od 18. do 24. travnja 2022. godine!

Ovan
U prvoj polovici tjedna ne preporučuje vam se da ulazite u svađe s partnerima, bilo životnim, bilo poslovnim. Pokušajte se suzdržati od primjedbi i ne pokušavajte utjecati na ponašanje drugih ljudi. U suprotnom, to neće proći nezapaženo i samo će dovesti do sukoba. Diplomacija i nenametljivost – to su dva osnovna pravila za održavanje harmonije i razumijevanja s ljudima ovog tjedna.

Bik
Vanjske okolnosti ili neke osobne sumnje spriječit će vas da se ponašate slobodno. Tijekom ovog tjedna možete biti podložni virusnim infekcijama. Vodite računa o zdravlju. Pokušajte ograničiti svoje obaveze, nemojte se previše trošiti i opterećivati. Dobra vijest je da ćete se bolje osjećati pred kraj tjedna, posebno zbog prijatelja koji će vas oraspoložiti. Sada je sjajno vrijeme za planiranje budućnosti.

Blizanci
Predstavnici ovog znaka su u fazi zaljubljivanja. Kod Blizanaca koji su u vezi može doći do kratkotrajnih sukoba s voljenom osobom i razilaženja oko određenih ideja. Bitno je samo da ne žurite s donošenjem zaključaka. U drugoj polovici tjedna astrolozi vam savjetuju da se više oslanjate na svoju intuiciju, naročito ako ste pred donošenjem neke važne životne odluke. Slušajte što vam srce govori.

Rak
Tijekom ovog tjedna mogu vas stići problemi koje ste dugo odlagali, a tiču se obiteljskih odnosa. Međutim, malo je vjerojatno da ćete imati dovoljno volje da riješite sve nagomilane stvari. Poželjet ćete neko vrijeme provesti u tišini i samoći, ali možda nećete imati uvjete za to. Slobodne predstavnike znaka očekuje lijep, romantičan susret.

Lav
Prva polovica tjedna bit će teška za sve vrste komunikacija s drugima, teško ćete uspijevati pronaći zajednički jezik s ljudima. Drugi dio tjedna zahtijevat će od vas hrabre i odgovorne odluke, posebno što se financija tiče. Dobra vijest je da tijekom narednih dana možete napraviti korak dalje u svojoj vezi.

Djevica
Astrolozi vam savjetuju da obratite pažnju na financije. Također, mogući su iznenadni troškovi, na primjer za hitan popravak automobila ili nekog električnog uređaja. Druga polovica tjedna je dobra za druženje i proslave. Sada je idealan period za stvaranje čvrste bračne zajednice.

Vaga
U prvoj polovici tjedna očekuje vas dosta napetosti. To može uticati na bračne odnose. S partnerom se možete posvađati oko važnih pitanja jer nećete biti spremni na kompromis. U drugoj polovici tjedna situacija se smiruje, popravlja se raspoloženje, a s njim dolazi i do razbuktavanja strasti i pojačavanja seksualne želje.

Škorpion
Tijekom ovog tjedna nekom vašem članu obitelji ili prijatelju će zatrebati pomoć, dajte sve od sebe da mu olakšate. Nemojte zanemariti svoje zdravlje. Druga polovica tjedna donosi bolje raspoloženje za ljubav - veze cvjetaju, sve prišti od emocija i nježnosti. Ako planirate vjenčanje, sada je sjajno vrijeme da se posvetite organizaciji.

Strijelac
Strijelce koji imaju djecu očekuje dosta izazova i poteškoća. Drugi problem bit će partner, strasti će potpuno utihnuti jer ste oboje pod prevelikim pritiskom, naročito onog koji dolazi iz kruga obitelji i prijatelja. Nemojte im dozvoliti da vam se miješaju u život. Druga polovica tjedna je povoljna za rješavanje svih gorućih pitanja.

Jarac
Jarčevi će biti rastrgani u prvoj polovici tjedna između kućnih obaveza i posla. Mnogo obaveza vas čeka, a nećete moći stići svuda, što i nije potrebno. Stavite zdravlje na prvo mjesto. Pokušajte se bolje organizirati i odredite svoje prioritete. Više se posvetite obitelji i voljenoj osobi, a ne toliko poslu.

Vodenjak
Astrolozi vam savjetuju da ne forsirate ljubav, upoznavanje s osobama suprotnog spola, komunikaciju s potencijalnim partnerom - veza koja bi iz toga mogla nastati ne vodi ničemu. Ovo generalno nije povoljno vrijeme za ljubav u vašem slučaju jer ste promjenjivog raspoloženja. Druga polovica tjedna donosi nesporazume. Spremite iznenađenje voljenim osobama.

Ribe
U prvoj polovici tjedna glavna briga će biti vezana za financije. Možda ćete morati hitno odvojiti novac za neke važne stvari ili popravke u kući. Što god da se dogodi, bit ćete se u stanju uspješno nositi sa svim gorućim problemima. Tijekom ovog perioda proširit će se krug vaših poznanika, neki od njih će vam biti posebno korisni za razvoj vaše karijere.