U ponedjeljak i utorak osjetit ćete malo nestašnosti i razigranosti, što je rezultat energije Sunca u znaku Blizanaca u fazi povlačenja. U srijedu u 14.41 h Sunce prelazi u znak Raka i označava početak ljetnog razdoblja. Počet će se buditi nježne vibracije i donosit ćemo odluke vezane uz emocionalno iskustvo. Sunce u Raku je pomalo osjetljivo, ali je s druge strane toliko ugodno da ćete teško odoljeti njegovim ljetnim vibracijama. Odvest će vas u svijet kreativnosti, mirnih razgovora i spojeva koji će uključivati ​​romantične geste.

Osobne stvari bit će sve važnije, svemu što se pojavi pristupat ćete vrlo smireno i pažljivo. Sentimentalno funkcioniranje može biti iscrpljujuće za one rođene u vatrenim i zračnim znakovima u određeno vrijeme. Dotaknut ćete se i brige za druge, posebno one koji su slabiji i ne mogu sami. Rado ćete posjetiti starije osobe i ponuditi se nesebično pomoći nekome u teškom zadatku. Najviše briga, a ujedno i lijepih trenutaka bit će vezano uz dom, obitelj i duboke osjećaje.

Bit će važno slušati svoje osjećaje i odgovoriti na njih. Nećete biti zainteresirani za nova poznanstva. Žudjet ćete za blizinom onih koji vas vole, a zauzvrat ćete ih cijelo vrijeme ugađati i pružati im osjećaj sigurnosti. Kuhanje, uzgoj cvijeća i uređenje doma će vas smirivati.

Bit ćete previše plašljivi i sramežljivi u određenim situacijama, osobito u nepoznatom ili nepoznatom okruženju. Također možete sumnjati u sebe, svoje snove, svoj uspjeh, ali ćete i dalje moći napredovati na osobnoj razini uz promišljene pristupe. Mudre i duboke misli dat će posebnu notu humoru koji ovoga puta neće biti sarkastičan.

Moći ćete vrlo dobro uočiti tko je prema vama iskren, a tko nije. S većom osjetljivošću dolazi i empatija. S tim ćete utjecajem biti odličan slušatelj. Sve što kažete imat će smisla.

VENERA I MARS U LAVU
S energijom Marsa i Venere u Lavu bit ćete spremniji za razne reakcije i događaje te spremni započeti nešto novo, možda i nepoznato. Oni od vas koji su tek prekinuli vezu mogu očekivati ​​brzo pomirenje uz ovaj utjecaj. Svakako postoji želja za večernjim šetnjama koje će nahraniti srce i dušu. Postat ćete energetski snažniji i spremniji riješiti komplikacije i probleme koje ste u proteklom razdoblju možda izbjegavali.

UTJECAJ MJESECA ZA SVAKI DAN

U ponedjeljak, kada će Mjesec biti u Raku, nježne energije proširit će se na sva područja. Moći ćete intenzivno osjećati, prilagoditi se i pomoći sebi i drugima. Međutim, može doći do manje zabune, jer će jaka osjetljivost biti prisutna cijelo vrijeme. Glazba će biti više nego odličan izbor želite li se smiriti. 

U utorak, kada je Mjesec u Raku, istina će vam biti jako važna, pa će doći nepogrešiv osjećaj za ispravno i dobro, dobro ćete baratati novcem i prepoznavati mnoge dobrobiti, pa je dan pogodan za kupovinu koju planirate već neko vrijeme. Očekuju li vas teži zadaci, pokušajte ih odgoditi jer nećete biti dovoljno strpljivi i poletni. Razmišljat ćete o tome da se sakrijete u svoju ljušturu umjesto da kažete ljudima oko sebe kako se osjećate. Večer nije pogodna za zabave i konzumaciju alkohola jer ćete teže kontrolirati unutarnje napetosti.

U srijedu Mjesec prelazi u znak Lava pa će hrabrost biti jako povećana, optimizam će vas spašavati na svakom koraku i vrlo teško će vas itko dovesti u loše raspoloženje. Puni ideja i raznolikih zamisli otrgnut ćete se od rutine i otići tamo gdje je raznoliko i zanimljivo. Teže ćete se smiriti, jer ćete stalno imati osjećaj da biste mogli učiniti nešto korisno. Veze mogu postati važnije, jer ćete htjeti ugoditi na sve načine i biti u centru pažnje.

U četvrtak, kada je Mjesec u Lavu, bit ćete opušteni, a konjunkcija Mjeseca i Marsa usmjerit će vas da brzo tražite rješenja i želite učiniti što više. Ali pazite da ne krenete prebrzo, jer ćete iznutra biti malo nemirni, posebno budite oprezni u prometu. Bit ćete vrlo svjesni svojih ciljeva, ali ovoga puta nećete tražiti pomoć. Oduševit će vas spontanost i hrabre odluke.

U petak u 12.35 sati, kada Mjesec prijeđe u Djevicu, poželjet ćete dominirati, na polju karijere sve što će se odvijati bit će zanimljivo i atraktivno, izbjegavat ćete sve one koji krivce traže negdje drugdje. Bit ćete vrlo tolerantni i fleksibilni, ali nećete tolerirati da vas netko ograničava tamo gdje ste potpuno sigurni u svoje odluke. Počet ćete ubrzano slagati sve obveze koje vas očekuju idućih dana, također možete postati nemirni ili napeti.

U subotu, kada će Mjesec biti u Djevici, napori za boljim financijskim položajem bit će strogo usmjereni na nove planove. Ljubavno polje će biti mirno, očekivanja realna, što će vam trenutno odgovarati. Negativna vibracija će se izraziti kroz krajnosti i nagomilane brige. Šetnje će vam pomoći će vam da razbistrite misli, a vrijeme provedeno na poslu postat će zanimljivije.

U nedjelju, rutina će teći po utvrđenim tračnicama. Uživat ćete u rješavanju križaljki, čitanju jutarnjih novina ili surfanju internetom, posebice informacijama vezanim uz zdravlje. Ako ste suočeni sa zdravstvenim problemima, ovaj put ćete znati kako pravilno i brzo reagirati. Djelovat ćete realno i poštivati ​​one koji nude praktične uvide i logično razmišljanje.

Izvor: sensa.si