Stiže ljeto, a s njim i topli dani i još toplije noći stvorene za ljetne avanture. Bilo da ste na moru ili ne, ako ste neki od ova 3 horoskopska znaka čeka vas nezaboravna ljetna avantura!

Ovan

Pred Ovnovima je uzbudljivo ljeto prepuno novih poznanstava među kojima će biti i osoba koja će im se jako svidjeti. U početku će sve prštati od strasti, ali ako ste rođeni pod ovim horoskopskim znakom čuvajte se da jesen ne dočekate slomljenog srca.

Bik
Ako neki horoskopski znak voli uživati to je zasigurno Bik koji će ovog ljeta za to imati pregršt mogućnosti. Ljeto Bikovima, osim odmora, donosi i ljetnu avanturu. Naime, Bikovi će upoznati osobu koja će im potpuno zavrtjeti pamet i probuditi najveće strasti. Slobodni Bikovi će se začas upustiti u avanturu. Iako se inače smatraju vjernim horoskopskim znakom, i zauzeti Bikovi bit će pred iskušenjima, kaže horoskop za ljeto 2023. godine.

Strijelac

Nije ni čudno što se jedan od znakova koji su najviše skloni avanturama nalazi i na ovom popisu. Strijelcima će netko privući pažnju već početkom odmora, a ubrzo će se ispostaviti da i druga strana prema njima gaji simpatije. Astrološka predviđanja kažu da će druga strana u početku biti malo suzdržanija pa će stoga Strijelac morati preuzeti inicijativu, što će na kraju uroditi plodom. Nekima će ova avantura značiti početak jedne mnogo veće i dugotrajnije veze koja možda završi brakom.

Izvor: gloria.rs