Pun Mjesec u znaku Vodenjaka očekuje nas 1. kolovoza. Budući da lunarni ciklus traje 29,5 dana, to znači da nas u kolovozu očekuje još jedan pun Mjesec - 30. kolovoza (plavi Mjesec u znaku Riba). Oba puna Mjeseca bit će Super Mjeseci, što znači da će biti bliže Zemlji, a mi ćemo jače osjetiti njihove učinke. Dva puna Super Mjeseca u istom mjesecu ukazuju na snažnu želju da se oslobodimo, otpustimo i odemo od svega što više ne rezonira s našim bićem, piše foreverconscious.com. U rujnu 2023. ćemo se zbog toga osjećati oslobođeno i stvoriti prostor (fizički i emocionalno) za nešto bolje. 

Pun Mjesec u znaku Vodenjaka 1. kolovoza savršena je ulazna točka za ovo putovanje. Sadrži slatku, iscjeljujuću vibraciju, vodeći nas da se nježno i s ljubavlju pripremimo otpustiti sve što je teško. Vjerojatno ćemo osjetiti snažne iscjeljujuće vibracije, posebno kada je u pitanju naše srce. Ova energija iscjeljivanja srca dodatno će se pojačati kako Venera, planet ljubavi, bude duboko u svom retrogradnom hodu. Mogli bismo osjetiti kako bolne emocije, slomljena srca, tuga i razočaranja izranjaju na površinu. Možemo se osjećati posebno osjetljivo, i iako može biti intenzivno, posebno pred puni Mjesec, osjetit ćemo znatno olakšanje kada prođe.

pun mjesec
Shutterstock 

Vodenjak je zračni, racionalan znak, što znači da će energija biti koncentrirana oko naših glava. Možda nam je teško izaći iz glave. Iako može biti izazovno, potrebno je zastati i poslušati što nam naše misli imaju za reći.

Zapisivanje stvari na papir ili razgovor s prijateljem može donijeti olakšanje. Energija Vodenjaka može nam pomoći da vidimo intelektualno, logično, ali i iz stanja neutralnosti kako bismo mogli donijeti najbolju odluku za dalje. Naravno, proces nije uvijek tako uredan, ali znajte da imate iscjeljujuću energiju na svojoj strani. I znajte da će ovaj puni Mjesec podržati vaše putovanje, pogotovo ako postoji nešto što trebate otpustiti u svom životu. Moćno vrijeme za čišćenje i resetiranje vašeg sustava! 

Iskoristite njegovu energiju za čišćenje, detoksikaciju i izbacivanje negativnih misli iz svog bića.