Već 1. kolovoza započinje pun Mjesec u Vodenjaku i daje nam snažan poticaj da ostvarimo svoje snove. Ako želite ljubav, koncentrirajte se na nju već sada jer ljubavna energija najbolje funkcionira u pozitivnom okruženju, a Svemir dobro reagira na onoga tko želi nabolje. Podržava nas nekoliko Venerinih tranzita, a pomaže nam i moćna vladavina Lava.

Tri horoskopska znaka uskoro će vidjeti velike pozitivne promijene u svojim ljubavnim životima i svi će se osjećati kao da im se sreća konačno osmjehnula. Ljubav se ponekad čini neuhvatljivom, a kada je imamo, pronađemo ili znamo da je stvarna, to je delikatna i dragocjena stvar. Tijekom kolovoza 2023. godine, 3 horoskopska znaka će konačno biti u prisustvu prave ljubavi.

3 horoskopska znaka čije se želje ostvaruju tijekom kolovoza:

BIK
Vi i vaš partner ste napravili sve prave stvari u pogledu onoga što je potrebno da bi ljubavna veza uspjela. Sada je kolovoz, i toliko toga što se činilo da je 'mukotrpan rad' na vezi je upalilo i sada je vrijeme za igru i zabavu.
Čeka vas mjesec koji je prema svim kriterijima pravo ljeto: putovanje i avanture sa voljenom osobom.
Znate da nemate savršenu osobu, ali koga briga? Shvatili ste da ni vi niste savršena osoba i na neki način vas dvoje povezuje ideja o nesavršenosti. Shvatit ćete da ste stvoreni jedno za drugo i nitko neće stati na put toj istini. 

LAV
Teška vremena su gotova - sve kroz što ste vi i vaš partner prolazili ranije da biste došli do ovoga sada, završeno je i oboje ste vječno zahvalni na tome.
Vladavina Lava vas potiče i imate toliko zabavnih ideja, a vaš partner uvijek je uz vas, spreman složiti se sa svim vašim ludim idejama. Kada započne sezona Djevice, toliko ćete se učvrstiti u svojoj snazi da vas ništa neće moći ugroziti. Za vas i vašeg partnera ovaj će mjesec ostati kao primjer toga kako prava ljubav treba izgledati.

STRIJELAC
Trebalo vam je puno vremena da dođete do mjesta gdje možete reći da je vaš ljubavni život najvažniji. Konačno ste ono što jeste i to vam daje samopouzdanje da budete ono što jeste i u odnosu s voljenom osobom.
Drugim riječima, osoba s kojom ćete dijeliti svoj život, osoba koju volite i obožavate, također je spremna prihvatiti vas u potpunosti... i obrnuto. Odbacite sumnje i prepustite se ljubavi!

Izvor: Sensa.mondo.rs