OVAN

Nedavna prošlost: Postavlja se pitanje jeste li ikad čuli za sinkronicitet iz razloga jer imate svoj tajming, ali što je naš tajming u odnosu na onaj od Stvoritelja? Uzalud izvlačite štoperice i alarme i određujete sami kad je vrijeme za nešto, naročito ako ste dobili Pozivnicu. Miriše na propuštenu šansu. Jeste li čuli za Human Design sustav? Riječ je o Ugovoru koji sklapa naša duša sa Svemirom o tome tko ćemo biti, a imamo Manifestatore, Generatore, Projektore i Reflektore. Pojednostavljeno, dobili ste pozivnicu, poziv, ideju... Ali niste reagirali. Niste prepoznali Božanski tajming. Sad se oko vas motaju svi, samo ne osoba koju cijelo vrijeme priželjkujete jer niste prepoznali šansu. Ponuda koja se zbila u međuvremenu imala je „ono nešto“ i mirisala je na dobru karmu, ali niste reagirali. Sada biste vratili vrijeme i reagirali, ali Bog nikad ne dolazi s flautama i frulicama, Bog dolazi u savršenom trenutku s trubama i trompetima; osjećate i čujete tišinu i da ništa takvo nema na vidiku. Morate progutati ovu gorku pilulu. Oni u ovo više ne namjeravaju investirati.
U najavi: Osjeća se kraj. Netko mirno spava, razvija svoju dogmu i filozofiju. Čini mi se da to niste vi, ništa ne zarezuje nečiju strukturu. Postoji red, disciplina i mentorstvo. Netko se počeo jako dobro zabavljati, ali i učiti te raditi na sebi. Sad je već jasno kao dan kako to izgleda kad se propusti prilika. U zadnji čas, netko će nekome staviti ruku na rame i mogući je povratak, makar kako bi došlo do razgovora, ne bih isključila ni pomirenje i kompromis.
Potencijalni ishod: Opet će doći do Pozivnice, negdje ćete putem pronaći način kako pristupiti. Hrabrost da se ovaj put odgovori na fer način. Značajan, višesatni razgovor u najavi.
Veliku prepreku predstavlja koliko se jednoj strani isplati ulagati u ovo? Što god da to jest, traži red, reputaciju, plan. Ako jedna strana procijeni da nije stvar tko je zakasnio ili se naslađivao, nego je poanta u strukturi, sve će se svesti da ono nije bila Pozivnica, nego posljednja ponuda nakon koje nema natrag. Nije dobro da se zaletite u ovo, ako nemate u vidu širu sliku. Netko nekog pušta da ode jer zna da ide na gore. Apsolutni gubitak kontrole prije pada tornja. Hoće li se, može li se ova situacija popraviti? Odgovor bi bio: tamo – negdje – možda – imajte vjere. Svakako razmotrite vrijednu lekciju koju ste dali ili primili. Period prihvaćanja da su stvari takve kakve jesu.

BIK

Nedavna prošlost: Bili ste izloženi drami i konkurenciji. Moguće da se radi i o nekoj gospođi koja voli dramu i uvlači vas u dramatične scenarije. Konkurencija je uspješno sanirana. Nekako ste ipak pobijedili: može se raditi o poslu, ljubavi, naročito naporna bivša ili bivši koji voli dramatizirati. Nešto je bilo važnije od vas. Iako gledamo prošlost, ovo može biti i aktualna energija jer u priču ulazi netko nov, poput daška vjetra, zrak postaje čist i jasan.
U najavi: Postoji pomirenje koje želite i pomirenje koje i nije toliko bitno. Na pomolu su oba. Ako se radi o poslu ili projektima, prvo su vas srezali, pa vratili u igru, ali loptu ste odnijeli negdje drugdje i doživjeli ovacije. Prestali ste ugađati drugima. S druge strane, taman sada kada ste počeli voljeti, obožavati i uvažavati sebe, netko će se prestati motati oko vas. Nemojte paničariti. Moguće da ste na nekog bacili oko, simpatizirate ih, ali maknuli su svoj fokus s vas – jedna od pretpostavki: otišli su na godišnji odmor. Jedan dio kočnica je u vama, sami sebi stojite na putu naročito energetski. Mali potrčko je nestao s vidika.
Potencijalni ishod: Čuvajte se panike i osjećaja da je sve uzalud, ništa nije uzalud, nastavite dalje sa životom i čuvajte svoju moć. Ulazite u sobu za čekanje, mrsko vam je, ali nemojte se obazirati na aktualnu situaciju. Izbjegavajte blokiranje na društvenim mrežama iz pozicije nemoći ili želje za izazivanjem pozornosti. Vidi se iz aviona po kartama da je njihova nezainteresiranost osmišljena i nimalo spontana: stoga izdržite ovu provokaciju. U fazama kada vam svi otvaraju Story, lajkaju objave i šalju memes, a oni ne – to je jasan znak njihove kapitulacije. Oni su kapitulirali. Zadržite pribranost i hladnoću. Ova nova situacija izaziva u vama podizanje obrve i znatiželju, ali čim se u ovim danima ne bave vama mogli biste reagirati posve pogrešno. Oni znaju da postojite, ali žele vam dokazati da je nebitno što postojite, ne žele vam dati gušta. To je taktika. Ne nasjedajte na strategiju.
Nakon što sve ispucaju eto njih: poruka, javljanje, susret. Vaša je jedina zadaća u ovom tjednu očuvati svoju emocionalnu samokontrolu. Ovdje se krije puno dublji problem, nije nemoguće da su oplakivali nekog i „bili tužni u diskoteci“ ili pronalaze način kako da se predstave. Cijelo vas vrijeme uhode na društvenim mrežama. Dok oni traže nove načine i nove trikove kako bi osvojili nekog poput vas, nemojte upadati u stara ludila i stare programe. Ova Soba za čekanje neće još dugo trajati.

BLIZANCI

Nedavna prošlost: Niste usamljeni, niste izolirani, Bog vas je separirao, odvojio od ostalih. Navedeni ste na distancu, nešto nećete, prestanimo olakšavati drugima u beskonačnim uputama što i kako. Predosjećate akciju: 3 2 1. Samo što nije.
Druga strana oklijeva, ima problema s pravdom ili nekakvom razdiobom. Nisu se maknuli, također su se separirali kako bi odradili healing u miru. Sanjarite i fantazirate, ali postajete nestrpljivi. Ponuda ima, ponude nećete.
U najavi: Komunikacija i kraj tjeskobe. Moguć je i susret. Ako su ranije oni morali razmišljati, sada je red na vas. I obratno. Ako ste se vi morali smisliti, sada druga strana uzima slatko vrijeme za sebe. Ne mora značiti ništa loše, moguće da svatko u nekom trenutku treba nešto više vremena kako se krhka struktura između vas ne bi urušila. Moćan savez. Sve i da se netko povuče ima smisla – takav je ritam trenutno.
Potencijalni ishod: Toleriranje nevjere ne dolazi u obzir. Komunikacija će biti otvorena, ali ne i tip otvorene veze. Ovo je nešto ozbiljno i razmatrate budućnost. Ono što želite, žele i oni. Znam da zvučim već mjesecima kao papiga, ali Blizanci dajte vremena vremenu. Samo što nije.

RAK

Nedavna prošlost: Već se neko vrijeme rasteže nevjerojatno sličan scenarij jer ste očito u fazi rješavanja problema. Moguće da se pitate kada će više stvar krenuti, koliko truda treba, koliko još dana, tjedana, kilometara treba napraviti da bi se napokon dogodilo? Što god da to jest. Niste zadovoljni reciprocitetom, odnos uloženog i dobivenog se ne podudara. Bavite se nečim čime se uopće ne želite baviti.
Pored ove situacije imate i romantičnu, ali s obzirom na okolnosti ne znate da li vam ta osoba dolazi ili izmiče? Kad se ova prva priča popravi i sredi, bude i ova druga.
U najavi: Pomoć kasni. Svatko je sam sebi najvažniji. Pomoći zasad nema. Moguće da postoji i druga žena s kojom se morate zabavljati bez privole, miriše na kraljicu drame. Iz ovog se možete iščupati i sami, ali želite i očekujete pomoć. Treba vam i pažnje, nježnosti, zabave – ništa od toga zasad. Ipak, sad ionako nije dobar period za druženje sa simpatijom jer vi čekate spašavanje i pomoć, a oni nisu na toj vibraciji – stoga vaše se potrebe ne podudaraju pa dobivate još neželjenog čekanja.
Potencijalni ishod: Čim se budete oslobodili osjećaja kako vam je sve mrsko, eto njih, eto komunikacije, ali i rješenja. Nemojte biti zlopamtilo jer jedno je ne adresirati problem, a drugo je kada se idete inatiti gdje je pomoć bila kad ste je trebali. Čim se krenete sami spašavati sve što priželjkujete će doći. Nemojte odbiti ljubav koja dolazi. Prisno druženje, nostalgija, zajednički čarobni trenuci... Sve to dolazi, a njih sada nema jer ih nema i prihvatite situaciju. Bit ćete voljeni, maženi i paženi.

LAV

Nedavna prošlost: Izložili ste se, ali bilo je uzalud. Nisu emocionalno dostupni, imaju fobiju od vezivanja. Ostao je nedovršen ciklus. Opterećeni ste, ali vas boli jer niste uključeni, nisu se izložili na adekvatan način. Prekid je bio jasan iako je tendencija katastrofe postojala. Žulja vas situacija iako se ponašate kao da ste pobijedili, a ne izgubili te tražite način kako ovaj debakl pretvoriti u pobjedu i ponos. Ako niste pozvani zašto inzistirate? Ako nisu ništa ponudili, čemu se nadate? Potrebno je otići ne samo fizički iz ciklusa, već i energetski. Postoji šira slika koju trebate raspraviti sami sa sobom, a za to je potreban healing i odmak. Druga je strana upravo onoliko izbjegavajući partner koliko vi izbjegavate raditi na sebi. Oni bježe od ljubavi, a vi bježite od rada na sebi, a jedini način da se zainteresiraju je upravo healing. Imaju gard „kad budem htio, onda!“ i ako imaju mačka, razmotrit će i što misli mačak o svemu. Ako imaju i papigicu, onda će i ona biti uključena u proces odlučivanja.
U najavi: Nešto što ne želite čuti ipak dolazi do vas. Ne bih rekla da je ovaj odnos dovršen. Komunikacija je posve narušena. Ne vidite svijet istim očima. Neke su okolnosti nepopravljive, nemate isti fokus, a ni frekvencije vam se ne podudaraju.
Potencijalni ishod: Ovo će se popraviti na neočekivan način. Je li ovo netko drugi? Ovisi koliko ste uporni oko ranije teme, osobe, energije. Izgleda mi kao da će prilično brzo, iz vedra neba, doći do poteza koji će vas oduševiti. Ako želite nekog novog i najradije biste ovo okončali – bit će vam po vjeri vašoj. Bit će vam po samopouzdanju vašem. Neće biti jeftinih trikova, fraza. Osjeća se „moj naklon“ i pronalazak načina kako da vas ukrote. Oboje ćete se pribrati i ostvariti kvalitetan dan, tjedan, mjesec, vezu, odnos. Apsolutno vraćanje kontrole i reda. Na duge staze nemojte otvarati šampanjac, ima tu još posla, međutim na svakoj prepreci druga će energija reagirati adekvatno i brzo će se prilagođavati svakom izazovu. Ovo je trenutno nikakvo i nerazvijeno, gubitak vremena i novaca, ali sve će se srediti iz vedra neba. Ne radi se o nečem prolaznom, nije flert i nije avantura.

DJEVICA

Nedavna prošlost: Kako kaže pjesma, nisu svi dani Bogom dani, a što bi se reklo – neki su dani za baciti u smeće. Ma koliko se trudili biti optimistični, ne ide. Imali ste i jedan iznimno težak dan. Postojao je taj neki izbor koji ste prebrzo okončali, imali ste akciju A ili B, ali pokušavajući spasiti nešto, uvidjeli ste kako je to ipak i konačnici nemoguće. Imate opcija, ali vaše opcije imaju opcije što znači da morate tražiti dalje. Nitko nije nezamjenjiv. Ne bih isključila nepravedno ponašanje, netko nije bio fer. Ispada da lažete sebe optimizmom koji je neutemeljen. Gorak okus u ustima. Ako ste nekome možda nešto i mogli ponuditi ipak niste, a sad je sve propalo. Opustite se, sve je ovo režija inteligencije veće od naše. Na kraju, sve će na dobro. Za početak, budite znatiželjni što je iduće? Ako je sad loše, dolazi dobro kao sunce poslije kiše.
U najavi: Promatrate kako je nekome dobro. Bilo bi dobro da krenete donositi nove odluke i prestanete promatrati druge. Jedno od prvih pravila transurfinga jest – Prestanite gledati kako to rade drugi. Nakon zastoja dolazi do komunikacije. Krenut ćete prema svom cilju. Vratit ćete svoju osobnu moć. Dobivate volju, snagu, forcu za dalje. Utoliko, evo i stare energije koja vas i jest zadržala. Vodite računa da ne odložite set novih izbora, samo jer su se javili. Nemojte izgubiti fokus da se ovdje radi o vama i ovo je vaš život, vaša bitka, vaša motivacija. Ako se mogu uklopiti u vaš novi entuzijazam, neka vam se i pridruže ili ako ne, neka nestanu – ovdje se radi o vama, pa čak i onda dok ih čekate, vi ste glavni lik u tom čekanju. Situacija kojom se bavite je načelno mrtva i ta energija više nikome nema smisla, ali vama ima.
Potencijalni ishod: Morate donijeti odluku. Da li vam se vraćaju zato što vas vole ili zato što ne pronalaze nekog tko će ih voljeti kakvi jesu? Da li im se vraćate jer ne tražite zamjenu? Postoji li zamjena ili se radi o ovisnosti? Koliko duboko možete kopati po ovoj temi i biti realni? Koliko se možete baviti svojim bespomoćnim obrascima i tu pronaći svoju snagu? Mislite li da ste fatalni ili ih zapravo nitko neće i zato su neprekidno tu? Malo dođu pa odu, dok je dobro zainteresirani su, a na prvi problem daju petama vjetra? Pored svih ovih tema najavljujem i seks iz vedra neba. Uvijek jedan mač izvadite da bi ih nekako stalo deset, jer oni su svakako spremni na to da vas opet rane. Nemojte se pitati zašto rade to što rade, nego zašto to dopuštate?

VAGA

Nedavna prošlost: Nije vam najjasnije što je najbolje za vas. Ne mora se dogoditi ništa veliko ili važno da bi se tako osjećali. Možda se um igra s vama oko procjene što je najbolje za vas. Jedan veliki dio vas želi biti sam, a ako ste u vezi nije nemoguće da vas ta veza guši. Ako ste slobodni, osjećate puno osobnog nezadovoljstva. Čini se da uvijek padate na istom testu. Nemate pravi odgovor osim otpora, neodlučnosti i sebičnosti. Moguće da su vas stjerali u kut. Ne poduzimate ništa, ili druga strana ne reagira. Nije nemoguće da vam se javio netko iz prošlosti, ali i to se ponavlja kao i katastrofa koju ta dinamika donosi. Nedostaje entuzijazma, a i upitno je koliko vas je doista u vezi. Vi ne poduzimate ništa, druga strana ne poduzima ništa i kao rezultat imamo dvoje ljudi koji su nesposobni iskomunicirati problem. Niste u stanju pokazati prstom na ružičastu žirafu u sobi. Stare izdaje bole na nov način.
U najavi:Mota vam se po glavi nevjera, bilo da vi varate ili se osjećate prevareno i izdano. Kako je energija teška netko misli na vas i prenosi se zrakom sva ta anksioznost, nervoza i težina situacije. Imate noviju priču i staru priču, ali novija priča počinje izgledati kao sve ono loše od ranije.
Dolazi netko posve nov. Osoba unosi veselu promjenu i dašak svježine. Sad opet imamo bojazan od ranije a to je – koliko nas je tek sada u ovoj vezi? Ipak, ova je promjena dobrodošla, ali i dalje ne rješavamo problem žirafe u sobi i kao rezultat imamo još više problema. Ako se već želite boriti za ljubav, brak, vezu, obitelj, prijateljstvo ne zaboravite obući dvije iste cipele. Ulazite u razgovore kao da idete u rat.
Potencijalni ishod: Putem će ova nova energija donijeti pozitivne promjene, ali to je kratkog vijeka. I dalje problemi žele više od mašnice. Pozabavite se ranijim sumnjama, nezadovoljstvom i razmotrite širu sliku neovisno o tome možete li preživjeti još jednu izdaju. Ipak, solidna ponuda i solidan ishod na pomolu. Jedna dobra odluka nakon koje stiže još jedna bolja; sredit će se što god da ovo jest. Nemojte biti brzopleti, odlučite biti temeljiti, vrijeme će biti vaš saveznik i ovo nije bilo uzalud. Ako ste usred zabave za troje, odlučit će se za vas. Na duge staze odnos će vas opet početi zatupljivati jer je nešto u ovom temelju površno. Želite izgraditi nešto, ali kao da ne ide, naročito oko određivanje što je vrijedno ili ne. Ne podudaraju se vaše potrebe duše; religija, dogma, odgoj... sve to stvara nove prepreke. Pripazite na viralne akcije, objavljeno nećete moći povući. 

Kao da ste na početku početaka bili upozoreni kako osoba nije prikladna za vas, ali površno ste zanemarili sva upozorenja i sve crvene zastave.

ŠKORPION

Nedavna prošlost: Ljubav bilo koje vrste. Može biti i ljubav prema sebi. Ako vas ljubav nije udarila poput kamiona, pričekajte, samo što nije. Netko malo muti svu tu sreću, ali nije ništa zabrinjavajuće. Iza vas je dobar tjedan, a ako i jest bilo teško izvukli ste se. Lekciju ste svakako naučili. Sada znate kako ljubav treba, a naročito kako ne treba izgledati.
U najavi: Imate tajnog obožavatelja koji vas uhodi na svim društvenim mrežama. Ne bih rekla da ste zainteresirani. Ako se radi o bivšoj ljubavi, shvatili ste kako se ne morate zapaliti da bi ugrijali drugu osobu. U vaš život ulazi posve nova osoba. Moguće da se radi o nekome tko je na visokoj poziciji, upravlja kolektivom i slično. Razmotrite stara pomirenja jer će i toga biti. Ako ste napravili rez onda ne zaboravite otići. Ako je neka igračka za baciti onda je za baciti, a ne za držanje ispred vrata i slično. Javlja se isti impuls kao i ranije da iako je nešto dovršeno i iako nema nade plus imamo i novog udvarača, sad morate „samo biti sretni“. Tu će vas opet zaskočiti stari programi koje je definitivno potrebno deinstalirati. Razgovarajte sami sa sobom, vodite dnevnik o tome kako se osjećate, pomozite sebi kako biste shvatili što je ispravno, a što ne.
Potencijalni ishod: Potencijal izigravanja žrtve pritom zaboravljajući da su naši životi rezultat naših odluka. Jedan veliki dio vas mogao bi zaključiti kako „sad nije vrijeme“ čisto iz pozicije straha od novog. Nova osoba želi šansu kod vas, ali vi biste mogli dati tu istu šansu staroj osobi. Idete ravno prema manipulaciji jer vi kao kolačić niste spremni. Još malo starih lekcija jer ponavljanje je majka mudrosti. Nakon ove faze, da ne kažem završne ere, moglo bi ispasti ništa niti s povratnikom, a niti s novim udvaračem. Život će ponuditi nekog trećeg, ali ovo je netko tko je manje uspješan, probitačan i proaktivan od ranijeg novog kandidata. Moglo bi vam biti žao na kraju kad zbrka i neodlučnost prođu.

STRIJELAC

Nedavna prošlost: Jednostavno ste znali da to nije za vas. Početak je bio fijasko i debakl. To je nešto staro, imali ste dojavu intuicije da neće upaliti – i nije. Dali ste šansu po posljednji put. Više ovo ponavljati nećete. Nešto su skrivali od vas i ispala je katastrofa; ovo je jako loše završilo. U šoku ste. Na duge staze ovo je definitivno dobra anegdota i najbolji vic na tulumu, ali nije dostojno i vrijedno vas, nije po vašem ukusu i preko ovoga nećete prijeći.
U najavi: Nova prilika na horizontu. Može biti i netko iz prošlosti, ali ne ove nedavne. Ima igara, igrica i prepucavanja, ali sve je u gabaritima ugodnog. Ovo će biti dobra šansa iz vedra neba. Ni sami ne vidite kakva zabava se sprema. Do ozbiljnije veze ne dolazi, ali to zasad i nije važno, raduju vas komplimenti i lepršavost ovog odnosa i ove osobe. Bit će vrijedno vašeg truda. Druga strana će biti uporna.
Potencijalni ishod: Imamo još jednu novu energiju. Ova osoba preuzima kontrolu, znaju kako s vama. Općenito se znaju ophoditi prema dami i udvarati se. Tek će vam se ovo svidjeti! Ovo je još bolje od onog ranije! S ovom energijom nema šale. Prava ponuda stiže. Samo na prvu će možda djelovati kao da su pod kočnicama, ali to je jer razmatraju isplati li se u odnos uopće ulagati. Ovo nije netko tko gubi vrijeme. Zaljubit će se u vas, ali boje se nepravednog tretmana i vašeg gnjeva. Imali su priliku vidjeti kako je to kad ste u lošem izdanju i niste u elementu. Ponijet će se časno i gospodski. Moguće da su važni ili se bave nečim jako važnim. Parirate jedno drugom. Zaposleni su i cijenit će ako oboje uspijete povezati privatan i poslovan život. Iz ničeg su stvorili nešto, a sad im nedostaje netko kako bi bili u vezi i eventualno zasnovali obitelj.

JARAC

Nedavna prošlost: Iza vas je dobar tjedan. Netko je možda radio sve ono što mu je majka rekla da ne radi i bili ste jako zločesti, prekršili ste mnoga pravila i bilo vam je baš dobro. Obožavali su vas, svidjelo vam se. Netko od autoriteta vam je rekao „nemoj to napraviti“, a vi ste napravili upravo zabranjeno i ispalo je odlično. Dobro ste se proveli, bili hrabri, odlučni, nezaustavljivi.
U najavi: Čekati ili ne čekati pitanje je sad? Izabrati ili ne izabrati pitanje je sad? Stasali ste, ali imate problem birati ili ne birati? Nešto znate i nešto osjećate, ali oklijevate donijeti odluku jer čekate ponudu. Dok čekate ponudu diskretno se zabavljate sa svojim tinder dečkima ili općenito dečkima za zabavu, ali sad malo čudno izgleda čudan princip Saturna, a to je „ja koristim“. Koristite ostale energije, komandirate njima, manipulirate i ništa vam ne znače ili predstavljaju. Imate skupinu, družinu koja vam u konačnici ništa ne znači, koristite, ali ne namjeravate ostati. Ovo će za mnoge biti bolno buđenje koje vama zapravo jest jasno, ali ste u sebičnoj eri u kojoj čekate da se igrač odrekne svoje sebične ere i napokon se ukaže. Dolazite kao fantom slobode, ostali baš i ne. Tu će eskalirati niz komplikacija jer se vi ne bojite autoriteta vi jeste autoritet. Ostali mnogo razmišljaju i slabi su na vas.
Potencijalni ishod: Ponudu koju čekate ćete dočekati, ali već sada imate veliku gužvu, ovo je dobar koncert i dobra zabava dok ne krene naguravanje. Ova divlja lisica koju čekate samo će se jednostavno pojaviti pored jagoda u vašem vrtu. S jedne zabave vrlo ćete se lako fokusirati na novu zabavu, naročito jer će biti civilizirano i upakirano u grif i manire. Malo je loša vijest što kad se neuhvatljiva lisica napokon pojavi, možda vam postane ne toliko na prvu, ali na drugu svakako naporno. Njih je već sada strah koliko će vas biti u tom odnosu, kao da niste niti započeli, a već imamo Pandorinu kutiju. Već sada oklijevaju i strah ih je. Ne bi se začudili da im zabijete nož u leđa. Zato se premišljaju i oklijevaju. Vide vas kao nekog na duge staze, ali stalno su u nekim taktikama kako da vas pridobiju drugačije od ostalih i vežu za sebe.
Sve će započeti zabavom, plesom, salsa, tango, vatromet i šećerna vuna. Planiraju u najmanju ruku vezu, da ne kažem brak. Ako se nadate povratniku, ovdje nije riječ o njemu. Povratnici nikad ne mozgaju o nama jer znaju da se mogu vratiti bilo kada – mi smo im to dopustile uslijed manjka samopoštovanja. Oni se samo pojave, a ni na kraj pameti im nije kako nas zadržati.

VODENJAK

Nedavna prošlost: Netko je dobio malo vlastitog otrova. Nekome ste servirali njegovo ili je netko vama servirao vaše. Dugo se to kuhalo, ali nije moglo završiti nego ovako kako jest. Nevolje na poslu ili u kući, iskazivanje nezainteresiranosti, netko nije dobrodošao. Definitivno nije okrenut drugi obraz. Istek ugovora, prekid ljubavne veze, prijateljstva.
U najavi: Ljubav. Vrijeme donošenja odluka. Odgađanje healinga. Raspoloženi ste za sve novo što postoji, želite živjeti punim plućima obiteljski život, profesionalni život, partnerski odnos. Nemate vremena za kvantni skok, želite sve odmah i sad. Nejasan je nečiji manjak vremena – to bi vas moglo navesti na paničarenje. Ako čekate pregovore ili potpisivanje ili zeleno svjetlo općenito, ne upravljajte tim ritmom i razmišljajte samo o svojoj vibraciji. Nije vrijeme za paniku iako možda imate motiva za istu.
Potencijalni ishod: Svakako jasnije vidite ono što ne želite izgubiti. Sve se brzo mijenja. Nešto od ranije niste naučili pa još nešto od ranije... i ima tu taj set lekcija od ranije, nije vam jasno jeste li ih svladali ili ne? Bit će teško odlučiti koji je idući korak. Situacija traži donošenje pametne odluke, a ne osjećate se baš pametno. Ova će situacija razjasniti tko je ne samo vaš saveznik, nego vaš iskreni saveznik jer leđa vam neće držati baš mnogi. Bit će i jasnije tko vam nešto želi dati, a tko uzeti? Na ivici ste osjećaja kako ćete biti nasamareni. Izvući ćete se ako posegnete za onim za što ranije nije bilo vremena, a to je healing. Sklonite se s puta i bavite se svojom situacijom u smislu zašto se osjećate tako kako se osjećate?
Pobjeda je vaša i ukazat će se izlaz; ovo je samo bio test. Bilo bi dobro da prakticirate manje je više; manje riječi, manje susreta, manje ispada. Pomalo i korak po korak, bez naglih pokreta i ovo će na dobro.

RIBE

Nedavna prošlost: Ili se mirite ili ste usred pomirenja, ali pomirenja i akcije je bilo. Netko se zaista odlučio, izašao iz sjene i ozbiljno su vam pristupili. Imali ste svoju verziju kako se to trebalo dogoditi, a oni su pak imali svoj vid kako pomirenje treba biti odrađen i – sve u svemu, nisu pogriješili. Ako su vas ranije zanemarivali, sada to nije slučaj. Nije vam jasno da li je ovo faza dekadencije ili faza koja vodi u propast, ali sve dok ima truda i napora s njihove strane vi odgađate razmatranje najgoreg mogućeg scenarija. Vaše se potrebe sve manje podudaraju i to bi moglo stvoriti sukob ljubavnog interesa. Ovaj bi vas osjećaj mogao skupo koštati. To što trebate možda i možete pitati, ali strahujete pa se stvaraju prepreke koje vi vidite, a od njih očekujete da ih osjećaju. Ne mogu oni to, ne može nitko.
U najavi: Akcija je stalno oko vas. Postoji vezanost za prošli život ili prošlu osobu ili neke stare dane. Bilo bi dobro da napokon progovorite ili zauvijek zašutite.
Potencijalni ishod: Sviđa vam se prestiž i trud. Ali govore pažnjom umjesto riječima. Bombardiraju vas poklonima i pažnjom, ali to nisu djela... Odnosno imamo djela bez lika jer lik kako ne bi morao razgovarati razgovara putem artikala i stvari. Ne možemo komunicirati kroz poklonjenog ponija ili vatromet, trebamo i dio s riječima. Kod prve veće prepreke da ne kažem drame ako vas ne zadovolje pažnja i pokloni oni će otići negdje drugdje gdje su pokloni dobrodošli, a riječi nisu potrebne. Zanimljiva ljetna avantura u kojoj će maske padati. Može postati nešto ozbiljno, ali vi prvi morate biti ozbiljni i krenuti ozbiljno.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com