Tjedna tarot terapija od 7. do 13. kolovoza 2023.

OVAN
Nedavna prošlost: Vi ste najbolji, najukusniji otrov koji su ikada kušali. Kako uloge mogu biti zamijenjene, ovo vrijedi u oba smjera. Ne samo da planovi o vezi ili braku propadaju, ciklus je takav da niste sigurni čak ni u današnju u kavu koju ste dogovorili sinoć. Ako ste u romantičnoj „medeni mjesec“ fazi, ovo predviđanje budućnosti neće rezonirati sa vama. Ovdje imamo nepredvidivi roller coaster, nestabilno je i nepredvidivo bez ikakve sigurnosti i jamstva, ali ovo su najbolja i najgora vremena. Iako je možda loše, naprosto je nevjerojatno koliko je na mahove dobro.
U najavi: Nedostaju vještine. Vrijeme također ne možete ubrzati pa ste prisiljeni pričekati hoće li oluja proći. Ako ste u svađi, pomirenje je u najavi. Vi imate otpore, oni imaju otpore, ali nije kraj jer uskoro dolazi do komunikacije. Dinamika je takva da vam je lakše miriti se nakon nesporazuma i iznova opet upasti u konflikt nakon pomirenja, nego zajahati val partnerskog odnosa.
Potencijalni ishod: Prisutne su rane vezano za brak i vezivanje. Moguće je da će ovaj period potrajati još neko vrijeme. Čak i ako ste oboje u pravilu zreli i ponašate se odraslo i odgovorno, iz nekog razloga izvlačite najgore jedno iz drugog te je vaše zajedničko druženje prepuno iznenadnih okidača. Na dugi rok ovaj bi se izazov mogao obuzdati, ali nakon ovih prepreka opet su u najavi ostali radovi na putu. Bilo bi idealno da radite na sebi dok se energija ne podesi na vašu frekvenciju, ali vaša frekvencija mora biti mir, stišavanje uma i ega, razumijevanje, milost i oprost. Imajte u vidu da sve dok se svađate i raspravljate oko sitnica ne možete ići na iduću razinu: ne možete planirati zajedno, ne možete graditi budućnost jer je stalno drama koja vas drži na početku. Razmotrite u miru tko započinje konflikt i koji su motivi. Tko sabotira odnos i zašto?

BIK
Nedavna prošlost: Definitivno ste se primili posla. Čak i ako ste na godišnjem odmoru, prozračili ste prostor u kojem živite, oprali prozore, uparili sve čarape i riješili zaostatke od ranije. Ako ste na poslu cijelo ovo vrijeme, ozbiljno ste počeli shvaćati svoja zaduženja. Želite se osjećati stabilno i ne želite gubiti vrijeme na nekog koga treba čekati da se javi te ponudi nešto. Osjećate da druga strana nije nešto preboljela. Nešto je ostalo nedovršeno i postoji obećanje koje nije izvršeno. Ovo može biti i lakše izlaganje konkurenciji u smislu da je netko prije vas bio bolji u nečemu: kolegica koju mijenjate, nesuđena nevjesta od ranije, bivša susjeda, podstanarka. Za neke od vas moguće je ipak da vaša osoba nije pregrmila do kraja neku svoju osobu od ranije i vezani su nostalgijom. Situacija postaje kristalno jasna. Gledate blago i susretljivo na scenarij: možda je bolje da se vrate i priđu mi kada budu spremni, nego da mi pristupe samo tako. Usudila bih se zaključiti da vam je draže da vam ne priđu nikako, nego nekako. Komunikacije skoro da i nema.
U najavi: Opcija koju sam ranije opisala - dolazi. Definitivno se vraćaju u igru, ali pomalo su nestašni i razigrani. Njih muči vaš brak ili vaša veza, ali i sam pogled na vezu i brak bilo da se vi želite ili ne želite emocionalno vezati. Muči ih ili nešto tradicionalno vezano za vas ili pak netradicionalno. S nečim se ne uspijevaju uskladiti kada ste vi u pitanju.
Potencijalni ishod: Ova vaša ovčica prijeti kao bik sa svojim povratkom. Isprobavaju temperaturu vode polako, u smislu hoćete li na poruku odgovoriti odmah ili sutra, hoćete li na like uzvratiti emotikonom srca i sl. Nisu vas u stanju spasiti i izbaviti iz sobe za čekanje jer prvo moraju spasiti sebe - oni i sami čekaju nešto ili nekog, ali dok spašavaju sebe, uviđaju da vrijeme ide... Znate kako je to sa vremenom: vrijeme nema krila, ali leti kao raketa. Rekla bih da vas promatraju na društvenim mrežama i opažaju da živite aktivno. Također, njihova će vezanost za vas biti pojačana, ali ne bih rekla da imate nešto od toga jer nisu spremni za neke velike korake. Dobro ćete razmisliti hoćete li se upuštati u ovo naročito jer iz vedra ulazi još jedna osoba u igru. Ovaj vam je kauboj poznat od ranije. Čini mi se da trenutno niste u istoj državi, netko je tu u inozemstvu, ali iako im je trebala vječnost – odlučili su se. Zaključak glasi da imate dvije energije, obje imaju „tajni obožavatelj“ vibes. Prvi je zaista jedna jako teška, komplicirana priča. Drugi se napokon odlučio što je odlično, ali je loše što želi i da se vi brzo odlučite. Ali ova druga energija dolazi iz daljine, udaljeni ste. Osoba je doživjela prosvjetljenje. Vama to prosvjetljenje tek treba ući u vibraciju. Morate donijeti odluku između dvije osobe.

BLIZANCI
Nedavna prošlost: Kako to obično bude, nešto ste dobili, a nešto izgubili. Ne znam jeste li htjeli da vas zaustave i stave vam ruku na rame kako ne biste otišli - nije nemoguće da je pomirenje iza vas. Bili su spremni na sve, samo da ostanete. Pobjeda na sudu, nagodba.
Moguće da postoji još jedna obitelj, zajednica koju promatrate – tu vas nešto boli; ne bih rekla da je riječ o drugoj ženi, netko je tu emocionalno nedostupan. Ne znam o čemu se točno radi, ali ne osjećate se kao pobjednik, iako su vam dali do znanja da ste važni, bitni, potrebni. Ne bih rekla da ste potpuno sretni, previše vas je ne toliko u vezi koliko pod istim krovom. Ne bih isključila da se vratila zločesta kolegica na svoje radno mjesto, netko tko vas je prijavljivao. Definitivno vam nisu ranije držali leđa.
U najavi: Teška faza u vezi ili na poslu. Ako je riječ o obitelji i očekujete zaštitu – zasad ništa od toga. Druga energija ima nešto što vi želite, ali ne nude i ne dijele to s vama, a to bi moglo boljeti ovih dana. Može biti nešto pomalo banalno poput „više pažnje posvećuješ mački, nego meni" do uklanjanja iz oporuke. Uzmite u obzir da se radi o kolektivnoj energiji i ne proživljavamo svi isto.
Potencijalni ishod: U nekome nije ostalo ništa ljubavi, ne samo za vas nego za nikog. Bolna situacija u kojoj se uviđa kako je nešto bila pogreška. Tražite dokaz da nije tako, ali počinjete prihvaćati da jednom, nekad, niste donijeli najbolju moguću odluku i bio je to na kraju krajeva gubitak vremena, novca, energije. Druga je strana uvjerena u svoje teorije i dogme, ali znali su kako s vama i kako vas obuzdati. Jednostavno morate imati vjere kako sve ima svoj razlog i na kraju svakog tunela ugledat ćemo svjetlo.

RAK
Nedavna prošlost: Jedna manifestacija ne ide glatko kako biste htjeli, ali to ne znači da scenarij ne ide u pravom smjeru. Okolnosti jesu nešto nepovoljnije od planiranog, ali i dalje ne bih rekla da je ovo loše. Mnogo toga ste sebi razjasnili, a nije nemoguće i potpisali vezano za vašu obitelj. Činjenice su stavljene na papir i potpisali ste. Postignut je dogovor, kompromis. Još su neke manifestacije pod kočnicama, ali ovo je dobar period, definitivno bolji od ranijih perioda predviđanja budućnosti. Nečija je majka naporna, možda čak sestra ili druga žena, bivša supruga i sl.
U najavi: Ako imate simpatiju, nekog tko vam se sviđa, čekate njihovu poruku – samo što nije. Međutim, ne možete ispravno reagirati, ruke su vam vezane radi ostalih odluka i odlučivanja, a stoga ste prisiljeni propustiti ovu toliko dugo željenu i iščekivanu šansu. Ipak, sada ćete mirnije spavati i sva će bol nestati jer su se javili. Ako niste znali na čemu ste, sada ćete znati i biti ćete zadovoljni razvojem događaja. Imate uspjeha u svojim poslovima, pobjeda koju čekate je nadohvat ruke. S Rakovima se mučim već neko vrijeme jer su u višemjesečnom kontrastu u kolektivnoj energiji – ali sada je napokon pobjeda vaša! Ako je novac, novac je tu, ako čekate pobjedu na sudu – presuda u vašu korist stiže. Ako čekate razvod, razvod dolazi, a ako čekate zaruke ili brak – sve je tu. Iza vas je težak period, ali sada će biti po vašem.
Potencijalni ishod: Iako ne znate na čemu ste s emocijama, druga energija dolazi razjasniti sve nejasnoće, a ishod će vam se svidjeti. Već je ranije bilo rečeno iz tjedna u tjedan kako Rakovi plaćaju cijenu budućeg užitka; taj je užitak na pomolu. Rakovi, isplivali ste i uživajte u pobjedama na vidiku! Patili smo se dva mjeseca, ali sada je napokon gotovo.

LAV
Nedavna prošlost: Razmotrite koncept namjere. Što je za vas namjera? Je li to obećanje, prisezanje ili smatrate kako je fluidna i fleksibilna te se može mijenjati? Je li ispravno odustati od prvotne namjere jer su okolnosti postale komplicirane? Ako odlučite nešto i Svemir vas podrži je li to tzv. ujedinjena volja? Ako odustanete jednom, dvaput... što mislite koliko će vas Svemir koji voli brzinu čekati?
Očito ste donijeli niz nezaustavljivih kreativnih i ostalih odluka, ali vas je uzdrmao reciprocitet i kalkulacija koliko možete dobiti, a koliko izgubiti. Nakon računice ste se predomislili pa ste se opet predomislili. Budući da niste bili fer, niste bili proaktivni i nezaustavljivi, sada opažate kako opcija baš i nema, a opcije koje su izgledale kao opcije to ipak u konačnici nisu. Odlaganje ideje nekad nije dobra ideja.
Gorak okus u ustima ostavilo je oklijevanje ili ako idemo u drugu krajnost – inzistiranje. Netko se zaigrao s igračem; odrezali su vas samo tako. Imamo nekog tko na svojim porazima zarađuje, ali imajte u vidu kako uloge mogu biti zamijenjene. Znaju unovčiti bol, ali ne žele ulagati u bol.
U najavi: Dolazi do komunikacije. Vodite računa da ne dobijete svojeg otrova. Pratite upozorenja, naročito saslušajte prijatelje. Uzmite u obzir svaki savjet. Odnos u najavi mogao bi biti slobodan, pravedan i nesputan: oboje biste mogli biti ono što jeste.
Potencijalni ishod: Moguć je ulazak u ljubavnu vezu. Ako ste se premišljali jesu li oni osoba za vas, sada ste sigurni da jesu i donosite odluku oko toga i naravno obratno. Ako im ranije nije bilo jasno što osjećaju, sada su sigurni kako vas ne žele izgubiti. Vodite računa da nisu za velike igre jer ne vole gubiti, a kako se ne žele upetljavati u bol prvi vas neće povrijediti. Zasigurno imate zajedničku prošlost vezano za igre i igrice, ali ovaj odnos ima budućnost.

DJEVICA
Nedavna prošlost: Jedna je strana doslovno glumila prezaposlenost. Netko je dobio malu šljokicu naspram vatrometa u koji se mogao gledati i doživjeti radi tzv. „prezaposlenosti“. Opet se vraćamo na tezu kako ljudi koji igraju glupe igre osvajaju glupe nagrade. Ispalo je jako loše i neuvjerljivo na kraju.
U najavi: Definitivno netko nekog neće zaustavljati. Šteta je nepopravljiva. Svjedočimo kraju. Ovo može biti i kraj prijateljstva ili poslovne suradnje. Ovo može biti i odglumljeno povlačenje. Netko je odglumio potrebu za povlačenjem, izolacijom i imao fejk želju za mirom. Sada imamo situaciju u kojoj je jednoj energiji savršeno jasno da umjesto pozornosti, imamo prekid koji je serviran suptilno.
Potencijalni ishod: Tzv. „Gospodin Ljigavi“ alert. Netko će se ponijeti nečasno i najavljujem situaciju u kojoj jedna strana zaključuje da je vrijeme za rez. Ako ne razumiješ kakva sam ja vrsta prijatelja, kolege, partnera, supruge... tada ću se skloniti. Ovdje nema riječi o osveti, jednostavno nema prostora za nastavak odnosa. Samo za uporne moguće je eventualno kratko mirenje, ali to je onda definitivno zadnji ciklus jer ovaj je odnos došao iz svih mogućih perspektiva do svojeg kraja.

VAGA
Nedavna prošlost: Zanimljivo da su izvučene i karta Snage i karta Pravde, jedine dvije tarot karte koje su kroz povijest tarota zamijenjene. Isprva je bila Pravda pa Snaga, a zatim se dogodio obrat: sumnja se u astrološke motive jer se Snaga vezuje za kolovoz i znak Lava, a Pravda za listopad i znak Vage. Jedan od razloga zamjene jest i taj da nam za doček Pravde treba jako puno Snage, iako Snaga kao takva ima višedimenzionalno značenje. Moguće da su vas zamijenili, zaobišli, ali i potcijenili vaš smisao za Pravdu i Snagu. Iza vas je značajan, bitan period. Nije nemoguće da ste pogriješili i jasno vam je kao dan gdje je bio početak vašeg kraja; ovo ima veze s poslom, novcem, reputacijom. Može se raditi i o statusu bilo da se radi o promociji ili bračnom statusu. U ključnom ste se trenutku distancirali kako biste izbjegli katastrofu. Na van bih rekla da se ništa ne opaža: djelujete kao da držite sve konce u rukama.
U najavi: Vraćanje snage. Krenut ćete iznova. Baš poput filmske junakinje vratit ćete svoje dostojanstvo i nije kraj svijeta, dapače novi ciklus započinje. Stiže mlaka pomoć. Pomoć nije velika, nije moćna, ali je u ovom trenutku ohrabrujuća.
Potencijalni ishod: Naučit ćete živjeti s gubitkom, štetom koja se dogodila. Šteta se ne može popraviti, ali se vaša perspektiva može prepraviti i to je uvijek zanimiljivo – promatrati kako se naša uvjerenja ipak mijenjaju jer ništa nije uklesano u kamen. Ovo je posljednji kako su vas preveli žednu preko vode. Kako kažu svi veliki igrači kad se dignu nakon propasti biznisa ili fijaska – Tko je propao? Propao je posao, propala je investicija, novac je propao. Ja kao ja nisam propao, i dalje postojim i mogu iznova krenuti. Nikad ne propadnemo dva puta na isti način, uvijek bude iznenađenja tako da svakog puta kada idemo prema dnu moramo priznati da je Svemir bio kreativan. A to će jednog dana biti sjajna anegdota ili početak vaše nove priče o uspjehu. Ove ljude od ranije iz prošlosti od ranije, mislim da ih više nećete vidjeti. Nemojte zaglaviti u onome što je bilo. Ako su vam slomili srce, nisu vam slomili srce; ono i dalje pumpa, „radi“, dakle nije slomljeno tako da odradite potreban healing, ali nemojte upadati u romantiziranje boli.

ŠKORPION
Nedavna prošlost: Nešto je moguće manifestirati, a nešto se jednostavno neće desiti. Dobili ste, ali i izgubili. Ako čekate Čarobnjaka, postaje vam jasno da recimo trebate biti Velika svećenica; imate sudar s realnošću koji je potrebno razmotriti. Može se odnositi i na posao ili obitelj. Jasno vam je da će neki projekti ostati nedovršeni. Vaše se potrebe ne podudaraju. Učenik je postao bolji od učitelja, ali možda i kolačić nije spreman – ako jedna strana nije spremna tada jedna strana nije spremna. Nije nemoguće i da vam je otkazana suradnja, a kako uloge mogu biti zamijenjene uzmite dio s kojim se možete uskladiti. Nedovršen ciklus bi bilo najbolje ne dirati. Jedna je energija top manifestator i dolazi do izražaja koliko druga strana nije top manifestator. Imamo velikog igrača i velikog pravednika koji je sedam puta pao i sedam puta ustao, ali ne želi nikakve drame. Nije nemoguće da ste stavljeni ili stavljate na čekanje, a prisutan je osjećaj zaglavljenosti. Jedna se strana definitivno odmaknula od druge.
U najavi: Veliki led u najavi, iako smo usred ljeta. Povlačenje. Neugodnost. Nema više dobrodošlice.
Potencijalni ishod: Sitna će vas riba obići. Pored situacije od ranije imamo energiju koja vas ima na nišanu za odstrel. Neprilike u najavi, prijatelji se povlače. Neke energije više nisu raspoložene surađivati s vama. Na sve ovo imamo i treći scenarij, a to je energija koja vas nastoji zadržati. To bi mogla biti ona energija s kojom se već neko vrijeme patimo u kolektivnoj energiji, uvijek vam stave ruku na rame kad želite otići i ponude taman onoliko koliko je potrebno da ne odete. Oprezno s izborima, a naročito oprezno s izborima oko kojih nedostaje hrabrosti. U redu je ne odlučiti odmah. Svakako nemojte gajiti nadu ondje gdje nade nema. Pomoglo bi kada biste se bavili nečim kreativnim i unijeli plemenitost u svoju dnevnu rutinu. Putem ste nešto ili nekog izgubili. Vratite se sebi i osobito kreativnosti pa ćete vidjeti tko će vam se pridružiti u vašem novom početku koji je na pomolu.

STRIJELAC
Nedavna prošlost: Transformacija. Čekali ste, ali nije uspjelo. Iza vas je definitivno težak ciklus u kojem ste pokušali sustići nekog ili nešto, ali nije išlo. Nije nemoguće da ste se udaljili od nekog, a ne bih isključila niti blokiranje na društvenim mrežama. Razmatrate selidbu, promjenu posla. Ipak, pozitivnih je promjena bilo. Zatim, uvrijedili su vas. Nesloga u obitelji, na poslu i sl. Svakako je bilo još vijesti na ovu temu, ali opet su vas ili će vas staviti na hladno. Ne znate na čemu ste, hodate po staklu, a već znamo da hodamo po staklu samo onda kad je odnos razbijen.
U najavi: Dolazite do zida. Više ne ide, niste slobodni, ima previše pravila. Jedna energija lako plane i još se lakše predomisle: možda imate posla s ljubavnim bombašem. Svakako možete očekivati komunikaciju jer ovo je dinamika koja ima toksičan kontekst.
Potencijalni ishod: Pristajete na pomirenje, sporazum, primirje, ali čisto iz pozicije osjećaja nedostatka vrijednosti. Nemaju vam što ponuditi, kriju to kroz svoju neuhvatljivost, a svaki put kad ih krenete razotkrivati, topiti i mekšati – oni nestanu. Vole se pokazivati, izgledati uspješno. Možda čak i nisu nešto posebno, ali vama ipak jesu. Dugoročno se smiješi kraj drame i pomirenje. Biti će ovo težak tjedan.

JARAC
Nedavna prošlost: Prekrižili ste nekog tko je otputovao. Bili svjesni ili ne, rješavate se starih navika, ljudi, obrazaca, uvjerenja, kao da želite instalirati neke nove vrline. Moguće je da ste se zainteresirali za vrlinu suradnje. Vodit ćete računa imaju li vaši suradnici tu vrlinu i ne želite imati veze s ljudima koji nisu benevolentni i dobronamjerni. Razmatrate koliko vas je nešto koštalo i zašto su neke lekcije trebale više vremena.
U najavi: Ljubav nije nešto što vas potpuno zanima. Razmatrate svoje gubitke i propuste. Ako vas nešto i nije skupo koštalo, razmatrate drugu stranu koja smatra kako vaš doprinos nije imao vrijednost. Postavlja se pitanje da li se osoba može samo javiti ili vratiti? Prije da vam se neki fantomi iz prošlosti mogu tek javiti, i to kako biste zbrojili tko što kome u konačnici duguje.
Potencijalni ishod: Put ka pobjedi je gorak. Razmatrate tko vas je sve sabotirao, ali i tko bi mogao platiti. Preuzimate kontrolu nad situacijom. Odlučujete biti vlasnik svoje sudbine, krojač svoje rutine, odbijate griješiti porukama, lajkovima, otvaranjem storyja... Griješila sam porukom, lajkom i ostalim propustima. Taman kada dignete ruke od svih ljubavnih dilema, događa se ljubav. Stvari će se ubrzati. Osluškivat ćete intuiciju. Udvarat će vam se netko realiziran i emocionalno dostupan. Prilazi vam jedna nova energija. Razvoj događaja izgleda obećavajuće. Morat ćete donijeti odluku, iako između posla i ljubavi definitivno se odlučujete za posao, barem na prvu. Neki od vas sklapaju novi veći Ugovor koji će trajati nekoliko godina pa se slobodno pripremite na istek brojnih ugovora čiji odnosi vam više ne služe.

VODENJAK
Nedavna prošlost: Nitko vas ne sluša i nitko vas ne čuje. U obitelji vas ne doživljavaju. Isti kontekst je i na poslu, a i u ljubavnim trokutima. Nije nemoguće da su vas okarakterizirali kao zakinutu, hladnu, bešćutnu osobu. Kako uloge mogu biti zamijenjene, moguće da vam je u vibraciji ova energija. Jedino što vas drži da ne odustanete jest energija koja je tajna, mistična, nježna. Na taj se osjećaj naslanjate dok vjerojatno po peti put u danu brišete suze. Tek je sada jasno koliko je situacija izvan kontrole. Trebate čaroban štapić, ali sve i da postoji, zasad ništa od toga. Postoji nešto romantično u ovom mrskom scenariju i na tome držite fokus te ovo postaje vaša nada.
U najavi: Odnosi su narušeni. Morate biti u zajednici ili kolektivu, ali odnosi ne funkcioniraju. Jedna će energija biti uhvaćena u laži.
Potencijalni ishod: I mene je kao tarot tumača začudilo, ali očekujte ljubavnu izjavu. Iako je jedan dio scenarija nepovoljan, postoji energija koja vas voli, ali vas ne može spasiti. Komunikacija u najavi, naročito romantična.
Ne znam koje su bile okolnosti oko romanse, ali neće biti dobro ako se romansa upetlja u komplicirane obiteljske konflikte i zavrzlame. Romansa je romansa. Nesloga u obitelji je odvojena tema. Nekad se od nas očekuje da odvojimo privatno od poslovnog, ovaj tarot stožer preporučuje da ne miješate probleme i romansu. Nema potrebe da budete iskreni u romansi (barem ne zasad). Vodite računa da bijele laži ostanu bijele laži. Na dugi rok doći će do poboljšanja, ali ne nužno ovih dana i ne odmah.

RIBE
Nedavna prošlost: Sve se događa za vaše najveće dobro pa čak i kada naša ljubav ispadne malo šokantna i otrovna. Postoji gorka pilula koju treba progutati. Svakako vam u život ulazi ili već jest ušla ljubav, ali ipak razmatrate odlazak jer osjećate kako bi drugdje bilo bolje, uzbudljivije, strastvenije. Ako se radi o poslu, nedostaje vam da vas opaze i nagrade. Nedostaje kontrole, uspon i promaknuće.
U najavi: Definitivno nešto nedostaje. Nešto nije u redu i osjećate to.
Potencijalni ishod: Ne sviđa vam se ono što vidite i ne sviđa vam se ono što dobijate. Ne mogu zaključiti da su napravili nešto loše, ali kako jača i raste vaša svijest o vama, tako ovaj odnos sve više puca. Nešto vam više nije dovoljno. Ako ne budete objasnili što nije u redu, svakako očekujte da će se Svemir na svoje možda nepopularne načine pobrinuti za to. Dojam je da tražite nešto što nije teško dobiti, ali ispada da je u vašem slučaju malo izvan dosega. Na dugi rok ćete propričati što vam se ne sviđa i da je zabava gotova. Ne bih se iznenadila ako okrenete leđa situaciji. Svakako će vas pokušati primiriti i zadržati, ali ne bih isključila da je jedna energija uhvaćena u laži. Odahnut ćete jer će vas ovaj kontrast povući u pravom smjeru. Nekad nije toliko loše da sve nestane pa ostanemo samo mi i naš put bez ikakvih smetnji. Nalazite se usred prekretnice. Svakako će nekome na kraju biti žao. Kraj dekadencije. Nikada ne znate spava li neprijatelj - moguća je i diskriminacija te konkurencija.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com