Astrolozi ističu da je od 16. kolovoza pa sve do 15. rujna izuzetno dinamičan period zato što će šest planeta biti u retrogradnom hodu, a kada nastupi Mladi Mjesec u Lavu nastupaju posebno intenzivne promjene. Formiraju se kvadrati, intenzivni i stresni aspekt s Plutonom i Neptunom koji će preispitati našu unutrašnjost i poticati nas da svoje loše navike pretvorimo u produktivne. Možemo li mi to?

Mladi Mjesec u Lavu i ljubav
Jasno vam je da će biti previranja na ljubavnom planu u smislu trebamo li pružiti novu šansu starom partneru, je li veza u kojoj se nalazimo stabilna, što je ono što zaista želimo... Imamo potrebu promijeniti nešto, a ne znamo točno kako, što može stvoriti duboku frustraciju. Najbolji savjet je da se stišamo, poslušamo partnera i pokušamo biti podrška jedno drugome na putu do uspjeha.

Kada je Mjesec u stabilnom znaku kao što je Lav kolektivno težimo stabilnost i jasno definirane odnose. Ovoga puta zbog tranzita drugih planeta fokus će biti na nama umjesto na okolini, pitat ćemo se što je ono što istinski želimo i postavljati ciljeve za naredne godine. Mnogi parovi tijekom kolovoza mogu iskazati svoju želju za djetetom, a mnogi ljudi koji su se u proteklom period razdvojili, mogu shvatiti da im je samo bio potreban odmor i raditi na pomirenju. Jednostavno, kao da nam je potreba neka vrsta odmora i formiranja zajedničkih ciljeva koji će nas ponovo zbližiti u budućnosti.

Umjesto da očajavamo i pronalazimo stvari koje nisu dobre, vrijeme je da se zauzmemo za sebe. Donesemo iskrene odluke i formiramo ciljeve, a sve kako bismo ih krenuli ostvarivati u prvoj polovini rujna kada Merkur završi svoj retrogradni hod.

Kako iskoristiti energiju Mladog Mjeseca u Lavu za napredak na osobnom planu?
Mladi Mjesec u Lavu povezat će vas s osobom prema kojoj gajite iskrene emocije, pružiti vam šansu da započnete određene odnose na intenzivniji i konkretniji način. Na vama je da prepoznate energiju i iskoristite ovaj tranzit!

Osim poboljšanja odnosa, ovo je period kada možete poraditi i na osobnom napretku. Postoji li nešto što dugo želite, ali ne pronalazite vrijeme za tu aktivnost? Ovo je znak da krenete!

Kako iskoristiti energiju Mladog Mjeseca u Lavu za poslovne aktivnosti?
Mladi Mjesec u Lavu budi u nama želju za dobrim materijalnim statusom, liderskim pozicijama, kao i formiranju vlastitog biznisa.
Razmislite na koji način možete unovčiti svoje znanje? Kako možete dodatno doprinijeti kućnom budžetu? Kako formirati projekte koji zavise isključivo o vama?

Moramo imati na umu da na nas retrogradni planeti mogu utjecati tako da se prepustimo sitnim poslovnim problemima, iznerviramo na poslovnom sastanku ili iznenadimo uobičajenim komentarima na koje ranije nismo reagirali. Sve to učinit će da se osjećamo loše i umorno na kraju dana, zato postavite fokus na sebe i projekte koji vam mogu osigurati blistavu budućnost.

Fokusirajte se na produktivnu komunikaciju, izjašnjavajte se jasno i kada se ukaže prilika, predstavite svoja kreativna rješenja i ideje. Okolina će ih prepoznati i u narednom periodu zaista ćete moći profitirati!

Izvor: mogujatosama