Tjedna tarot terapija od 4. do 10. rujna 2023.

OVAN
Nedavna prošlost: Karmička policija došla je i po vas, ali kako uloge mogu biti zamijenjene, moguće je da su došli po njih. U kolektivnoj energiji na kanalu imamo mnogo znakova zaljubljenih upravo u Ovnove, Emperor je veliki zavodnik i srcolomac pa slobodno prihvatite ono što rezonira s vašom situacijom. Sve u svemu, netko je nekog podcijenio. Jedna je energija ispala hladnija i odlučnija od očekivanog i uobičajenog. Netko je od ničega napravio nešto veliko i značajno. Jako su sebi važni i bitni. Vaše se potrebe više ne podudaraju kao ni stil života. Ne bih isključila da je netko doživio pakao i preživio.
U najavi: Hladnoća i distanca. Obratite pozornost na automobile oko vaše zgrade ili u vašoj ulici. Obratite pozornost na automobile oko zgrade u kojoj radite. Poruka je dosta precizna i neće biti za svakog, ali da – možete ih očekivati kako stoje ili šetaju oko automobila, čekaju da prođete ondje gdje znaju da postoji velika šansa da se sretnete. Pojavit će se nespremni i neprilagođeni, jednostavno više neće moći izdržati. Neće imati plan akcije i vaš bi susret mogao eskalirati u ozbiljan konflikt.
S obzirom na pomalo neobične karte vezano za vozilo i nadolazeću tugu, svakako budite oprezni želite li doista da vas prevezu od točke A do točke B jer nisu stabilni. Itekako je moguće i da se posvađate tijekom vožnje stoga apeliram da vodite računa o svojoj sigurnosti.
Potencijalni ishod: Zalaganje vam neće mnogo značiti. Niste raspoloženi. Druga energija ne zna što poduzeti, a svaka akcija oko koje se odluče – rade krivo. Fijasko u najavi i novo zahlađenje odnosa. Manjak interesa.
Negdje nakon ovog košmara stoji vam nešto novo. Ovdje će biti komunikacije bez značajnijeg rezultata. U slučaju pomirenja, idila ima rok. Ovo nije za zauvijek. Jedan veliki dio vas osjeća kao da druga strana glumi iz motiva jer nešto sebično žele. Situacija bi eventualno mogla opstati ako se ova dinamika usmjeri u suradnju. Suradnja je moguća i kroz istu moglo bi doći do kompromisa i obnavljanja ljubavi. Ljubav kao takva više se ne može vratiti sama od sebe, barem ne u ovom slučaju.

BIK
Nedavna prošlost: Pozvani ste razmotriti financijski aspekt kroz situaciju u kojoj se nalazi. Isplati li se ulagati novac u ovaj odnos? Isplati li se ulagati vrijeme? Koju korist od svega imam u cijeloj priči? Za dame kojima otkucava biološki sat, razmatrate isplati li se ne imati dijete (ako oni to ne žele), a imati njih? Jednostavno ste bacili računicu. Interes i koristoljublje prevladavaju kod donošenja odluke.
Dopustili ste nekome da vam se približi, donose jasnoću, došlo je do komunikacije, ali niste sigurni da li je to vaš tip kauboja. Kalkulacija je ono što vas vodi prema odluci ulazite li u igru ili ne. Može biti vezano i za studij, povišicu, promaknuće, selidbu, brak. Doslovno sjedite i kalkulirate.
U najavi: Osoba je stabilna i pouzdana, pitanje je privatno i samo vaše, intimno i razmatrate ga u četiri zida. Pitanje kuca na vrata i ovo nije prvi put da morate donijeti sud o ovoj temi. Ipak, dojam je da to ovog puta činite mnogo svjesnije.
Potencijalni ishod: Nećete biti sigurni što vam je činiti. Jednu situaciju napuštate. To je netko iz prošlosti – ludo je hrabar, ali voli dolaziti i odlaziti, pretvarati vaš život u kolodvor. Ova dinamika nije povezana s onim navedenim od ranije. Tu je, pa nije tu. Htjeli bi započeti nešto novo, ali miriše vam na stare obrasce. Dolaze raščistiti zrak, a imaju mnogo toga za reći. Imaju ekspoze o tome kako se osjećaju i kroz što prolaze. Ova situacija i događaji iz nedavne prošlosti nisu povezani: prolazite paralelno kroz dva scenarija.
Prva energija s kojom smo započeli prognozu je izvrstan govornik, a druga energija je savršeni uhoda. Ovo je smjernica pomoću koje možete smjestiti koja energija pripada kojem scenariju u ovoj kolektivnoj energiji. Savršeni uhoda prati vas online, prisutan je, ali ne zna verbalizirati što osjeća i odraslo pozvati na kavu, ručak, večeru. Idete prema novom početku koji vas veseli, ništa nije izgubljeno.
Ranije vas je brinulo hoće li približavanje završiti loše? Ne, neće. Fail vežem za drugu energiju, energiju uhode. Imamo nešto novo i nešto staro.
Očekujte XXXL komunikaciju. Žučna rasprava, kako je njima bilo, koliko su oni morali čekati što ste im sve priredili.... Ovo je čak možda najjači događaj za vas u 2023. Ako se godinama razvlačite, ovo je posve neočekivano i zasad ne vidim kako će završiti. Ali u ovom ćete valu završiti zajedno. Izborit će se za vas. Ako se nitko nikad nije borio za vas, sada ćete vidjeti kako to izgleda kad netko ako treba ide i u rat kako bi vas osvojio. Najnapetiji ljubavni dani u godini upravo su pred vama.

BLIZANCI
Nedavna prošlost: Znate koga hoćete i znate koga nećete. Znate kakvo društvo preferirate i što vam odgovara. Imate mnogo ponuda, ali vaš je fokus na jednoj energiji. Ako vas zanimaju Blizanci, zanima vas što se dešava kod njih – privrženi su vam i odani.
U najavi: Netko ima pune ruke posla. Ne bih rekla da se ne bore za vas, jednostavno ne mogu vas uklopiti, ali svladat će sve prepreke – pretvoriti prepreke u prilike, neprijatelje u pripitomljene zvijeri koje im jedu iz ruke. Imamo uhođenje na Internetu koje može ići u oba smjera. Definitivno se bave uspjehom i samim time iza vas je uspješan tjedan i period. Ovo će se svakako nastaviti međutim neće vam stajati na putu. Imamo kod otvaranja jedan neobičan set štapova – pripazite na svoje bitke i odluke oko njih. Tanka je granica između drame i uspjeha. Jedan set štapova može predvidjeti uspjeh, a drugi dramu. Koje štapove birate? Što odlučujete? Pozvani ste da prvo kažete „Zeko HOP!“ a onda skočite. Imamo ispeci pa reci upozorenje.
Potencijalni ishod: Zastoji će i dalje trajati, ali netko marljivo radi na nečemu što je sada tek ništa što mora postati nešto. Nešto iz ničeg, to se kreira.
Oprezno s ovom krhkom energijom, razvija se, ali nema neki smjer. Zasad ne vidimo oblik ove fuzije. Pripazite na komunikaciju, mačevi nakon štapova vode u beskonačne rasprave „zašto je rekao to što je rekao“. Ne vidim veće probleme, iako se naziru sukobi koji su čak neophodni. Mogući su izazovi sa ženskim neposlušnim djetetom. Manja svađa bit će riješena kompromisom.
Ljubav previše ne opažam, ali situacija se definitivno razvija. Tek moramo vidjeti kako će ovo ispasti na kraju, ali zasad će trajati što god da jest. Imate posla s tempiranom bombom.

RAK
Nedavna prošlost: Prihvaćate dostojanstveno čekanje i fizičku udaljenost. Može se raditi i o vezi na daljinu ili nema bliskosti već neko vrijeme. Jedan je ciklus definitivno dovršen, a lekcija naučena. Ovo je bio dobar tjedan uz poneki test, nije sve toliko loše, iako nije možda baš sve savršeno. Razmatrate odustajanje od čekanja. Imali ste mnogo obaveza i bili ste beskrajno zaposleni.
U najavi: Nemojte nagliti oko novih odluka. Oko jedne želje bit ćete nervozni, pomalo i na ivici histerije, ali nazire se povoljan ishod. Period nejasne komunikacije naročito vezano za financije vas izluđuje. Ovaj bi tjedan mogao započeti kao da ste ustali na lijevu nogu.
Potencijalni ishod: Postoji ženska energija koja vam nešto želi uskratiti, onemogućiti. Moguće je i da igra prljavo. Prisutan je babinjak, bapska posla. Zavist i ljubomora. Čuvajte živce.
Ako očekujete javljanje i komunikaciju, do toga će svakako doći. Odlučuju posegnuti za vama. Ne bih rekla da ćete reagirati prikladno, pomalo ste izvan kontrole radi svega što vas izaziva i pika. Sve i da jeste vrtjeli scenarij kako će se javiti, što će reći, a što ćete vi reći i slično, kada se ovo uskoro bude dogodilo jer vidim da hoće – bit ćete posve nespremni i nepripremljeni. Vas će ova komunikacija na kraju posve iznenaditi. Nema neke štete tako da se ne brinete. Susret će naročito biti baš onog dana kad imate lošu frizuru.
Iako se smiješi romansa, sad nije vrijeme za to. Nemate kapaciteta za uzvratiti. Ukazuju se, ali ova promjena iz vedra neba zasad ne funkcionira jer ne možete biti aktivni i angažirani. Možete očekivati ne samo komunikaciju, pomirenje već i ljubavnu izjavu. Zasad morate držati fokus na financijskim izazovima i to će biti prioritet uz ostale tekuće obaveze. Sad će energija koju ste čekali morati malo pričekati na vas.

LAV
Nedavna prošlost: Pribrali ste se i kalibrirali. Shvatili ste što vam služi, a što ne. Izostale su dobre ponude, ali to je prednost. Ako nešto i nije uspjelo, opažate da je to bila dobra vijest. Mi dajemo predznak je li nešto pozitivno ili negativno. Mi odlučujemo da je sve dobro i božanski orkestrirano. Ovo me otvaranje podsjeća na one motivacijske govore poput: „Legao sam u krevet, a da mi nitko nije poželio laku noć i probudio sam se bez nečijeg Dobro jutro, ali naučio sam da mogu sve sam.“ Očvrsnuli ste i postali samostalniji. Hrabri ste. Primili ste se posla, reputacije i dosta ste pomogli drugima, ali i to se razvilo u vašu prednost jer spašavajući druge spašavamo sebe. Neka pomirenja više ne dolaze u obzir.
U najavi: Veliki povratak mastermind manipulatora. Veliki povratak povratnika. Taman kada ste sve shvatili, evo ih. Imamo mnogo obmane u najavi, naročito ako se ponašaju pomalo casual. Ne žele manipulirati, ne žele biti zločesti kauboj, žele živjeti s vama jednostavan život. Imamo propust kod healinga, nisu zaliječili sve svoje rane i još nose sa sobom bol s kojom više nemaju ideje što učiniti. To je ujedno i najveći propust te okidač ovog pomirenja.
Potencijalni ishod: Iako im nedostajete i bili biste jedan moćan par, jedna se energija odlučuje orijentirati na financije. Rekla bih da ste to vi. Financije vas muče i postoji netko tko vam oko toga može pomoći. Iako ste nostalgični kada je u pitanju ljubav i rado biste se naslonili na ovog zapravo zaljubljenog do kostiju u vas mastermind manipulatora, iza vas je velika disciplina i dosljednost, držite se reda i stoga želite riješiti materijalne aspekte. Vi znate da su oni za vas najbolji i da je to što vam se izdešavalo s njima nešto najbolje što vam se dogodilo u životu, ali nastavljate voditi računa o materijalnom. Između ljubavi i statusa birate status. Prihvaćate da su moćni i bitni, ali vaša je egzistencija ispred toga. Napokon stavljate sebe i svoje potrebe na prvo mjesto, a ako ste to naučili od njih, onda je bilo vrijedno muke. Naše su najbolnije ljubavi naši najveći učitelji.
Tu se otvara prostor za jednu posve treću energiju koja vam može pomoći oko financija. Zasad ne vidim da su romantično nastrojeni, ali ne bih ništa uklesala u kamen na dugi rok. Sve je moguće. Ljubav ste počeli promatrati kroz prosperitet, a u tome će vam pomagati jedna energija s kojom nije nemoguće da se u konačnici i zbližite.

DJEVICA
Nedavna prošlost: Netko nije prepoznao dobru šansu. Netko nekog nije registrirao na vrijeme, ali ovo će biti doslovno spašeno tako da oni trebaju vas. Ovo će biti riješeno iz pozicije da trebaju nešto riješiti, a vi ćete im oko toga pomoći. Oni to ne mogu sami, a vi znate što i kako. Imamo naravno i šepurenje na društvenim mrežama, možda je vaša osoba javna i eksponirana osoba. Opažam pomoć oko projekta. Oni se ne ponašaju kao da vam imaju što za ponuditi ili da su „vaš đir“, čak su pomalo skromni i na distanci oko svega. Dojam je kako ne misle da su neka prilika, opcija za vas.
U najavi: Očekujte komunikaciju i žučnu raspravu iz vedra neba. Branit će neka svoja stajališta i eventualne izbore. Uhode vas na Internetu (uloge mogu biti zamijenjene) i znaju sve o vama (možda zvuči čudno). Dinamika između vas kreće se u onom neobičnom protoku vremena gdje isprva nitko nikome nije zanimljiv, a nakon toga ne možete zamisliti više život ako vam ne bude uzvraćeno. Kod vas se nešto promijenilo, a i kod njih. Moguć je porast interesa. Imate posla s nekime tko zna kako napasti, ali moraju biti zainteresirani. Zasad svi planovi o vezi ili braku propadaju, ali to nijedna strana ne vidi kao problem, dapače – oboje imate vremena baviti se ovime na duge staze naročito jer je prisutna suradnja pa postoji garancija da ste u kontaktu.
Potencijalni ishod: Nemojte upasti u zamku ja sam sudac i porota. Ne zaključujte. Nemojte presuditi. Dajte vremenu vremena. Moglo bi doći do prisiljavanja da opaze koliko ste fantastični; nemojte žuriti. Pomalo, ali sigurno. Ne vidim konkurenciju, konkurencija eventualno postoji u vašoj glavi. Ljubav im nije prioritet, posve su ravnodušni tako da opustite se.
Ako nešto niste odigrali kako je trebalo, nije problem. Zasad. Samo ste na nuli. Niste još izgubili. Niste na vrijeme shvatili što osjećate, oni vas nemaju u planu. Dojam je kako ste posegnuli za neosvojivom tvrđavom, ali upravo suprotno. Još nitko od nas ne vidi širu sliku, morat ćete polako otapati, ne možete ovu osobu ubaciti u mikrovalnu i očekivati da će biti spremni za konzumaciju u tri minute.
Ovo je idealna prilika da se prisjetite starog dobrog udvaranja i zavođenja i samim potezima i akcijama uljepšate svoj život. Mozak voli igre.

VAGA
Nedavna prošlost: Netko je nemiran i nervozan radi vas. Moguće da postoji obitelj koja vam predstavlja trn u oku ili postoji savez koji vam ide na živce. Za neke od vas, nemate više strpljenja za grupe koje se stvaraju u kolektivu. Sposobni ste i moćni, ali imate dosta izazova oko toga kako upotrijebiti autoritet. Neki od vas nalaze se u situaciji gdje ne znate rukovati onim što vam je povjereno. Ne možete se snaći, ne možete se opustiti. Ulazite u dramu sami sa sobom. Imate novu ulogu i dano vam je povjerenje, ali ne osjećate se sposobnima. Također, o nekome ste imali prilično visoko mišljenje. Sad gotovo jedva da i minimalno cijenite tu osobu. Ako ste se nekome divili, ovih dana pali su vam u očima.
U najavi: Iako želite izbjeći dramu, do sukoba ipak dolazi. Imate nekoliko okidača vezano za kreativnost. Definitivno sam sve više uvjerena kako vam je nešto povjereno, ali sumnjate u svoje sposobnosti i samim time bacate sjenu na svoju odgovornost. Zaruke, počasti, promaknuće – ali vama je ovo stvorilo nevjerojatnu tjeskobu.
Potencijalni ishod: Imate konkretan problem koji traži konkretno rješenje, a vi to ne možete riješiti sami i tu dolazimo do prvog zida. Do kompromisa ipak dolazi jer pomoć stiže. Ipak, ispit se opet pojavljuje kroz neko vrijeme, a tada neće biti ovakve vrste kokreiranja. Ovu ćete nevolju izbjeći, ali samo još ovaj put. Što ćete kada budete morali odraditi cijelu lekciju?
Niste sigurni je li ovo vaša bitka, vaša priča. Imate osjećaj da ste se našli na krivom mjestu u krivo vrijeme. Niste u ovome cijelim svojim srcem, trebate snažan zamah i nove uvjete. Vi ovo nikada nećete zavoljeti, što god da to jest. Vraćate se svakog puta jer ste jednostavno slabi. Ne bih rekla da se ovdje radi o ljubavi. Kao da morate pronaći svoju životnu svrhu.

ŠKORPION
Nedavna prošlost: Ovo me otvaranje podsjeća na fantaziranja poput Daj Bože da se udam za Brad Pitta, udate se za Brad Pitta i čini se kako imate sve, ali ipak ispostavlja se kako to nije – to. Težite baviti se financijama. Zanima vas netko tko je u financijama. Netko je svjestan svoje moći i fatalnosti. Na pomolu je također nešto moćno i fatalno. Netko je postao rob svojih strasti, ali imamo i karmičku policiju koja lupa u tri ujutro, viče da otvorite vrata ili će provaliti unutra. Nečemu morate pristupiti, ali nikako da napravite prvi korak. Zrak miriše na fatalno. Netko također nema problema sa samopouzdanjem. Igrač je nadigrao igrača. Nitko nema ništa za sakriti, nezaustavljiva energija napada.
U najavi: Nema pomaka, a to zapravo i nije loše s obzirom na ono što se zakuhava. Osjeća se priprema u zraku. Počinje. Krenulo je.
Želite donijeti novu odluku vezano za treću osobu, ali posve drugačiju ovog puta. Ako se radi o ljubavnom trokutu, žele donijeti novi sud o tome. Druga ili treća strana, bila je pogrešan izbor. Oprez, jer tko vas je jednom ugrizao, opet će. Može se raditi i o spletkama unutar obitelji, borba oko nasljedstva, pravne prepreke i zastoji. Čudna vremena u kojima se čudno osjećate.
Potencijalni ishod: Definitivno dolazi do nejasne komunikacije. Glasine. Šuškanja.
Smiješi se neobično pomirenje koje nadgleda karmička policija. Ovaj je ljubavni trokut nejasan, ali može se raditi i o poslovnoj izdaji. Uvjerena sam kako je prisutno kajanje vezano za odluku od ranije. Novac je bitan faktor u ovoj kompliciranoj dinamici. Novac ovdje otvara i zatvara ciklus. Nema mnogo prostora za eventualno žaljenje, ali ujedno je nešto teže otvoriti akciju. Ovaj je ciklus bio davnih dana završen, ali očito i karmički detektivi imaju ladicu sa zaboravljenim slučajevima tako da budite hrabri.

STRIJELAC
Nedavna prošlost: Nedostajanje nakon što ste imali oporavak vezano za financije. Nešto, za što ste mislili da je propalo vezano za financije – uopće nije bilo gotovo. Slavili ste financijski proboj. Ako se radi o slavlju koje nije vezano za novac, netko je isprošen, zaruke i sl. Zanimaju vas financije sad sve više i više, ali pomalo ste ošamućeni od svega i niste sigurni koji je vaš idući potez.
Postoji povratak nekog iz prošlosti, ali znate duboko u sebi kako to neće biti korisno vezano za financije ovih dana. Želite se baviti financijama jer se otvorila šansa iz vedra neba. Naslanjate se na ljubav i emocije od ranije, ali kalkulacija je jača od onog što srce želi.
U najavi: Ako su vas iznevjerili, to je zato što su se vratili nekome iz prošlosti. Definitivno se netko s nekim nalazio, susreo, a prošlost je zapakirana u prošlosti. Moguće da u nekom periodu nisu nekog preboljeli.
Nezaustavljiva energija vam prilazi. Nitko ih ne može zaustaviti. Sretan period i ugodno udvaranje odlučne, hrabre osobe. Ta se osoba ne šali. Idu na sve ili ništa. Ozbiljni su, odrasli, odlučili su se za vas. Ako u njima ne vidite potencijal, ne predstavlja im problem – radit će na tome da vam promijene mišljenje. Ništa ne skrivaju, izložit će se, visoko motivirani da vas pridobiju. Žele vam pokazati da im je stalo. Ovo je netko posve nov.
Potencijalni ishod: Bit ćete zbunjeni. Komunikacija će vas preplaviti. Ponuda veze izbezumiti. Ako se radi o poslu, imat ćete puno uspjeha na tom polju. Ako se sporite na sudu, sudska presuda u vašu korist. Konkretna ponuda konkretne osobe. Moguće da su nešto stariji od vas, zreliji i iskusniji. Niste se nadali ovakvom razvoju događaja.
Za neke od vas, možda s ovom osobom na dugi rok dobijete muško dijete. U međuvremenu, da razjasnimo timeline ove situacije. Imamo povratak osobe iz prošlosti. Karmički inspektorat zanima se idete li na iduću razinu. Idete. Birate ovu novu, hrabru, odvažnu energiju. Stara energija nalazi se u revijalnom žaljenju u kojem načelno ne poduzimaju ništa. Mic po mic oni će vas pridobiti i trebat će vremena da ovo postane vama ispravno. Pristajete isprva jer se šansa otvara, sa žaljenjem ne možete prihvatiti išta drugo, osim „ovo novo“. Međutim, ovo je nova veza, novi brak i savez uz dobivanje prinove. Ovdje ćete se istinski zaljubiti uz šarmantno kašnjenje na koje će ova vaša nova osoba mudro zažmiriti. Završavate nešto veliko i započinjete nešto još veće. Osoba iz prošlosti od vašeg je života napravila zbrku i trebalo je vremena da stvorite red. Na ovaj red nova osoba nadovezat će se bez ikakvih problema jer i sami su takvi. Moćna veza, moćan par.

JARAC
Nedavna prošlost: Skrivate se od svih i svega. Za neke od vas može biti i panični napad. Niste raspoloženi za povratke. Pritajili ste se i odgađate svako mirenje. Definitivno razmišljaju o vama, ali i dalje ništa ne nude. Uhode vas na društvenim mrežama 24/7.
U najavi: Taman kad ste pomislili kako je prošlo, započinje. Ometat će vas u novim akcijama, projektima. Gradite nešto i pokušavate stvoriti nešto iz ničeg. To ih se ne tiče, žele biti vaš prioritet bez reciprociteta. Nezreli su, ne motiviraju vas, ali žele biti dio vaših krugova. Aktivno će raditi na tome da se vrate u vaš život, ali ne u svim sferama. Zanima ih zabava, dokolica, razbibriga. Vaši planovi, ciljevi, poslovi – to ih nimalo ne interesira. Morate razmotriti želite li hraniti njihove sitne tlapnje ili svoje velike snove? Na vama je potez neovisno o tome što izvode.
Potencijalni ishod: Beskrajna upornost druge strane. Progovorit će, propričati, ali neće se boriti za vas, nego za neke svoje interese. Možete očekivati novi početak, ali više u smislu sad imate novi pogled na situaciju. Ovaj je ciklus okončan. Ovu ste lekciju naučili.
Ono što je značajno za ovu dinamiku, nikad vam nisu pomogli. Samo su vam odmagali i kvarili planove. Od vas se očekuje da glumite dok ne postane realnost. Imate rolu koju morate odglumiti, a dio je financijskog i poslovnog uspona. Negdje na pola puta čeka vas nova ljubav. Ovo je samo prepreka, test. Ne vidim da reagirate, sad vas nije zatočila ljubav, nego ambicija. U raljama želje da uspijete u životu sabotirate akciju povratnika. Pred očima su vam neuspjesi od ranije i ovog puta ne pristajete na kompromis. Zanima vas da se dokažete profesionalno, a ne da vam se netko dokazuje kao Romeo ispod balkona. Ovo je dovršeno nakon što je davnih dana dovršilo vas.

VODENJAK
Nedavna prošlost: Imamo dvije energije. Jedna je zabavna, ali kako to obično biva – ništa ne nude i lako im je krenuti dalje. Druga, pomalo vas obmanjuje, proučavaju vas i skeniraju. Podsjeća me na romane koje sam čitala kao djevojka u kojima veliki moćnici proučavaju i nastoje dokučiti tijek misli svojih nevjernih partnerica. Ako se radi o poslu, stalno vas proučavaju, gledaju, zamjeraju vam nešto. Kao da ste napravili grešku, ali nitko nije objasnio koja je to točno greška. Imate propust, ali propust nije definiran. Cijelo vrijeme osjećate kako nešto nije u redu. Ako imate ljubavnu situaciju koja se razvija na poslu, kolega i tajni ljubavnik definitivno se zabavlja s drugim kolegicama. Osjećate nelagodu jer vas stalno promatraju, imamo sliku ali nema tona.
U najavi: Sklapate savez s nekim tko nema dugoročan plan. U nekom trenutku možete očekivati izdaju. Nije dobar period za zbližavanje s ljudima koje znate od ranije. Ovdje imamo nekog tko ništa ne nudi, ali ih zanima pristajete li na ništa, a to će nazvati „aranžmanom“. Kao da nude nešto što je nevidljivo, ali njihova ispružena ruka u njihovim očima ima težinu, neovisno o tome što je dlan prazan. Nema podrške, pripazite se.
Potencijalni ishod: Jedna će strana biti uhvaćena u laži, ali vidim oprost. Što im više praštate, to su slobodniji. Ako se sjećamo one druge energije, mogli bi vas posve otpustiti. Vodite računa o materijalnim sankcijama i da vas sve ovo ne udari po džepu. Vraćate se rutini i obavezama, zaboravili ste biti produktivni u težnji da budete voljeni. Počet ćete voditi računa o svojoj budućnosti, jer s njima budućnosti – nema. Bit ćete pomalo osamljeni i izolirani. Nedostaje prave akcije.

RIBE
Nedavna prošlost: Netko nekog nije izabrao. Šteta je već počinjena. Ne bih isključila da ste ih vidjeli s drugom osobom. Ili, lagali su vam da su negdje, a zatečeni su drugdje. Poslovno, uobičajene spletke i pronevjere. Rekla bih da prolazite kroz faze prekida, rastanka i procesuiranje nečije laži. Laž ne mora biti velika, ali je značajna u smislu odnos je došao do zida.
Jedan veliki dio vas nekako bi sve prepravio. Ipak, jednom kad treba otići treba zauvijek otići. Ovo je donekle moguće sanirati. Međutim, druga strana neće sanirati štetu na prvu što vam ujedno i govori koliko su zainteresirani.
U najavi: Ne možete postići fer razgovor. Nisu obožavani u vašim krugovima, od većine su možda i posve neprihvaćeni. S druge strane, uvjereni ste kako bolje od njih zasad ne možete naći. Imamo uobičajeni začarani krug manjka samopouzdanja i vjere da dolazi nešto bolje.
Potencijalni ishod: Ipak, nakon faze premišljanja, druga strana pokušat će spasiti ovo. Gledate na odnos odlučno; ovo je vaša osoba i važan savez – ali to je samo perspektiva. Imate skupinu koja ne odobrava ovaj izbor. Zasad nemate dojam da možete bolje.
Ovdje postoji „zauvijek“ klopka. Uvjereni ste kako se radi o nečemu što mora trajati zauvijek. Nemate sluha kako se sve neprekidno mijenja. Imate dojam kako ste dogovorili „zauvijek“ i bila bi sramota odustati ili predomisliti se. Ovo nije nesretan period, dapače. Radi se samo o tome kako morate poraditi na samopoštovanju, definiciji ljubavi i granicama. Stagnacija. Osjećat ćete se zaglavljeno.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com