Tjedna tarot terapija od 11. do 17. rujna 2023.

OVAN
Nedavna prošlost: Nešto je zaista gotovo. Može biti trajno, prolazno, poslovno, ljubavno. Doslovno može biti bilo što, ali jedno je sigurno – gotovo je i ne može se popraviti. Vi ili oni ne znate adekvatno dati, založiti, angažirati. Netko nije kopao dublje u sebe i odradio healing koji je za ovu dinamiku presudan. Postojala je nada, trzaj kako ćete se vidjeti, čuti, nekako premostiti ovaj kraj, ali ponor je prevelik. Ne bih rekla da je do susreta došlo.
Za neke od vas ovo može biti prekid radnog odnosa, odustajanje od fakulteta, ali i suživota, braka, kraj zaruka. Do braka i saveza ne može doći, gotovo pa nikako. Jedna strana nije razriješila svoja temeljna uvjerenja vezano za brak i vezivanje, rane su duboke ako se osoba vrati u prošlost i razmotri čemu je svjedočila kao malo dijete. Kako mi danas oponašamo u svojim vezama i odnosima ono što smo kao djeca promatrali, jedna osoba u ovom odnosu trebala je kopati dublje po definicijama koje joj više ne služe. U nekom trenutku ako se ne bavimo sobom postajemo preslika osobe koja nas je povrijedila i postajemo još gori. To vidim da se dogodilo ovdje.
U najavi: Presudit će nečija uvjerenja koja su dosta upitna. Kako treba izgledati odnos između dvoje ljudi? Kako se dogovaraju oko nečeg? Kako komuniciraju? Trebaju li biti u braku? Je li u redu imati djecu? Kako treba izgledati razvod? Ovdje će jednostavno presuditi dojam o tome je li ljubav sigurno mjesto. Netko nekog ne može otpustiti, ali cijeli je odnos krivo ustoličen i nije se preuzela odgovornost na vrijeme. Anksioznost i nesanica.
Potencijalni ishod: Na blefiranje neće biti uzvraćeno. Ako ne dođe do konkretne, direktne, izravne komunikacije, situacija se neće moći popraviti doslovno nikako. Jednu stranu ova situacija užasno boli, ne znaju što će, ne znaju što napraviti, ali to je zato što su slijepi oko poduzimanja akcije, nesposobni su ostvariti i neke svoje jednostavne želje , a kamoli da su u stanju otpetljati ovaj čvor iskrenim, izravnim pristupom. Situacija je negativna, crna, pogrešna. Izgubljeni su bez vas, ali ne kopčaju koji je idući korak. Netko ne razumije da prolazi kroz beskrajnu bol, a samo je trebalo deinstalirati poteze i uvjerenja koja im više ne služe. Nemaju kapaciteta pojmiti u čemu griješe.
Možete očekivati da će vaša osoba u narednom periodu čak ući u nešto novo, ali to su očekivani potezi kad osoba uporno markira sat healinga. Nemojte se iznenaditi neugodnim sladunjavim objavama na Internetu nakon kojih ćete biti u šoku da su već okrenuli novi list. Idu dalje, probat će sve da tuga prestane. S obzirom na to da osjećaju ogromnu bol koju ne znaju kako premostiti, otići će ondje gdje te boli nema, a tada će ih zaboljeti još više i tada će se vratiti onome što im je najviše poznato u cijeloj priči, a to ste vi.

BIK
Nedavna prošlost: Ciklusi su nedovršeni, naročito financijski. Ne morate se nužno nalaziti usred nedovršenog ciklusa, može se raditi i da započinjete nekoliko novih akcija ili projekata. Upisali ste fakultet, počeli pisati roman, čistiti tavan, razvrstavati podrum. Niste spremni na kompromis. Ako očekujete alimentaciju, druga strana možda nema sluha za to. Ili, ako vi pak nešto morate dati ili vratiti, imate svoja pravila. U svakom slučaju, nema kompromisa, bit će na vaš način ili nikako. Nečije vas bube u glavi ne zanimaju. Oslobodili ste resurse, imate alate za dalje. Točno znate kako ćete nešto odraditi, imate i plan i viziju. Ljubav vas nešto nije zarezala.
U najavi: Ono što nije dovršeno, pripremate se privesti kraju. Dojam je Idemo to napraviti! Nećete probati, pokušati, jednostavno ćete to učiniti! Privatno, osoba želi istupiti i otisnuti se s vama prema mirnijim vodama, ali bi prije umrli nego to priznali. Dakle, imamo nekog tko želi pomirenje, žele dopuzati natrag i žele s vama sve, naročito popraviti situaciju, ali ne žele da to znate. Moguće da im je dojadilo čekati da vi nešto poduzmete i utoliko će istupiti. Očekujte komunikaciju. Moguće je razlika u godinama, ali i javljanje sina s kojim ste u svađi. Ako imate posla s nekim gdje je komunikacija dosad bila loša, to će se popraviti i bolje će objasniti kako se osjećaju i što žele.
Potencijalni ishod: Ako vas zanima kako će akcija završiti, moram vam reći – ne dobro. Ali rekla bih da to i sami osjećate. Sve i da jesu imali nešto s nekim ovog ljeta, to nije uspjelo i žele se vratiti jer vi ste njihova osoba broj jedan. Nažalost ovo je situacija „zamijenit ću te još gorom, ako gora od tebe postoji, ali kako gora od tebe ne postoji, moram se vratiti jer ne pristajem na healing.“
Oboje ćete imati festival suza, na prvu nećete ništa riješiti i nije nemoguće da od nekog odlaze kako bi se vratili vama. Odnos između vas je oštećen i niste raspoloženi. Zanima vas zalaganje od prošlog tjedna, novac i materijalno. Netko tko dolazi budalasto i nepromišljeno ne prolazi više. Nema saveza, mira, odanosti, spokoja. Ipak, ono što je ovog puta drugačije, spremni su izložiti se i potruditi se, ali nemaju pojma što rade. Niste sigurni u njih, a niti u sebe kada vam pokvare dan, tjedan, mjesec, godinu. Ne želite riskirati, niste toliko očajni, barem ne zasad.
Nakon ovog ćete napredovati, ekspandirati, razvijati se i ići dalje. Druga energija – jednom emocionalno nedostupan, bez adekvatnog healinga, zauvijek emocionalno nedostupan. Usprkos ovom naporu oko vas, vaši se putevi na dugi rok razilaze.

BLIZANCI
Nedavna prošlost: Svakako ste morali razmotriti koja je vaša bitka. Ako niste, onda ćete svakako morati razmotriti u što ćete se upustiti jer ponuda je na pomolu. Nikog nemate namjeru moliti, pripitomljavati i slično. Ponuda je privlačna kao ideja, ali morat ćete odbiti jer nečeg ima previše. Definitivno vam se ne sviđa kako nešto izgleda. Ako ste u vezi, niste zadovoljni kako se razvija, a ako ste u braku ne sviđa vam se kako je ispalo. Ovo ne mora biti nešto pretenciozno, može se raditi i o udomljavanju mačke. Maca je bila preslatka, a onda vam je izgrebala kauč, karikiram. Sve u svemu postoji ponuda, ali to nisu vaše igre. Imam osjećaj da ako nekog čekate u sobi za čekanje, a zamirisao je netko nov, ponadali ste se. Ipak, odlučujete se za prvu osobu koju ionako čekate. To na prvu „puno bolje“ izbliza baš i nije nešto.
U najavi: Očekujte poziv koji će biti iskreiran, vama se netko počinje udvarati. Pristup će biti oprezniji, obazriviji, pažljiviji, manje će vas izložiti riziku... Ali vi ne želite. Ako imate dilemu između dvije bitke, dva posla, dvije osobe, odlučit ćete se za kompliciraniju verziju, ali ondje vas srce vuče.
Potencijalni ishod: Naprosto srce želi što srce želi i odlučujete se za goru verziju, ali držite da je to u ovom trenutku jedino ispravno. Što se vas tiče, nova ponuda je dovršena priča. Iskustvo je korisno u smislu koji je vaš plan i gdje se vidite za nekoliko godina te koliko se vaše potrebe podudaraju neovisno o preprekama. Napokon znate koji je vaš princip.
Energija za koju ste se vezali je boemska, hipi, skvoter. Nisu negativci, ali neobuzdani su i neukrotivi, ne daju se uhvatiti tako lako. U ovom trenutku čini se da je u redu inzistiranje da stvar klikne, proradi. Čak i ako duboko u sebi znate da ništa od toga, ne želite prvu šansu, ponudu. Nitko ništa nikome nije napravio, ali ne želite nešto drugo. Ako u ovom trenutku možete izvući prijateljstvo, vama je to sasvim dovoljno. Radije ćete biti u prijateljstvu s nekim koga volite, nego imati vezu s nekim tko se ne uklapa u vaše srce. Vjetar zasad ovako puše pa je prije ne, nego da, ali kako ništa nije uklesano u kamen, zaista nikad se ne zna jer sve dok slušate svoje srce – na dobrom ste putu.

RAK
Nedavna prošlost: Netko se ne da pripitomiti, zatočiti, zadržati, uvući u tor. Razmatrate gdje su, što rade, jesu li vjerni, jesu li sretni, postoji li još netko? Ako su u vezi ili braku, dosta razmišljate o toj njihovoj osobi, naročito drugoj ženi. Imate dilemu vole li nekog iz prošlosti i na sva ova pitanja jedno je sigurno – ovo je odličan put prema samoranjavanju. Na sve ovo imali ste jednu sasvim drugu katastrofu i svađu. Posvađali ste se ni manje ni više, nego s Carem, a Car ili Emperor u ovom kontekstu može biti suprug, šef, direktor, vlasnik nekretnine, lokalni moćnik. Svađa, anksioznost, led ledeni, isplakali ste ocean. Nije bio lak tjedan, ali nekako ste se vratili svojim obavezama i dužnostima.
U najavi: Borba se nastavlja. Ne mogu točno znati koji je problem jer je energija kolektivna, ali ne treba se predavati iako ćete se loše osjećati. Postavlja se pitanje trebam li se ovoliko truditi, je li ovo uopće moja priča? Muči vas druga žena, ako postoji. Nemojte kreirati scenarije i zloupotrebljavati maštu. Sporo razmatrate odlazak i što je za vas sreća. Nije nemoguće da na vašu sreću ili nesreću utječe isključivo jedna osoba, a to znači da morate raditi na vraćanju fokusa na sebe. Postoji energija koja je fokusirana na vas, ali vi ste pak fokusirani na nekog trećeg.
Potencijalni ishod: Ovaj bi tjedan mogao biti težak, ali imajte u vidu kako je sve stvar odluke. Tjedan će biti loš ako se prepustite osjećaju kako ste zaglavili. Nemojte previše riskirati, pronalaziti rješenje dok niste stabilniji, svakako nemojte nagliti. Pritajite se dok ova oluja ne prođe. Bilo bi dobro da se povučete sa scene, ova će zbunjenost proći. Sjetite se samo kako funkcionira životinjski svijet. Mnogi predatori pritaje se, zamaskiraju i promatraju dok ne zaskoče plijen. Dok čekaju nisu nervozni, prirodno razumiju kako je čekanje i neakcija dio procesa. I ovaj je dio života dio vašeg puta.

LAV
Nedavna prošlost: Sviđa vam se Djevica, a ako nije Djevica, onda ima te osobine. Uglavnom, ovo je netko neobičan, pomalo spiritualac, čudak. Nije vaš uobičajeni tip. Imali ste mini istraživanje vezano za njih, puno više znate o njima nego što oni misle da znate. Uz Djevicu imamo i Ribe, ali kladila bih da se radi o Djevici. Zreli su, intuitivni, možete mnogo od njih naučiti. Scenarij je okončan katastrofalno, ali i dalje pukim čudom surađujete, nalazite se u zoni prijateljstva ili ste prisiljeni podnositi jedno drugo. Niste bili na pravom mjestu u pravo vrijeme, zaključujete kako je ovo gotovo, ali ne bih rekla da je to baš tako. Glavni problem je što netko nije na vrijeme shvatio koliko se tko kome sviđa. U kontaktu se, ali iza vas je fijasko.
U najavi: Ako su vam očitali bukvicu možete očekivati opreznu ispriku, a ako su vas smjestili u sobu za čekanje ili su vas malo kaznili, možete očekivati pomilovanje jer niste kreirali dramu. I dalje ništa konkretno sve do trenutka iz vedra neba u kojem će vam dati do znanja da ne žele kraj, žele priliku i smiješi se čak i ponuda veze. Ono što me muči u ovoj priči je njihova hladnoća i nespretnost oko zavođenja. Moguće da su neko vrijeme sami ili dugo nisu zavodili i šarmirali nikog specijalnog, a sad se naišli vi i oni su posve izvan kontrole.
Potencijalni ishod: Nisu u stanju pokazati što sve znaju iako su mudri, trezveni, od integriteta, ali žele ispasti ludi, zabavni, cool, volim sve što vole mladi. S druge strane, vas tu nešto njihovo nikako ne može pogoditi. Ako se radi o razlici u godinama i ako ste vi mlađi, moguće je da volite sve što vole mladi – s mlađima, a s njima biste rado probali nešto malo zrelije. I tu će nastati jedan veliki nesporazum jer se nedovoljno poznajete, stoga oboje mnogo nagađati. Netko nastoji podesiti svoj nastup tržištu, a to tržište ste naravno vi, ali nisu dovoljno dobro ispitali tržište. Jedna je energija očitana, rekla bih da ste vi očitali njih, ali nisu oni vas, nego su sve detalje zaključili i to krivo.
Dobra vijest je da neće odustati od udvaranja, a loša da će im ići tragično. Bit ćete pomalo tužni i uvjereni kako vas ne žele dovoljno. Pripremite se na čekanje, ali ovo će se pretvoriti u nešto stabilno. Pokušat će vam se približiti kroz posao ili projekt. U ovom valu ništa neće upaliti, nervozni su i anksiozni. Međutim, ako izdržite, mogli biste biti u vezi, ali to neće biti uskoro.

DJEVICA
Nedavna prošlost: Jasno kao dan, iskomunicirano u potpunosti – u nešto više nema smisla ulagati. Predstavlja gubitak i vremena i novca. Ako se i jeste nečemu nadali, neslavno je završilo. Ipak, još ste slabi na njih. Kako kaže stih, ničija mi nije kao tvoja jabuka. Razmatrate što bi bilo kad bi bilo, ali da nije druga energija toliko hladna i nedodirljiva. To je onaj citat, ako sam ja čudovište u tvojoj priči koju pričaš ljudima okolo, nemoj zaboraviti spomenuti poglavlje u kojem si me stvorio. Ovdje se sve raspalo, ali dojam je da sad mirnije spavate i nekako ste opušteniji, iako ih volite. Ne bih rekla da je riječ o poslu, nitko ovoliko ne žali za propuštenom poslovnom prilikom.
U najavi: Nije gotovo. Suradnja, komunikacija u najavi. Zasad se ne vidi gdje ovo vodi, ali netko nekog boli. Ovaj osjećaj tuge udara na srčanu čakru na najjače. Ne znam tko je ranio koga, ali ne vidite sretan završetak. Ne bih rekla da žele investirati u ovo, također se povlačite. Iz vedra neba ćete nešto pokušati i ishod će biti nikakav. Oboje ne vidite kako se ovo može popraviti.
Potencijalni ishod: S obzirom na to da kroz bol manifestiramo, nešto lijepo svakako stoji u bližoj budućnosti. Čak i ako ovo neće biti veza s njima, veza svakako stoji jer nema boli koja je uzaludna. Svaka je bol najava da je naše nefizičko negdje u prostranstvu varijanti sretno, samo mi još nismo ondje.
Nejasna je strategija. Pronađite adekvatan alat i pristup oko ove osobe. Ovdje je bitno biti dosljedan. Ili budite čovjek koji čovjeka pozove van ili budite uporni kao čovjek koji drugog čovjeka ignorira. Na ivici ste da ispadnete nestabilni. Ovo je težak zalogaj, ovo nije neka laka robica, tu će trebati truda da vam povjeruju i dopuste vam da ih privedete. Nemojte ići iz jedne krajnosti u drugu, razmotrite strategiju. Ako nemate ideje, povlačenje je uvijek dobar potez jer dobivate na vremenu.
Sve u svemu, nikako nije gotovo upravo radi boli kroz koju ovih dana prolazite. Sve i da odlučite kako više nećete ulagati u ovaj odnos, kreirate novu poboljšanu verziju ovog ili drugi, još bolji. Zasad stvarno nema naznake kako se ovo ikad može popraviti, ali popravit će se iz vedra neba. Na teži ćete način upoznati kako funkcionira tarot karta Toranj u realnom životu. Ukratko, Svemir ne voli premišljanje i kolebanje. Svemir voli odlučnost i brzinu, namjeru.

VAGA
Nedavna prošlost: Imamo nekog tko vas želi, ali se ponašaju kao da vas ne žele. Jasno i glasno dali su vam do znanja da vas ne žele i bili su ekstremno eksplicitni oko toga. Spremni su za vezu, ali igraju rolu tajnog obožavatelja. Međutim, igraju glupo i gube na kredibilitetu u smislu, dok vas uhode na društvenim mrežama slučajno stisnu lajk. Tajni obožavatelj je tajni obožavatelj dok ne ispadne smiješan ako se nespretno razotkrije. Nadalje, dojam je da se ne žele vezivati, ženiti, imati još djece primjerice, ali s druge strane nestrpljivi su oko vaše iduće akcije pa su iznimno srljali.
Ne bih rekla da nisu iskreni, jednostavno su izvan kontrole i ne mogu se obuzdati ili zaustaviti ono što su ničim izazvani započeli.
U najavi: Očekujte svađu. Najviše vas vrijeđa jer ne žele ništa dugoročno. U to i nisam toliko sigurna naročito jer se radi o kolektivnoj energiji. Međutim, toliko ističu kako ne žele ništa da to postaje upravo iritantno. Meni se čini da žele nešto dublje, ali iz nekih svojih motiva ne žele pokazati. Sasvim je svejedno što žele, ako to nemaju kapaciteta iskomunicirati. Ne bih isključila da šalju i poruku kako nekog nisu preboljeli. Potencijalni scenarij može biti u stilu da se loše osjećaju jer su vidjeli bivšu ili im se osoba iz prošlosti javlja. Može biti i banalan primjer poput da su upoznali novog partnera bivše supruge i sl. Prilično će vas izlagati konkurenciji, praviti nesigurnima i sve mu svemu nervirati.
Potencijalni ishod: Ovaj odnos zasad nema šanse. Predstavljaju se nezrelo, nisu vrijedni vašeg truda i vremena. Vaše se energije ne podudaraju, nestabilni su, hiroviti, brzopleti. Svakako će dati pažnju još jednoj ženi; doslovno može biti bilo tko, važno im je da vam nametnu natjecanje s nekim. Ne razmišljaju o posljedicama. Ako se radi o poslu, osjećat ćete se kao da gubite razum jer je nevjerojatna količina stresa i koliko ste izloženi igrama.
Još gora strana ove priče je da mozak i ego vole igre te biste se lako mogli naviknuti na ovaj tempo. Isprva prepuni otpora, sad biste se mogli potruditi oko pobjede. Ovdje je iznimno važno spoznati ako želimo nekoga zadržati kako bismo objasnili tko smo i kako nas trebaju tretirati, tada iz nas progovaraju naše rane. Čim nešto kod nekog trebate promijeniti, to je alarm da ste maknuli fokus sa sebe.

ŠKORPION
Nedavna prošlost: Pomirenje i komunikacija. Ipak, ništa se značajno nije postignuto, problem kao takav nije riješen. Ono što čujem u ovom otvaranju jest da si ovoliko truda uložio u nas, koliko si truda uložio u uhođenje po društvenim mrežama, rasprave i svađe, emocionalnu nedostupnost - gdje bi nam bio kraj? Uviđate da ovo nije za vas, ali manje boli nego inače, stoga nastavljate. Zasigurno vas zanima kada je ovo napokon gotovo. Veza svakako slabi kao i uspjeh ove veze.
U najavi: Ono po čemu bi trebalo kopati jest pitanje zašto idete po još? Nije nemoguće da je netko ovisan o nekome iz prošlosti, ponašanje nije fer. Možete očekivati dramu, ali ne žele da odete. Odnos je težak, nema prave bliskosti, nikad ih možda niste čak ni fizički upoznali, ali vas maltretiraju kao da uistinu postoje i dio su vaše realnosti. Za neke od vas, ovo je saga koja traje nekoliko godina, ali nikad se niste istinski zbližili i povezali. Svakako vam je ovo dosadilo.
Potencijalni ishod: Ne bih se oslanjala na vječnost. Loše će vas tretirati i neće vas ozbiljno doživljavati. Preuzet ćete odgovornost i nećete više htjeti biti s njima. Usudit ćete se pronaći novog seksualnog partnera i imate kapaciteta za novu ležernu vezu. Strastveni ste oko novog početka i biti hrabri, a to bi se uskoro moglo i manifestirati. Idete dalje osvajati i vidjeti što se još nudi? Neće vas udariti nova ljubav poput kamiona, ali svakako je u najavi novi seksualni partner.
Treba vam nešto novo kako biste se oporavili i stali na svoje noge. Bitan vam je fokus na materijalno. Želite savršeno povjerenje i nekog tko će navijati za vas i biti vam podrška.

STRIJELAC
Nedavna prošlost: Netko se želio dodvoriti i pomiriti. Nisu imali što za sakriti, htjeli su svijetu pokazati koliko im je stalo. U pet minuta su se predomislili. Htjeli su najbolje, ispalo je najgore. Povukli su se i izabrali neku drugu bitku. Moguće i da su zaključili kako su prenaglili. Također, dojam je kako su zaključili da nisu dovoljno „prirodno dobri“. U smislu, ako ovoj osobi pokažem svojeg prirodnog sebe, pobjeći će. Tko bi mene htio? Čak bih rekla da su vas odbili. Čak i da niste znali kako imate šanse kod njih, sada je jasno da ste dobili košaricu i ne žele vas u svojoj blizini. Ne prolazite i ne idete u idući krug. Nisu vam dali do znanja da vas žele, ali su se itekako potrudili da osjetite kako niste njihov tip.
U najavi: Prvo će se dogoditi ono što se događa njima. Doslovno kao da stoje ispred ogledala i afirmiraju kako mogu, mogu vas pozvati na kavu ili ručak, usuđuju se, nije zakonom zabranjeno i usudit će se. Galame na ogledalo i nastoje manifestirati iako ne žele da ispadnu previše očiti. Ovo naravno vrijedi u oba smjera. Kad se budu pojavili, vježbanje pred ogledalom past će u vodu, djelovat će emocionalno nedostupni i nezainteresirani. Ispadaju posve neurotični i izvan kontrole, iznimno će voditi računa da ostali ne opaze koliko im je stalo, naročito ako radite zajedno. U panici, odlučit će se za pristup u kojem ( navodno ) ne traže ništa ozbiljno i zanima ih samo seks.
Potencijalni ishod: Dok ne budu tražili ništa ozbiljno, oči će im ispasti jeste li vi našli nešto ozbiljno. Podsjeća me na situaciju kada vam je neka haljina koja vam se užasno sviđa preskupa, ostavite dojam u trgovini da zapravo izbliza i nije nešto, ali onda svaku večer provjeravate izlog u strepnji jesu li je prodali? Dok vi čekate sniženje, oni kao da čekaju jeste li spustili kriterije jer zasad nisu sigurni da vas mogu imati. Kao da čekaju neki znak da ste zainteresirani. S druge strane, ništa neće ići kako su zamislili. Zaglavili su i ne vide kako iznova pristupiti.
U nekom će trenutku odustati od vas, ali se i vratiti. Trenutno su slabi, neubrojivi, ne mogu se skoncentrirati. Sami su se izranjavali na svoje uhođenje na Internetu i lošu taktiku. Osoba nije zločesta ili pokvarena, samo će trebati vremena da se odluče nakon što vam kažu „NE“, kako od vas dobiti „DA“. Rekla bih da je druga energija zaljubljena do ušiju. Vi svakako slušajte intuiciju i izbjegavajte nagle pokrete. Bez brige, nastavit ćete ondje gdje ste stali. Ovo tek počinje.

JARAC
Nedavna prošlost: Netko vas je odblokirao ili je svakako došlo do komunikacije. Prisutna je razlika u godinama. Ponašanje je svakako djetinjasto usprkos inspirativnoj akciji da ih zapazite. Do akcije je svakako došlo, ali nije uspjelo. Nije bilo izravno, nije dobro odigrano. Dobre vijesti vezano za novac, zatim loše vijesti vezano za ovu temu. Financije su bile malo optimistične, malo pesimistične. Zatim, ako se radi o poslu, moguće da vam je obećano promaknuće, a nakon toga nitko se više nije sjećao razgovora. Otrova u priči je bilo, nadam se da ste nekome dali njegovog otrova. Nešto nije dobro odigrano i definitivno je netko dobio ono što je zaslužio.
U najavi: Otrov se mogao pretvoriti u suradnju, ali ipak nije. Vaše se strasti i vaše se vještine zasad ne podudaraju. Usudila bih se reći da je ovo mogao biti ugovor, savez, dejt, kava, ručak, večera, vjenčanje.. Ali pretvorili su ideju o ponudi u toksičan ciklus kojem ste iste sekunde okrenuli leđa. Ne bih zaključila da netko vene za nekim iz prošlosti, ali nije toliko bitno za ovaj autogol. Netko je sam sebi pucao u koljeno.
Potencijalni ishod: Lekcija je naučena i shvatili su kako je otvaranje toksičnog ciklusa bila loša ideja. Očekujte da će druga energija odrasti preko noći. U pravom su trenutku odlučili napraviti prvi, korektan potez. Kako su se ranije opekli, iako funkcionirate jedan na jedan, nastaje velika zbrka. Ovo će opet propasti, ali nakon toga neočekivano će se dokazati i usudit će se napraviti prvi korak, osnažit će i ništa ih neće zaustaviti, ići će glavom u zid, dokazat će se materijalno i emocionalno. Na njih nećete računati, stoga očekujte neočekivano.
Dalje od vas ne idu i nemaju namjere smiriti se dok vas iznova ne pridobiju. Pristat ćete na malo, moguće radi otrova od ranije. Kao da vas muči zašto su reagirali tako kako su reagirali i to ih je definiralo, tako ste ih u konačnici i očitali. Iako će druga energija navaliti i biti uporna, sve ćete svesti na mini prijateljstvo. Postat će komplicirano, oboje imate nekoliko opcija, ali ova energija nije budala. Iako su pogriješili, ne žele dramu, ali vi ćete se povući jer ne volite toplo – hladno igre i igrice. Ovo je jedno veliko MOŽDA.

VODENJAK
Nedavna prošlost: Iako ste pomalo zaglavili, ne čini se tako. Možda je zaglavio način na koji rješavate stvari, ali niste vi. Možda je zaglavila vaša odlučnost i integritet. Zbunjuju vas opcije i boli vas srce jer se netko ponio kukavički. Svakako idete prema mirnijim vodama i niste sigurni da ćete ih više čekati. Vaše se energije ne podudaraju i nemate iste ciljeve. Izašli ste iz jedne loše situacije gdje ste shvatili da su dva i dva četiri, ali ste upali u novu situaciju gdje ste shvatili da iako se radi o jedan plus tri, to je i dalje četiri. Iz prvih ste redova osvijestili kako je netko kukavica i još uvijek se od toga oporavljate. Htjeli pokušati. Oni čak ni to.
U najavi: Reći ćete NE ljubavi. Komunikacija dolazi. DA intuiciji, strasti. Imate želju koja se ovih dana ostvaruje, u fazi ste gdje ćete manifestirati čuda. Veliko postignuće je u najavi. Očekujte nagrade i poklone, priznanje i promaknuće. Ovaj će vas period usprkos svemu usrećiti. Davnih dana poželjeli ste jednu želju i ona će se ovih dana napokon ostvariti.
Potencijalni ishod: Netko vas ne doživljava kao prikladnu majku, pomajku, suprugu, drugu suprugu. Postoje kriteriji koje nikad nećete zadovoljiti. To je sve u redu, fokusirajte se na sebe. Ovo bi moglo biti jedno bolno „bablje ljeto“ gdje ćete razmatrati svoju neodlučnost, jer vaša neodlučnost najviše boli vas. Nemojte se osjećati kao da ste u škripcu, i ovo će proći iako sada možda niste prihvaćeni.
Zabavljajte se onime što vas zanima i nemojte se više obmanjivati. Ovo bi mogao biti onaj dio godine u kojem solirate i razmatrate iduću fazu. Morate preboljeti to što se netko ponio kukavički.

RIBE
Nedavna prošlost: Ovo me podsjeća na jedan klip na kojeg sam naišla na Instagramu, duhovitog je sadržaja. Naslov ide u stilu „psihijatar mi je rekao da se riješim svega onoga što mi stvara stres“ i u idućem kadru žena izbacuje iz kuće jedno dijete, drugo, treće, supruga, psa, košaru s rubljem i usisavač, a nakon toga zatvara vrata. Najmlađe dijete uzima usisavač i krene usisavati terasu. Kako je klip bio zbilja smiješan, otišla sam pročitati komentare. Gotovo svaki drugi komentar odnosio se na najmlađe dijete koje je uzelo usisavač u ruke i krenulo usisavati. „Njega zadrži“ ili „Njega vrati unutra, koristan je“ bili su samo neki od komentara koji su izazvali smijeh. To vidim i ovdje. Od svih udvarača koji vam stvaraju nervozu, od svih opcija, jednu ćete ipak zadržati.
Imate tri opcije, ljubavnu, materijalno isplativu i jednu pomalo seksualnu. Nazire se jedna koja vas uhodi na Internetu ili ste se zbližili isključivo preko aplikacija.
U najavi: Opcija s kojom najviše tipkate, vaš je „mali sa usisavačem“. Izabrat ćete akciju, ali bilo bi dobro da malo mirujete jer oko svih ovih opcija ipak je dojam kako nema nade. U konačnici, da svi ostanu vani na trijemu i nije neki gubitak.
Potencijalni ishod: Ove opcije nisu dobre za vaš novac ili posao. Može se odnositi i na malo sna, tulumarenje. Vaša osoba tek stiže, još nije tu. Imate mnogo ponuda, a ne osjećate u dubini duše da je to – to. Vama nitko zapravo nije par, nisu vas nešto posebno zapalili, ali dobro se osjećate dok birate. Još ćete morati poljubiti nekoliko žaba dok opazite princa. Očekujte sučeljavanje i mnogo komunikacije. Važno je da se dobro osjećate jer iza vas je naporan tarot period, barem vezano za kolektivnu energiju.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com