Tjedna tarot terapija od 9. do 15. listopada 2023.

OVAN
Nedavna prošlost: Već se neko vrijeme proteže uhođenje po društvenim mrežama 24/7, a tako je i ovog puta. Netko ima sve oči uperene u vas i prati svaki vaš korak, potez, objavu. Uloge mogu biti zamijenjene. Čini se da Ovna muči zemljani znak – Bik, Djevica, Jarac, ali progurao se i vatreni Lav. Naravno može se raditi o bilo kojem znaku, no ukazali su se upravo ovi. Može se raditi i o flertu na poslu. Ponuda je otvorena, ali opaža se zastoj oko akcije. Problem je u preuzimanju odgovornosti; jedna strana ne želi iskoračiti i priznati da je pogriješila, naročito u svojoj sporosti. Može se raditi i o poslovnoj dinamici gdje čekate neku bolju ponudu, ali je sve iznenada stalo.
U najavi: Kraj jedne veze. Ne bih rekla da je drama ili panika, ali kraj jedne veze, vezice, odnosa, navike koja vam više ne služi. Iako su neki planovi propali, želite preuzeti stvar u svoje ruke. Milost ste čekali, milost dobiti nećete – zato napokon dolazi do akcije i zauzimate stav „idem to napraviti!“. Ako ste neumoljivi prema drugoj energiji, ona napokon preuzima odgovornost i donosi odluku o akciji koja je itekako poželjna kako bi se stvari pomaknule s mrtve točke.
Potencijalni ishod: Živite za budućnost, za određenu budućnost. Imate vjere u proces. Oboje ste pozvani riješiti izazov ovog puta drugačije, a to ćete i napraviti. Velike su šanse da će doći do pomirenja. Kompromis, dogovor, konsenzus, nagodba. Međutim, nakon toga opet ćete biti stavljeni na hladno jer postoji izdaja od ranije koju je njima nešto teže premostiti (ili vama). Zatim, opet dolazi do novih dogovora i sporazuma, međutim imamo definitivno pomirenje koje će otići u krivom smjeru jer se očekuje konačna kapitulacija, a do te kapitulacije će u konačnici i doći. Pomirenje vuče prema ultimatumu i ucjeni, a kad se realizira ili – ili napokon dolazi do kraja ove sage. Vaši su nesporazumi i svađe put do pomirenja, stoga je preporuka da se inzistira na ultimatumu. Bit će burno, nimalo dosadno, ali ovo nisu naporna, toksična vremena, dapače – na kraju će svi biti zadovoljni kako je ispalo.


BIK
Nedavna prošlost: Nož u srce ili nož u leđa? U tarotu uglavnom govorimo o mačevima, a vi ste ih dobili/zaradili nekoliko, dojam je – niti krivi, a niti dužni. Ipak, nastradali ste. Ovo je boljelo, vjerojatno vas je i pogodilo, a u konačnici i uvrijedilo. Iza vas je gadno razdoblje. Prozivka, optužba. Nemamo karte medenog mjeseca, ljubavnih izjava i počasti – budimo iskreni, prošli ste kroz mini pakao. Izbjegli ste katastrofu i veće je zlo izbjegnuto, bili vi toga svjesni ili ne. Rekla bih da se ovo odnosi na posao. Ljubav? Ljubav je osjetila koliko ste van elementa radi ranije spomenutih okolnosti i utjecaja. Bili ste izloženi velikom napadu i velikom riziku.
U najavi: Korak po korak, dan po dan vraćate svoju moć natrag. Za neke, ako je udarac od ranije bio žestok, moć ćete vraćati sati po sat, ugađajući sebi i vodit ćete računa o svojim potrebama. Mogao bi vas u samo jednom danu pratiti set plakanja, zatim set smijeha i zabave, a nakon toga opet set plača. Ovo će jačanje nakon poraza ići lagano i polako. Želite mir i obilje. Čim malo stanete na noge, bit ćete neodlučni oko Tinder energije, postoji razlika u godinama. Koči vas situacija s poslom od ranije, uglavnom nakon mačeva i noževa, rane su još svježe. Energija koja vam prilazi je zabavna, neobavezna, rado bi se družili i direktno će vas zaskočiti.
Potencijalni ishod: Za neke od vas ovo je dovršen ciklus, ipak prognoza ide ovako: ponuda energije koja je otvorena za osvajanje i definitivno pristupaju. Nećete pristati, a oni će smatrati kako niste fer, niste korektni i tražit će komunikaciju, pravdu, da iznova razmotrite događaje između vas. Iz vedra neba stiže ponuda zemljanog znaka, ali može biti i Lav. Uglavnom, gužva u najavi nakon kontrasta i tuge u nedavnoj prošlosti. Prvu ćete ponudu ili opciju sravnati sa zemljom, ali oko druge se kolebate. Vezano za raniji poraz, vaš se poraz može svesti na onu – vjerovali su kako su vas sahranili, no zapravo su vas posadili!
Pobjeda na vidiku vezano za glavni problem koji vas zaokuplja, izlazite jači no ikad. Ovo iskustvo pomoglo je vašem rastu i razvoju. Ako ste bankrotirali u međuvremenu, sad se napokon dižete iz pepela i financijski jačate. Okus pobjede napokon će otvoriti i vaše srce. Prošli ste kroz „spalite vješticu“ transformaciju, a tek sada imate kapaciteta za nove opcije. Sumnjam da će dosadašnji udvarači moći pratiti vaš razvoj, ne vjerujem da će „mali od Tindera“ podebljati ponudu. Prava opcija tek se mora ukazati. Mislim da vidim ukupno tri energije koja će vam se udvarati u namjeri da nešto započnu s vama.

BLIZANCI
Nedavna prošlost: Nitko ne prepoznaje ono što mi želimo. To se eventualno dogodi rijetko, jednom i možda više nikad. Imamo situaciju u kojoj netko nešto želi, ali kako nije iskomunicirano, ne događa se apsolutno ništa na tu temu. Sama želja u ovom je kontekstu nedovoljna bez akcije. Šaljete nejasne signale, ali uloge mogu biti zamijenjene pa možda oni vama šalju nejasne signale? Netko nije istupio i objasnio što hoće. Situacija zahtijeva galamu, a ne tišinu. Ovo je dinamika koja treba suradnju, a do suradnje ne dolazi jer ste pod kočnicama. Nudi vam se prilika, ali kao da ne znate odigrati utakmicu.
U najavi: Zaglavili ste. Realno nema potrebe za ovakvom vrstom zastoja, ali dinamika je posve zaustavljena. Nedovršen posao koji treba poticaj. Moguće je da kada ste vi htjeli, oni nisu bili raspoloženi, a sad je situacija obrnuta. Ovdje nema drame, ali drama bi barem pomaknula zastoj. Između vas ima nostalgije, ali ćete morati premostiti otpore. Moguće je i da postoji želja za manipulacijom, ali ista nije uspjela. Ne možete upravljati ovim odnosom i toga ste napokon postali svjesni. Biti razmažen ovdje nije uspjelo, netko je nekog u konačnici stavio na hladno.
Potencijalni ishod: Idealan trenutak za razmatranje iz koje pozicije ulazite u odnos. Nitko nema bolju opciju, ali mentalni sklop u kojem dominira strah najveći je okidač ovog odnosa. Ovo može biti bilo koja dinamika, od poslovne do obiteljske. Vrijeme je da donesete odluku, a nakon toga krenete u akciju.

RAK
Nedavna prošlost: Došlo je do komunikacije koju ste odmah zanijekali, kao i potencijalnu ponudu. Nešto ste odbili, otkazali. Ne možete odigrati rolu nakon što odbijete scenarij, ulogu. Jeste li nekome dali njihovog otrova ili ste sami bili prisiljeni popiti svog otrova, to znate samo vi. Ova je priča i dalje aktivna, niste u ratu, komunikacija je otvorena, znate što se s njima događa.
U najavi: Nervozni ste. Bit ćete pozvani donijeti novu odluku i sud o situaciji. Odigrat ćete 50:50. Bilo bi dobro da razmotrite ovo upozorenje pa se malo bolje pripremite i odigrate malo žešće. Ne vidim da imate alata i vještine, ali u ovom ćete procesu imati više sreće nego pameti, što god da ovo jest. Može se raditi i o prodaji, ispitu, selidbi, papirima, dozvoli. Postavlja se pitanje zašto se borite ako oboje želite isto, naročito druga energija. Ovdje ima dosta seksualne frustracije i ovaj ćete konflikt riješiti među plahtama. Nema recepta kako će ovo ispasti na kraju i gdje to vodi, ali zar je ionako važno? Komad torte je na stolu... A kako je ovaj komad torte došao na stol? Koga briga, uzmi vilicu i uživaj. Tko je ostavio preko noći ovu slatku mačku u našem vrtu? Zar je važno ako je predivna i ako ćemo je udomiti?
Potencijalni ishod: Ovo je kraj prvog dijela i tek priča između vas dvoje započinje. Ako se radi o poslu ili nekom projektu, ovo nije konačna faza. U ljubavnim dinamikama, naročito ako se radi o ljubavnom trokutu ili zabranjenoj vezi – očekujte seks.

LAV
Nedavna prošlost: Ponuda koju ste plasirali ili ponuda koju ste primili – otišla je u krivom smjeru. Znate kako se kaže, brzi komarac treba samo par kapi krvi. Ipak, ovaj vaš udvarač nekako je trom i ne zna se prilagoditi vašim potrebama. Vodite računa da uloge mogu biti zamijenjene. Ovdje se mnogo toga događa, ali i dalje imamo mrtvu točku jer nema pomaka, nema značajnijeg napretka.
U najavi: Netko će nekog zavlačiti, komunikacija je jednosmjerna na ivici da se posve obustavi. Očito imate puno izbora, ako to niste vi, onda se radi o drugoj strani. Vuku se mali, spori potezi koji nisu dovoljni. Odnos se nikako ne može razviti. Možda zvuči malo bešćutno, ali netko nije „klasa“, nije „marka“, netko jednostavno nema grifa da zakuca pobjedu.
Potencijalni ishod: Ovo se jedino može filmski razriješiti tako da usred pljuska glavni junak zaustavi avion ili vlak, nakon što svi planovi propadnu odigra se nešto teatralno. Ne mogu dokučiti jesu li oni nesposobni ili ste vi, ali ovdje nema nade sve dok netko zaista ne postane hrabar, no postavlja se pitanje koliko je to moguće preko noći? Očito ste nekog eliminirali i nikako se više ne uspijeva ubaciti u priču. Na dugi rok ovo može postati i dosta ružno jer će netko nekog na kraju htjeti odrezati iz svojeg života. Nedavno sam počela čitati jednu knjigu u kojem se spominje čovjek koji je 4000 iznova dolazio na Zemlju i inkarnirao se kako bi prestao biti ljubomoran. To mu nikako nije polazilo za rukom sve do posljednje inkarnacije, ali je u 4000 godina pokušaja nažalost zaradio neke druge karmičke dugove, pa se onda morao baviti time. Možda je dragi Lavovi ovo jedna od onih situacija kada ćete morati pokazati svijetu od čega ste sazidani? Možda je to njihova rola? Netko mora povjerovati kako se neće dogoditi ništa loše ako se proba, pokuša. Ovo je jedan veliki ispit iz hrabrosti, a moglo bi biti filmski razriješeno. Iako vas je dvoje u ovom odnosu, ovo je priča o jednoj osobi, ovo je individualna bitka. Teatralan, hrabar potez mogao bi spasiti stvar.

DJEVICA
Nedavna prošlost: S nekim ste htjeli sve. Htjeli ste da sve bude pošteno i objektivno. Nisu vas pustili blizu jer nisu dobili dovoljno pozornosti i pažnje. Nekad naše voljene osobe nisu ljute na nas, nego na nekog sasvim trećeg, a mi radi nedostatka komunikacije i iskrenosti krenemo s idejama kako je problem u nama. A problem je u njima i nekom sasvim trećem, ali okidač ni krivi ni dužni predstavljamo mi. Također, nekad mislimo kako se osoba povlači, ali ne, ne povlače se nego imaju nekog sasvim desetog i ta ih osoba muči, a budu nezadovoljni s nama jer njima se žele dodvoriti na ovaj ili onaj način. Htjeli ste razjasniti nesporazume, a druga se strana ponijela prilično loše. Proučavam jednu knjigu koja kaže: „Postoji razlika između pogreške bez želje da se nekom naudi i namjernog zla.“ Ovdje je dosta jasno prisutno namjerno zlo. Krenuli su prema vama neovisno o tome kako ćete se vi osjećati. Na ovo niste htjeli odgovoriti, ali vas je opteretilo. Računali ste na pošteniji scenarij, ali namjerno se nije dogodilo. Namjerno, s njihove strane.
U najavi: Vaša će osoba biti uhvaćena u laži, ako su uloge zamijenjene shvatite ovu poruku kao alat za idući korak. Moguće je kako je cijelo vrijeme netko imao nekog. Nisu vam rekli da postoji još netko ili nešto. Ako se radi o poslu, klasično će vas zaobići kod promaknuća ili povišice – postoji tajni adut koji će tek biti otkriven u smislu „kolega u sjeni“.
Potencijalni ishod: Napokon ćete pronaći mir. Mir će biti vrijedan svega. Shvatit ćete kako ste imali posla s nekim tko voli destrukciju, nije za savez. Osoba voli rasplakati žene u svojem životu, kolege, kolegice, uživaju u tome, zločesti su.
Pored ove priče postoji jedna priča kojoj ćete se vratiti. Radi se o Ovnu ili Lavu. Morati ćete donijeti odluku i htjet ćete nešto ponoviti. Nostalgija. Vjerojatno da nije bilo ranije destrukcije, ne biste niti opazili ovu šansu. Postoji netko tko je kliknuo s vama, nastavit ćete biti to što jeste, oni su također objektivni i pošteni – nastavite raditi to što radite. Sve što vam se sada događa, ima veći i viši razlog. Osoba kojoj mnogo vjerujete ipak je bolesno zločesta, a to se nažalost nikako drugačije nije moglo razotkriti nego putem velike izdaje. Za mnoge od vas Lav ulazi u scenarij, moguće da se radi o nekome koga već poznajete ili vas povezuje zajednička prošlost.

VAGA
Nedavna prošlost: Ako vam je vaša osoba ili netko u obitelji lagao, situacija se popravila. Ako su vas degradirali na poslu, i to se poboljšalo. Lažljivci i spletkari lagano napuštaju vaš život. Dolaze bolja vremena. Sve se nekako lijepo počelo mijenjati i vama je zasigurno svanulo. Krenut će vam u životu, ako nije.
U najavi: Ne želite nove drame i težite povlačenju. Sve je dobro krenulo, stoga ne želite da se pokvari. Ako vam je dobro krenulo na poslu, a veza vam stvara izazove, povući ćete se kako vam ljubavna dinamika ne bi ometala poslovnu. Ako je vaša osoba započela novi posao ili projekt, uzet će predah kako ih ne biste ometali. Ovdje netko ne želi uprskati dobru šansu. Prisutno je emocionalno udaljavanje od partnera u svrhu većeg, višeg cilja.
Potencijalni ishod: Iako se trudite da nešto uspije, razmišljate kako to možda neće upaliti. Stoga pronalazite unaprijed načine kako se na vrijeme osigurati od fijaska, no vama je načelno fokus na potencijalnoj katastrofi. Upravo zato, katastrofa bi se mogla dogoditi. Ovo je biti izvrstan test ako ste sumnjali kako vas partner ili okolina sabotiraju – možda je problem ipak u vama. Hitro se oslobodite strahova i plana B ili C. Uspjet će, i to iz prve. Ovo mora biti vaša dominantna vibracija i jedina mantra za dalje.
U pozadini svega krije se strah, a od vas se očekuje da zagrlite hrabrost. Bit ćete pozvani donijeti novu odluku o nečemu što se proteže jednu malu vječnost. Ima pomaka i nade, ali dojam je da se smatrate nedostojnima prilike. Osjećate se jako mali i zeleni, gotovo nedovoljno odrasli čime sami sebi stvarate kočnice i zastoje. Prihvatite da se morate fokusirati na uspjeh. Izbjegavat ćete ljubav umjesto da adresirate glavni problem, a to je vaš nedostatak hrabrosti. U pozadini svega krije se strah. Kopajte po svojim uvjerenjima i promijenite narativ. Usudite se.

ŠKORPION
Nedavna prošlost: Ponuda je krenula prema vama, ali ste odbili priliku. Ovo je netko tko ima alata i znanja, ali vi sabotirate. Uloge mogu biti zamijenjene stoga razmotrite tko je tko. Ponuda se nasmiješila, ali ne postoji ponuda koja nema rok trajanja.
U najavi: Iako želite, ponašate se kao da ne želite. Očekujete da netko titra oko vas, ne opažajući da time riskirate kako ćete u konačnici ispasti teška žena i neženstveni. Druga bi se energija vrlo lako mogla predomisliti, planovi su se urušili iako su mislili ozbiljno i bili ste im opcija A. Radi vašeg ponašanja, postali ste opcija B.
Potencijalni ishod: Osoba je mnogo toga poduzela, ali vi falsificirate nečiju dobru ponudu samo zato što niste spremni. Razjasnite sebi što doista želite? U redu je i da ne želite ništa, ali budite jasni oko toga kako druga strana ne bi gubila vrijeme. Ovo će prije završiti, nego započeti. Pokušali su vam objasniti svoje granice i ritam, nisu vas htjeli izgubiti i prokockati, pozvat će vas u svoj život, ali odbit ćete.
Ako se radi o ljubavnoj aferi, moguće je da ne znate uživati u prednostima ljubavne afere. Ako se radi o potencijalnoj ljubavnoj vezi, jednostavno niste spremni. Oni vas pokušavaju uključiti, ali zasad uistinu niste zainteresirani. Negdje u budućnosti ovo bi se moglo pozitivno riješiti, naročito ako se krenete baviti vlastitim samopouzdanjem. Doći će do komunikacije, ali trome, usporene. U konačnici, zasad imate jednu otvoreni opciju, a nije ni to loše.

STRIJELAC
Nedavna prošlost: Moguće da postoji druga žena, konkurencija. Ako se radi o poslu, imate opasnu konkurenciju koja je odnijela nešto što načelno pripada vama. Ljubavna konkurencija ne seže dalje od toga da ste opazili „nezgodan lajk“ od strane vašeg partnera ili simpatije. Ovo nije neka drama jer vladate situacijom i imate ovo u malom prstu. Iza vas je toksičan tjedan, opažate kako ništa ne možete napraviti i poduzeti vezano za scenarije koji su iza vas, a naročito nemate kontrolu nad onim što je ispred vas.
U najavi: Kontrola je posve izgubljena. To je sasvim u redu, neka podigne ruku tko nikad nije izgubio kontrolu nad svojim životom, živcima, financijama, zdravim razumom i slično? Nema te katastrofe koju ne možemo prebroditi, zar ne? Ovdje vas malo nervira što se netko zabavlja s nečim što je vaše. Za rijetke, nestala vam je mačka ili pas, može biti čak i ukraden auto. Netko se zabavlja s nečim što je vaše, sustav je zaglavljen, sustav je zakazao. Ono što trebate dobiti, dobivate. Ali potrebno je strpljenje.
Potencijalni ishod:Donosite odluku koja je najbolja za vas, razmišljat ćete brzo, a biti sebični uz zabavljanje na najjače – ovo će biti dobitna kombinacija i izvući ćete ovo. Želja će vam se ispuniti, ima nade. Ako mislite da nema gore stvari od ovog, moram vam reći da ćete ovu komplikaciju razriješiti. Ipak, moram vam još nešto odati, a to je da imate ljubavnu komplikaciju koja je nešto teži slučaj. Postoje dvije opcije, smiješi vam se pomirenje, usporavate maksimalno oba scenarija jer ćete biti neodlučni. Ovaj ljubavni šok zasjenit će ranije peripetije. Ulazite u ljubavnu vezu, ali ta vas veza doslovno užasava, naročito nakon kontrasta s poslom. Bit ćete pomalo nespremni i kao da će vas nagovorite da pristanete na vezu.

JARAC
Nedavna prošlost: Netko je nekog odbio. Moguća je razlika u godinama. Opažate kako nekog ne možete pustiti blizu, stvari ne uspijevaju upravo zbog toga. Moguće da imate posla s nekim tko je emocionalno nedostupan ili ima nekoliko kombinacija. Opcije su nešto što vas itekako muči jer se želite prepustiti i vjerovati. Shvatili ste kako niste jedini i da je to jednostavno normalno, s čime se teško mirite.
U najavi: Ljubavna veza kuca na vaša vrata. Bik, Strijelac, Vodenjak, Ovan, Ribe. Naravno, može se raditi o bilo kojem znaku. Ipak, nisam sigurna da ćete prihvatiti. Čekate bolju ponudu, a bolja ponuda stiže. Ipak, to je i veći zalogaj, jeste li dorasli? Čini se da jeste.
Osoba je dominantna, intelektualno superiorniji, financijski neovisni. Djelovat će poput magneta na vas. Ovo je prilika koju čekate, u zraku je i napokon šansa će biti servirana bez ikakvih poteškoća. Govorimo o nekome tko će vam pomoći na više razina, naročito vezano za test jeste li dovoljno dobri, jeste li ih vrijedni i dostojni? Ova tema može biti vezana i za posao, tada se pitate – jesam li ja dovoljno dobra za ovo? Bit ćete pomalo paralizirani, no scenarij će se svejedno odvijati.
Potencijalni ishod: Dugo vas žele, a bome i vole. Ne žele se svađati, dramiti, biti nekorektni. Jedan veliki dio problema nosi činjenica kako se i oni boje. To isprva nećete opaziti jer je i vas strah. Čim se malo opustite i dođete k sebi od ovog predivnog šoka, opazit ćete kako je i njih strah. Ovo je dinamika u kojoj će se izmjenjivati inferiornost i superiornost, ali tako da zrcalite jedno drugo i pružate si potporu kako biste oboje rasli. Neprekidno ćete oboje biti nesigurni, ali na svu sreću svatko u nekom svojem tajmingu, stoga ovaj odnos ima nevjerojatnu perspektivu. Ovdje nema nervoze, nema naglih pokreta, oboje ćete biti strašno zaljubljeni i u onoj slatkoj ljubavnoj panici. Lijepa vremena.

VODENJAK
Nedavna prošlost: Netko je stavljen u sobu za čekanje, usudila bih se reći kako ih više ne želite. Imate viziju kako vaš ljubavni život treba izgledati. Sad je malokasno za popravni ispit. Za neke od vas bilo kakva njihova ponuda posve je besmislena. Ovo nije loše čitanje za vas, jer vi ne želite. Zakasnili su.
U najavi: Druga energija treba ideju, ali vi posjedujete sve alate i resurse. Ako se radi o poslu, držite svu moć i kontrolu. Ovo može biti nešto banalno poput parkirnog mjesta, ali i ozbiljno poput ljubavnog trokuta.
Potencijalni ishod: Dosta vam je amatera i amaterskih poteza. Ponude su na pladnju, ali ih ne želite više. Osjećate njihovu nervozu. Ipak, više niste zainteresirani. Utoliko, pojavljuje se netko nov, ali niti za to niste raspoloženi, moguće da vas je bilo troje u vezi, afera je otišla u krivom smjeru. Blizanci i Vodenjaci dobili su kratka, stroga otvaranja ovog puta tako da razmotrite što vam može reći podznak.

RIBE
Nedavna prošlost: Imamo jedan veliki zastoj. Kako to obično biva, imamo i veliki pokret, strast, stvaralačku energiju. Problem je u tome što bi se netko nekome udvarao, ali ne baš izravno. Također, netko bi s nekim bio u vezi, ali kada bi se to barem moglo odraditi telepatski i šutke, bez nekih velikih riječi. Ono što dijeli akciju od fijaska jest mudrost. Ima li druga energija mudrosti? Nagrada je nadohvat ruke.
U najavi: Prisutan je osjećaj gnjavaže i da nema pravog poticaja. Odluku ne možete donijeti jer se bojite kako ćete izgubiti sve ako se izložite. Ovo bi moglo jako boljeti ako ne promijenite smjer. Ipak, ovo nije toliko beznadno ako zaigrate na kraju. Pomogla bi amnezija na temu što je tko kome rekao, tko je koga vidio u gradu, okolnosti blokiranja na društvenim mrežama i slično. Ako barem jedna strana poništi prošlost – tu je i nada.
Potencijalni ishod: Potencijal postoji, ali u narednom periodu nema većih pomaka. Oboje želite isto, ali usporeni ste i tromi. Zasad se ovo može popraviti, imajte snage i hrabrosti zakoračiti prema njima. S druge strane, dopustite im da vam priđu. Ako ovih dana dođe do zastoja, ta bi stagnacija itekako mogla potrajati. Razmotrite koji su vaši okidači i zašto ovo ne može postati nešto veliko, jer potencijal je tu. Sve me ovo podsjeća kada zaigramo neku igru na sreću i krenu izvlačiti brojeve. Prvi broj – imamo. Drugi broj – isto imamo. Oko trećeg broja sasvim smo budni, a i taj smo zaokružili. Kod četvrtog broja već smo u laganoj panici. Peti broj ipak nije naš i opažamo kako je veća tragedija od neosvajanja dobitka naš strah od dobitka. Neka vam ovaj tjedni pregled bude poticaj. Budite hrabri!

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com