Mars će se kretati u znaku Strijelca od 24. studenog, a tijekom ovog fenomena mogli bismo osjetiti nalet energije, poletnosti i aktivnosti.

Znakovi koji će u najvećoj mjeri osjetiti obilje moći ili energije tijekom ovog tranzita su:

1. Ovan
Ovnovi će osjetiti povećanu energiju i strast. Mars, vladar njihovog znaka, pruža dodatnu snagu njihovom prirodnom entuzijazmu. Bit će skloniji preuzimanju inicijative, borbi za svoje ciljeve i mogli bi se osjećati dominantno, kao i tražiti nove izazove.

2. Blizanci
Blizanci bi mogli osjetiti pojačanu duhovnu energiju. Mars u Strijelcu potiče ih na istraživanje novih ideja i mogao bi ih nagnati da se angažiraju u komunikaciji ili učenju novih vještina. Bit će znatiželjniji i spremniji na avanture.

3. Lav
Mars u Strijelcu potaknut će Lavove da se istaknu, budu još kreativniji i preuzmu vodstvo. Osjećat će snažnu potrebu za izražavanjem sebe i svojih ideja te će biti spremni uložiti dodatni napor kako bi postigli svoje ciljeve.

4. Vaga
Iako Vage neće izravno doživjeti Marsa u Strijelcu kao drugi znakovi, ovaj tranzit može potaknuti njihovu kreativnost i društvenost. Osjećat će se inspiriranije i energičnije u svojim umjetničkim ili socijalnim aktivnostima.

5. Strijelac
Mars u njihovom znaku intenzivirat će prirodnu energiju i strast za istraživanjem novih područja života. Osjećat će potrebu za akcijom, možda čak i pojačanu potrebu za avanturom i osvajanjem ciljeva. Bit će motivirani prema svojim ciljevima i mogli bi osjetiti veću hrabrost u suočavanju s izazovima.