Koji ste znak u kineskom horoskopu doznajte ovdje

ŠTAKOR
Izbjegavajte konflikte, najviše tijekom punog Mjeseca, 4. travnja, jer jednostavno nisu vrijedni vaše energije. Proljeće vam donosi vibracije nove ljubavi, ali za puno ostvarenje je još rano. Na profesionalnom planu ima mnogo šanse za ostvarenje vaših želja, posebno onih koje su vam zaista duboko u srcu.

BIVOL
Investicije na poslovnom planu već su dosegle takve razmjere da je vrijeme da se zapitate - je li dovoljno to što dobivate zauzvrat? Jasno je da volite svoj posao, ali barem dva nova puta izgledaju privlačno: jedan se odnosi na novu karijeru, a drugi na plamen ljubavi koji će se s početkom proljeća rasplamsati. Planirajte pametno svoje vrijeme.

TIGAR
Na poslu se nemojte pribojavati novina ni eksperimenata. Vaše mogućnosti bit će na testu, puna četiri tjedna. Ako ste spremni za novine na planu romantike, ohrabrite osobu koja već dugo baca čeznutljive poglede u vašem pravcu. Pun Mjesec 4. travnja pravi trenutak za to!

ZEC
Posvetite se ozbiljno poslu jer nagrada slijedi. Ne brinite se zbog sitnica, koliko god da vam oduzimaju energiju, važno je da imate smirenu ruku kad radite važne stvari. Ne podliježite impulsima ni na romantičnom planu, naročito za punog Mjeseca, 4. travnja.

ZMAJ
Nemojte dozvoliti da se jedno prijateljstvo ovog mjeseca pokvari time što ćete se zanijeti romantičnim snovima. Bolje je sačekati dok se uzbuđenja smire pa tek onda vidjeti koliko je privlačnost ozbiljna. Na poslu također ne podliježite zanosu, koliko god da su ideje privlačne.

ZMIJA
Glavnu poruku donosi vam vrijeme punog Mjeseca, 4. travnja. Pratite događaje u odnosu s partnerom i budite spremni dati prave odgovore u kritičnom trenutku. Na poslovnom planu, važniji su dani mladog Mjeseca kada će jedna ideja zahtijevati mnogo energije, ali će i rezultati biti adekvatni.

KONJ
Prošlost je prošlost i travanj će vas danima uvjeravati da je tako. A tamo gdje jedna priča završava, počinje druga! Ne plašite se rizika, kako na emotivnom tako i na poslovnom planu, jer vaš osjećaj za glavne životne ciljeve ništa ne može ugroziti.

KOZA
Zabava i kreativne igre, to je ono što će osvježiti vaš odnos s partnerom. Ako ste slobodni na emotivnom planu, iznenađenje će biti toliko da nikakve pripreme neće biti od pomoći. Na poslovnom planu očekujte napore, ali i dovoljno energije da zadatke obavite.

MAJMUN
Ne pripisujte preveliko značenje sitnicama, naročito za punog Mjeseca, 4. travnja. Čuvajte pribranost duha, a svi slobodni pripadnici ovog znaka mogu se posvetiti unutarnjoj ravnoteži jer uzbuđenja tek dolaze. Na profesionalnom planu, mlad Mjesec označava i razdoblje novih mogućnosti.

PIJETAO
Nova poznanstva donose i nove domaće zadaće - istražujte, ispitujte, saznajte... Ako ste do sada nekom mlađem bili tek mentor, možda tu leži i nešto više? Na poslu, svoje planove za budućnost još ne otkrivajte.

PAS
Korak po korak, to je vaš recept za uspješan travanj, posebno za punog Mjeseca, 4. travnja. Ne savjetuje se žurba i preskakanje obaveza. I na intimnom planu, strpljeni će biti spašeni.

SVINJA
Ovo bi mogao biti mjesec profesionalnih odluka. Zato prihvatite sve zadatke s elanom i trudite se održati pozitivnu energiju na svim poljima. Ako ste spremni za novu romansu, otvorite širom oči.