Lakoća življenja

Venera je u Blizancima, radost je u zraku ovaj tjedan! Zaigranost, koketiranja, šale, druženja, izlasci. Ljudi su otvoreniji, osmijeh se vraća na lica, pa eto i na radnom mjestu opuštenije atmosfere; kolegica pušta neku milozvučnu pjesmu, lagano pjevuši, druga se ustaje i pleše, smijete se. Netko nosi cvijeće djevojci, a njene oči pune sjaja. Zaigranost koja budi osjećaj ugode, ljubavi, nježnosti. Veseli nas novo štivo na omiljenom blogu, kao i nova pjesma obožavanog pjevača, fotografija kakvog neznanca s kojim stupamo u kontakt.

Svakako ovaj tjedan treba iskoristiti za druženje, nova upoznavanja, opuštanja u krugu prijatelja, poznanika, susjeda, kolega. Ovo su dani kada otpuštamo kočnice, strahove i hrlimo svemu što nas relaksira i čini istinski sretnima. Pokušajte se sljedećih desetak dana prepustiti lakoći življenja; ne mora se sve shvaćati ozbiljno, budite blaži prema sebi i drugima, birajte lijepe riječi, činite lijepe geste, promatrajte mlade i njihovu opuštenost, zaigranost, luckavost, spremnost na dobru zezanciju.

Rješavanje nesuglasica

Ovo je i vrijeme kada kroz igru i neobaveznu komunikaciju s partnerom možete riješiti probleme i nesuglasice koje vas muče. Komunikcija i verbaliziranje problema sada će ići lakše nego inače jer nema straha od reakcije partnera ili nekog do koga vam je stalo, a htjeli biste razriješiti neke zapetljane čvorove iz prošlosti. Takve trenutke može aktivirati Mars koji je još uvijek u Biku, znaku ljubavi, gdje donosi potrebu za borbom, rješavanjem problema, otklanjanjem prepreka na putu.

On ne donosi borbu samo na ljubavnom polju, već i na onom materijalnom, pa sada lako vodimo bitku s bankom, financijskim kompanijama, brokerskim kućama, kreditima, dugovima i raznim novčanim krpanjima. Da stvar bude bolja, Mars u Biku nemilice voli trošiti, kao što voli i zaraditi, no ipak, probajte ne pretjerivati u trošenju jer ovo je i vrijeme kada lako stvaramo novčane probleme.

Još neki aspekti Venere u Blizancima

Igra riječi. Harmonija komunikacije. Ljupkost. Slatkorječivost. Deminutivi. Ljubavne pjesme, poruke, pisma. Poljubac u prolazu, poljubac poslan rukom. Fotografije, pjesme, crteži i sva ugoda na TV-u, radiju, novinama, internetu. Cvijeće na autu. Poklon u ruci. Ljubav je igra. Neodlučnost u ljubavnom smislu - koga odabrati?! Ono što budi estetsko i čulno kod ove Venere je komunikacija, razmjena mišljenja, učenje, kretanje, igra. Ljubav na putu, više kratkom nego dugom. Ljubav preko veze - namještaljka. Ljubav u susjedstvu. Upoznavanje preko društvenih mreža pretvara se u romansu.

Elegancija. Gracioznost. Koketiranje. Igra. Ples. Umjetnost. Street Art. Ljubav prema knjigama, ali i svim pametnim napravicama današnjice. Lifestyle časopisi koje prelistavaju i čitaju djevojke i žene. Pjesnikinja. Krojačica. Dizajnerica. Umjetnica koja se vješto igra i pravi nakit. Ulični svirač. Smijeh i zabava na terasi, ali i njeno uljepšavanje. Ovo je i ona, voćka pored puta.