Prva četvrt u Biku, 15. veljače, trenutak je da preispitamo odgovaraju li naše riječi našim djelima. Prilika da se uzemljimo i prisjetimo snage života u sadašnjem trenutku. Iskrenost, skromnost i marljivost jedino je što nam treba da bismo napredovali u svemu što radimo i osjećali se dobro. Bik, Djevica i Jarac podsjetit će se na to da rad po pravilima donosi uspjeh i sigurnost. Rak, Škorpion i Ribe svoje će odluke najlakše donijeti uz podršku grupe, prijatelja i partnera.

Svaki uštap na neki nam način otvara oči, a uštap u Djevici, 22. veljače, pokazat će nam razliku između onoga u što vjerujemo i onoga što stvarno jest. Da bismo se lakše nosili s nezadovoljstvom i ponekim razočaranjem, učinkovita energija Djevice kao lijek nudi rad, pospremanje, rutinu i brigu o zdravlju. Djevica i Ribe pod najvećim su pritiskom da svoja nezdovoljstva riješe bijegom. Strijelac i Blizanci najbolje će učiniti ako potraže pomoć, osobito u poslu. Lav i Ovan točno znaju kakve prilagodbe trebaju napraviti da bi bili zadovoljni, a Vaga i Vodenjak radom na fizičkom tijelu doći će do duhovnih spoznaja. Jarac i Rak prožeti su snažnim osjećajem životne misije, ideje ih motiviraju na rad. Bik i Škorpion obnavljaju se kroz ljubav i umjetnost.

Druga četvrt u Strijelcu, 1. ožujka, u svakom će od nas probuditi putnika i učitelja. Svoja iskustva moramo podijeliti pa ćemo ih komunicirati na svim dostupnim medijima. Mnogima će svakodnevica postati tijesna pa će iskoristiti svaku priliku za putovanje. Strijelac, Lav i Ovan posebno su skloni od muhe napraviti slona. No sve će biti u redu dokle god se strogo drže istine. Blizanci, Vodenjak i Vaga dobro će iskoristiti dramatične stvaralačke ideje.

Mlađak i pomrčina Sunca u Ribama, 9. ožujka, uzburkat će duhovne i emotivne energije. Osjećaj da smo na prekretnici vodi nas kroz zbunjenost, suze i smijeh do obnovljenog doživljaja sebe. Nakon što se pomire sa stvarnošću, Ribe i Djevica, Blizanci i Strijelac donose važne odluke u poslu, obitelji i vezi. Rak i Škorpion mogu se najbolje obnoviti ako se doslovno povežu sa svojim elementom – vodom! Ovan i Lav doživljavaju duhovno buđenje, a Vaga i Vodenjak obnavljaju se radeći na tijelu. Bik i Jarac osnažuju svoju vjeru u ljude, obnavljaju se uz podršku zajednice.