Kreativnost na djelu

Ovaj tjedan izvucite antene, Merkur u Lavu i inovativan Uran u Ovnu udružit će glave i pomoći.Ideje dolaze iznenadno. Bilježite, pišite, snimajte. Kada ova dva planeta dođu u pozitivan kontakt, otvaraju se kreativni kanali. Ovo je tjedan idealan za brainstorming. Ako je potrebno da se otmete konvencionalnom razmišljanju i nađete nova rješenja, stiže iznenadna pomoć s neba.

Ako je tehnologija područje vašeg djelovanja, ovo je vaš tjedan. Štreberski Uran i mobilni Merkur katapultiraju nas u budućnost i čine jednostavnijim, domišljatim i kreativnim. Sve je u znaku kretanja i razmišljanja. Ne žrtvujte svoju osobnost radi razmišljanja okoline. Sada je važno održavati vještine kritičkog razmišljanja unatoč pritiscima koji dolaze sa svih strana.

Za vikend Merkur ulazi u znak Djevice, a za Merkur to znači da je stigao svojoj kući. Sjedište kritičkog razmišljanja. Statističar. Analitičar. Kritičar. I tu će se zadržati sve do kraja rujna. Merkur se sprema u ovom znaku za još jedan retrogradni period a proceduru već znate: čuvaj, spremaj, čitaj 2x, kontroliraj 3x, pohranjuj često, pazi što potpisuješ. Sve što je ugovorne i dogovorne prirode, a uključuje potpisivanje i finaliziranje dogovora, dobro je potpisati prije nego Merkur postane retrogradan u rujnu, da se izbjegne piši - briši moment.

Brz oporavak nakon 'pucanja'

Tjedan je uglavnom ugodan i zanimljiv. U četvrtak i petak imajte milosti i opreza kada se i ako odlučite raspravljati s nekim. Error 404 - file not found koncem tjedna može izazvati popriličan emocionalni black out. Razlog pucanja ili očajavanje je emocionalno opterećenje a kao posljedica uslijedit će prelijevanje: u bijes, u tugu, u očaj, u bezizlaznost. Pustite da se "sistem sruši" ako je potrebno. Ponovno podizanje sustava očekujte već sutradan.

Marsu je ovo posljednji tjedan u znaku Škorpiona. Završetak njegove retrogradnosti u ovom znaku na 29 stupanj ima svoje čari. Koristite ih mudro i s oprezom. Previše je nasilja na svijetu. Budite u svojim postupcima bolja strana ovog Marsa.  

Uživajte maksimalno u ovom lavljem periodu u kojem ne manjka optimizma i zanosa.