S prvom četvrti u Vagi, 12. srpnja, sasvim je u redu da odgađamo odluke, no nemojmo oklijevati okružiti se svime što je za nas lijepo. Mali rituali ljepote, lijepa odjeća, nakit i cvijeće bijeg su od stresne svakodnevice i daju nam unutrašnju podršku. Vaga i Ovan, Rak i Jarac najpažljivije biraju idući korak u poslu i ljubavi. Blizanci i Vodenjak, Lav i Strijelac najspremniji su na kompromise i najopušteniji u neizvjesnim situacijama.

S uštapom u Jarcu, 19. srpnja, preispitujemo gdje smo odustali, a gdje smo bili uspješni u ostvarenju ciljeva. Nema veze ako ste odustali, oprostite sebi i počnite ponovo! Jarac i Rak, Ovan i Vaga osjećaju novi zamah ambicije i prepuni su novih planova. Blizanci i Vodenjak, Lav i Strijelac shvaćaju da se njihove blistave ideje neće materijalizirati same od sebe. Kreativnost nema nikakav značaj bez strukture, primite se posla koliko god vam se to činilo dosadnim. Djevica i Bik, Škorpion i Ribe lakše će prihvatiti svoja ograničenja i prestati žaliti zbog onoga što nije moguće ostvariti.

Energija Bika simbolizira vrijednosti i novac. S drugom četvrti u Biku, 26. srpnja, trenutak je za trošenje! To je način da bez straha osjetimo obilje i velikodušnost života i uživamo u opipljivim vrijednostima. Time šaljemo poruku: znam da se mogu osloniti na nepresušnu podršku svemira. U ovom se trenutku najbolje osjećaju Bik, Rak i Ribe. Jarcu, Djevici i Škorpionu nije se lako opustiti, ali mogu puno naučiti puštanjem kontrole.

Mlađak u Lavu, 2. kolovoza, početak je nove ljubavne veze, u prvom redu sa samim sobom, a potom i sa životom koji hrabrima daje obilne darove. Vrijeme optimizma, ojačanog samopouzdanja, romantike i udvaranja, zavođenja i strastvene ljubavi. Lav, Strijelac i Ovan spremno se odazivaju svim ljubavnim i poslovnim izazovima vrijednim njihova vremena i talenata.

Blizanci, Vaga i Vodenjak pronalaze svoj autentični glas što im daje golem kreativni zamah. Djevica, Bik i Jarac shvaćaju da jedine granice postoje samo u njihovim umovima. To će rasplamsati strasti i pokrenuti ih na djelovanje. Rak, Škorpion i Ribe hrabriji su u isticanju svojih kvaliteta. Trenutak je da istraže što će se dogoditi ako iskorače u prve redove i zablistaju pred očima svijeta.