Flert, romansa, seks

Ovaj tjedan dva planeta zadužena za naš sex drive prelaze iz jednog znaka u drugi i kulminirat će krajem tjedna u kompliciranom kvadratu, točnije, kompliciranom, ali jako erotičnom kvadratu.

Odnosi su se već prošlu nedjelju našli pod utjecajem ugodnog, ali nepredvidljivog trigona između Venere i Urana. Nije vam se nužno netko javio, ali sigurno ste postali niotkuda "prosvijetljeni" od ovog aspekta, po pitanju novca, ljubavi... ili nečega što vam je drago i volite. Mala iskrica flerta, romantične geste ili nalet kreativnosti, nešto je sigurno bilo, a utjecaj se osjeća još i ovog ponedjeljka i nosit će nas eho tog aspekta tamo negdje do srijede.

Na dnu svakog Škorpiona je ljubav

U utorak Mars konačno napušta znak Škorpiona i ulazi u Strijelca. Ovo je nekima bilo razdoblje seksualnih eskapada, a nekima... pa recimo izvor nezadovoljstva i frustracije zbog neizražene seksualne energije. Bilo je ovo pola godine pod utjecajem Marsa u Škorpionu, teška energija s kojom se trebalo pomučiti da bi se ispravno kanalizirala. "Na dnu svakog Škorpiona je ljubav", kažu astrolozi.

Mars prelazi u Strijelca i tamo će boraviti do kraja rujna. Donijet će nam potrebu za druženjem i zabavom, "ići i vidjeti svijeta", što je potrebno jer tako započinju nove veze (ako je Mars u Škorpionu potaracao sve staro. Čini se da je. Predajte se i prepustite. Što je učinjeno, učinjeno je, bolje niste mogli.)

Ako želite poboljšati svoj ljubavni život (ili bilo koje drugo područje), bit će dobro sjesti i promisliti o aktualnom stanju i o tome koje konkretne promjene želite. Mlad Mjesec u Lavu izvrsna je prilika za to. Čak i ako ste od onih ljudi koji rade Velike Životne Planove, a onda instant zaborave na njih u sljedećih nekoliko dana, ovaj mladi Mjesec je u trigonu sa Saturnom, što daje veću mogućnost postojanosti namjere.

Što nam nosi mladi Mjesec u Lavu 2. 8. 2016.

Kad će taj petak...

Petak, u petak gledamo ulazak Venere u Djevicu. Drama - rama prestaje.

Zaboravite sve što znate o umjerenoj, odmjerenoj, suzdržanoj Veneri u Djevici, zaboravite sve stereotipe o njoj kao čistunki (nije da su pogrešni, ali ipak ima u njoj malo više od toga). Čistunka zna biti nevjerojatno seksi u ovoj poziciji ako se uspije opustiti. Kako Djevicom vlada Merkur, bit će dobro osmišljenih strategija zavođenja u nekoliko sljedećih tjedana dok Venera ne uđe u Vagu i počne zapitkivati što je s prošnjom i kada kreće događaj njezina života.

Petak je dan za partijanje, ne samo zato što dolazi vikend, nego zato što je Mjesec u konjunkciji s Jupiterom, što je jako dobar trenutak za dobar provod, ali ovaj Mjesec okultira Jupiter što pojačava party vibru sa 7 na 15. Držite se za novčanik i za srce jer na snazi je Venera kvadrat Mars - prelako se može dati i prepustiti zanosu.

Kvadrat Venere i Marsa egzaktan je u nedjelju i djeluje sljedećih nekoliko dana. Prirode Djevice i Strijelca malo je teže uskladiti, ali kada je sex drive u pitanju, prilično lako je "otfurati" nekoga. :-). No Merkur je u Djevici a taj zna znanje... i zna da nalijeće na Neptun, a taj aspekt ne slovi kao pametan za odluke. Zato, promislite dvaput kad vas ponese.

Triput mjeri, jednom reži na poslu

Dosta o romantici, riječ, dvije o zdravlju: Jupiter je u Djevici još mjesec dana, Mars ulazi u Strijelca, znači, aktivno u režime prehrane, detoksikacije, brinite se o tijelu i zdravlju!

Poslovno: Merkur opozicija Neptun, Mars kvadrat Neptun nisu egzaktni, ali su aspekti koji se grade i tada su najjači. Dobro promislite o odlukama, dobro nišanite jer postoji opasnost od opasnog promašivanja, pogrešne procjene, informacije, nejasnog starta, nejasnog iznošenja činjenica i mišljenja. Prilično su se ova dva planeta smutila Neptunom. Djevica sve provjerava sto puta, provjerite i vi iz svih kutova.